Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 6 325
  • 497
  •   1
Отговори
# 45
За лятото харесвам уханието на лавандула. С удоволствие бих се наслаждавала на парфюм с такъв аромат.

Свързвам го със Средиземноморието като Южна Франция и Северозападна Испания.

# 46
  • Once there was a Hushpuppy...
Флоралните аромати са предпочитани от мен не само за лятото, а целогодишно.
Наистина ги свързвам с градската обстановка на изброените известни столици.

# 47
Аххх, това време започвам да си представям почивка в Портофино, Амалфи, Лигурия.  Съответно парфюмните нотки,  които описват тези места - лимони, бергамонт,  цитрусови нотки, мускус, бели цветя, жасмин...

# 48
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!

Предпочитам аромат на нещо свежо, но и нищо конкретно. Или както казвам "аромат на щастие".

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?

Свързвам ги с кристално синьо-зелена вода, пясък и слънце. Всяко едно място, където може в тишина да им се насладиш.

# 49
Предпочитам флорални нотки. Свързвам ги с романтиката на Санторини

# 50
Обичам нежните флорални аромати. За мен те носят свежестта на планината, гората, морските градини.

# 51
Харесвам цитрусовите нотки за лятото.

# 52
  • Ruse, Bulgaria
Харесвам предимно флоралните аромати. Ползвам ги целогодишно.

# 53
За летните месеци харесвам флорални нотки. 🥰

# 54
  • sofia
Много обичам ароматите на лайм, портокал, всички цитруси. Мечтая за романтична Италия с тези ухания!

# 55
За лятото обожавам цитрусови нотки ,свързвам ги с морето ,свобода и хармония

# 56
Предпочитам цитрусовите нотки,които свързвам със спокоен плаж, слънце и морски вълни.Чакам с нетърпение почивката!

# 57
Любимите ми аромати са флоралните с цитрусови нотки.

# 58
  • Пловдив
Обичам ванилия, сандалово дърво, тамян, тубероза, подправки и не им изневерявам и през лятото. Опитвала съм да нося по-леки и свежи аромати, но просто не е моето.

# 59
За лятото обожавам свежите цитрусови нотки като бергамот, лимон и грейпфрут, комбинирани с леко цветни нюанси – жасмин или нероли. Те ми носят усещане за чистота и лекота, като морски бриз в късен следобед.

Свързвам ги с малки гръцки острови, с тесни улички, обсипани с бугенвилии, и с безкрайни залези край морето. 🌺🌅 Мечтая си това лято да се изгубя именно там – някъде между Егейско синьо и ухание на лимонови дръвчета.

Общи условия

Активация на акаунт