Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 217
  • 545
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Харесвам свежи и леки аромати за лятото. Лимони и жасмин харесвам, те ме отвеждат в любимата ми Южна Италия( Пулия).

# 91
  • Пловдив
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото! - най-много обичам цитрусови, свежи аромати

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон? - мисля, че вашето определение е много точно - Средиземноморието, Южна Италия и по-далечните части на Южня Гърция - това са и любимите ми места за почивка

# 92
  • Пловдив
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?

Предпочитам целогодишно силни нотки - мускус, ванилия, кафе, сандалово дърво и подобни. Свързвам ги със следа и индивидуалносн. Мечтая си за повече време на морския бряг.

# 93
Харесвам цитрусови нотки в парфюмите ,
Напомнят ми за Гърция, пясък и море.

# 94
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За лятото предпочитам свежите цитрусови нотки и особено тези на портокал. Носят ми усещане за щастие, слънце и свобода - точно както се чувствам винаги, когато съм покрай морето.
Харесвам също и ароматът на карамел, канела, мускус, сандалово дърво, които ми навяват усещане за екзотика.
През този сезон си мечтая за повече време, прекарано на морето и за пътувания до нови и непознати места.

# 95
Обожавам романтичната лавандула,  свежият кедър, и топлината, която излъчва сандалово дърво. Асоциирам ароматите както с места, така и с хора, с емоции, дори с храна.
Мечтая това лято да стигна до приказната Черна гора.

# 96
Обичам свежите и цитрусови нотки като лимон, грейпфрут и мандарина, които ме карат да се чувствам освежена и енергична през летните дни. Свързвам ги с разходки по крайбрежието . Мечтая да пътувам до гръцки острови, където ароматите  ще ме потопят в истинска летна идилия.

# 97
  • моята мила родна страна
Харесвам флоралните нотки - лавандула, жасмин, роза. Намирам ги за ненатрапчиви и много подходящи за лятото.

# 98
Аз не деля парфюмите по сезони а по настроение.
Обожавам силни , сладки ориенталски аромати.
Любими нотки са ми мед, гардения, пачули... свързвам ги с любим спомен! ❤️❤️❤️

# 99
Харесвам леки и свежи аромати, които ми напомнят летен морски бриз и по всяко време ме отнасят на морския бряг.

# 100
кои парфюмни нотки предпочитате за лятото! -  цитрусовите акорди на лимон, портокал и бергамот, с нежния жасмин и с акватичните нотки.
С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон? - Южна Италия

# 101
Обичам флорални и плодови нотки. За лятото предпочитам по-леки аромати.

# 102
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!
Нотки на цитруси

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?
Свързвам ги с любима Гърция

# 103
  • София
Предпочитам флоралните нотки и ванилия. Свързвам тези аромати с аромата на цветята в градината на  родния ми дом. Свързвам ги с ръцете на мама, които в почивните дни ухаеха на ванилия от правенето на сладкиши и курабийки за нас децата. Накъде ли  ще ме отведат тези аромати тази година! Може би накъдето ме духне вятъра!

# 104
  • София
През лятото под слънчевите лъчи предпочитам флоралните нотки, жасмин, роза. Те са свежи и ухаят на слънце.

Общи условия

Активация на акаунт