Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 207
  • 545
  •   1
Отговори
# 60
Любимите ми парфюмни нотки за лятото са акватични, флорални и плодови. Отвеждат ме при морето, при летните ми спомени в Гърция , при лекотата и силата на водната стихия, и безгрижието което ни обзема в близост до нея.

# 61
За лятото редувам нежни флорали с цитруси. Свързвам ги с лежерни разходки по морския бряг.

# 62
Обичам флорални и цитрусови аромати. Винаги ги свързвам ги с лято, море и дълги топли летни вечери. Точно там искам да ме отведат,  цяло лято на море.

# 63
  • София
Флоралните аромати предпочитам. С никое конкретно място не ги свързвам.

# 64
Любимите ми аромати са флоралните с цитрусови нотки.
Те в най-голяма степен ми навяват асоциации с море и лято.

# 65
За лятото харесвам цитрусови аромати и с нотки на жасмин. Свързвам ги със Средиземноморието и най-вече Италия.

# 66
Харесвам екзотични аромати - канела, джинджифил, шафран, здравец, лавандула върху основа от кедър, сандалово дърво или oud.
Свързвам ги с безгрижие и лятна морска почивка със семейството ми и приятели.
🏝🌞🌊🏖

# 67

Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото! - Най-много обичам флорални и ванилови нотки.

С кои любими места ги свързвате? Свързвам ги по-скоро с моменти, отколкото с места.

# 68
Предпочитам цитрусови нотки и предпочитам да ги разходя в Италия.

# 69
Предпочитам леки флорални аромати. Предпочитам роза,жасмин и момина сълза.

# 70
Определено цитрусови нотки, които свързвам с море, плаж ⛱

# 71
Магнолия и божур ще ме отведат на морето.

# 72
За лятото предпочитам флорални и цитрусови аромати.Харесвам нотки на круша,грузия,грейпфрут, жасмин и други такива. Надявам се август тези аромати да ме отведат на круиз.

# 73
  • Враца
За лятото предпочитам леки и свежи аромати с цитрусови нотки. Свързвам ги с дългите летни вечери.

# 74
  • София
Обичам свежи аромати, с цитрусови или флорални нотки. Напомнят ми на лято, море, цветя, свежест...

Общи условия

Активация на акаунт