Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 215
  • 545
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
  Харесвам леки, свежи, но с открояваща се нотка, като бергамот, нежен жасмин, ветивер, магнолия, мускус ...

# 76
Предпочитам по-леки и свежи аромати - цитрусови, бергамот, жасмин, както и акватични нотки. Свързвам ги със Средиземноморието.

# 77
Обожавам свежи цитрусови нотки – лимон, бергамот, малко зеленина. Напомнят ми на утро край морето, когато въздухът е още хладен, а вълните ухаят на свобода. Мечтая си това лято да ме отведе на някой гръцки остров – с бели къщи, синьо безкрайно море и ухание на сол, жасмин и зрели смокини. 🌊🍋

# 78
  • София
Мечтая за свежи нотки на брега на морето.

# 79
Харесвам леки, свежи аромати. А ако ми мирише на чисто, най- добре

# 80
  • София
Кои парфюмни нотки предпочитате за лятото? С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?

Малко са парфюмите, които не са ми харесали. Като цяло обичам всякакви аромати и постоянно експериментирам с ароматите.
В момента обаче и аз съм на вълна море, почивка, релакс и търся точно такива нотки.

# 81
Много обичам трайните парфюми . Трябва да усещам аромата по-дълго време,  имам много любими нотки , но сякаш мускус , нероли и жасмин са ми фаворит. Свързвам ги с екзотични места , море и релакс.

# 82
SAUVAGE на Dior Simple Smile

# 83
  • Сливен
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!
На Плодове.

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?
С дома, при майка ми и баща ми
А за по екзотичните - на морето.

# 84
Обожавам цитрусови нотки и ги свързвам със Средиземноморието. Бих иска да ме отведат на остров Капри.

# 85
Харесвам цитрусови нотки в парфюмите ,
Мечтая за почивка в Гърция ..

# 86
През летните горещи дни залагам на парфюми с канела, ванилия, мед, кафе, бяла лилия, сандалово дърво и/или бял мускус. Любимите ми свежи летни аромати ги свързвам с Италия/Гърция, лято, романтика, море, разходки, планина и много емоции. Обожавам леките и ефирни аромати през деня, а вечер залагам на по-силни и женствени парфюми, които да подчертаят моето присъствие. Този сезон мечтая да ме отведат както на любимите познати места така и на нови приключения.

# 87
Харесвам нежни плодови нотки, свежи цитрусови и с аромат на свеж бриз. Свързвам ги с топла прегръдка. Мечтая си за Италия.

# 88
Лятото харесвам по-леки аромати на цитруси или с флорални мотиви. Такива които не са натрапчиви и деликатни! Харесва ми аромата на грейпфрут, бял пипер, жасмин и момина сълза....те създават усещането за женственост и хармония със себе си!

# 89
Екзотични с малко флорални нотки като комплимент към тях. Нещо по-безгрижно, лятно и нищо прекалено цветно или сладко на мирис. Свързвам с планинска хладнина

Общи условия

Активация на акаунт