Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 6 339
  • 497
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Не съм фен на цитросовите нотки, но за сметка на това - ванилия и всичко сладко ми е любимо !  - Определено и ароматите и градовете са ми любими - " На градските дестинации (Рим, Париж, Копенхаген, Виена) подхождат елегантни флорали като роза, жасмин, тубероза, на които дървесно-амбровите"

Нямам търпение за летни вечери на морето!

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 10:58 от paranoir

# 16
  • Пловдив
Предпочитам елегантните флорали като роза, жасмин, тубероза, с  дървесно-амбровите нотки. Любимите ми дестинации са Италия и Франция Simple Smile

# 17
Харесвам свежите цитрусови аромати, както и ориенталските такива. Свързвам парфюмите със спомени и отминали преживявания. Така определям и дали ще използвам конкретен парфюм отново.

# 18
  • Пловдив
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото! - лайм и джинджифил
С кои любими места ги свързвате? - по-скоро ги свързвам с любимия ми сезон - лятото
Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон? - на морския бряг

# 19
Предпочитам леки и свежи флорални нотки, които свързвам с море, почивка и безгрижие.
Любимите ми места са покрай море и там желая да ме отведат и предпочитаните аромати.

# 20
  • София
Любимата ми дестинация е Рим, а жасмин мога да нося целогодишно. Лятото редувам с цитрусови нотки. Надявам се да ме отнесат на морския бряг.

# 21
Леки и свежи аромати обожавам през лятото. Ванилията ми е фаворит. Свързвам го с морето и искам точно там да ме отведе.

# 22
  • София
За лятото предпочитам комбинацията от цитрус, сол, зелени нотки и смокини или смокинови листа.

Свързвам ги с любимото море - няма значение къде - Кипър, Португалия, Италия, Хърватска, Испания. Важно е да е лято и да съм близо до голямото синьо.
Конкретното ми желание за летния сезон е най-северната точка на Европа, но ще остане за следващото лято, а тази година съм всеки ден по нашите плажове.

# 23
Предпочитам нотки на жасмин. Напомнят ми градина край морето или в планината.

# 24
  • София
Харесвам свежи аромати.да има мускус сандалово дърво,жасмин,бергамот,мандарина,кардамон.Летните аромати свързвам с почивка на море независимо от дистинацията.

# 25
За лятото предпочитам по-свежи и флорални мотиви - носят ми усещане за свобода и пътешествие - Италия, Гърция...

# 26
  • София
За лятото предпочитам цитрусови, свежи нотки. Носят аромат на море, слънце и свобода и искам да ме отведат на някой див плаж.

# 27
Предпочитам флоралните нежни мотиви и си мечтая ароматът да ме заведе до Париж 😀

# 28
Харесвам екзотичнои аромати - сандалово дърво, мускус, тамян. Напомнят ми за арабския свят и пътуванята до там

# 29
Аз предпочитам за лятото цитрусови акорди. Flowers Lemon Средиземноморието (Гърция, Южна Италия) свързваме с цитрусовите акорди на лимон, портокал и бергамот, с нежния жасмин и с акватичните нотки.
Обожавам аромата нажасмин, а Италия и Гърция са моите предпочитани места за лятна почивка.
Мечтая отново "да бъда отведена" в Италия.....

Общи условия

Активация на акаунт