Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 87 943
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Явно всеки разбира нещо различно под "сиво". Блясъкът на косата не зависи от цвета обаче  Peace

# 526
Хахаха тук вече ме утрепа с лопатата. Има си русо което е сивеещо има и такова, което не е!

Фрея, има значение! Ако си в бяло русо много трудно би могла да имаш блясък, същото е и със сивото!

# 527
Ако си в бяло русо много трудно би могла да имаш блясък, същото е и със сивото!
Пълни глупости!!! Stop

# 528
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Не знам колко е истински, защото се променя от снимката, знам по това манджи като снимам, но с новата боя, цвета ми е това. 2-3 измивания след боядисването.

9,11 мат сиво, с зелен отенък.  Mr. Green

# 529
Блясъка на косата зависи от състоянието на кутикулата. И аз си мислех преди, че коса с цвят платина няма как да е лъскава, но се убедих в обратното.

# 530

Благодаря   bouquet

Аз се правих преди с 90 и 81 на Гарние Нутрис, но тази боя повече не се внасяла  newsm78

Прочетох, че харесваш бежовите тонове. Garnier Color Naturals има бежово пепеляво, 9.13. Исках да взема него, вместо 9.1, но го нямаха в магазина.

# 531
Блясъка на косата зависи от състоянието на кутикулата. И аз си мислех преди, че коса с цвят платина няма как да е лъскава, но се убедих в обратното.
Това лъскаво ли ти изглежда? Wink
http://oi58.tinypic.com/ei5e1j.jpg

Аделина, това не е сиво русо или поне на снимките не изглежда такова.

# 532
Напротив, на Аделинда си е точно пепелно русо. Това, което ти си показала обаче определено не е. Това например е такова и е лъскаво
Скрит текст:

Нормално е някои коси да стоят матови, други блестящи. Но това зависи от грижите, които се полагат за косата.

Ето още примери
Скрит текст:

# 533
Напротив, това което съм показала е точно light ash blonde!  На снимка много трудно се преценя кое какво е, но на светлина сивия оттенък си личи и на мен не ми харесва как седи. Като цяло българката иска да стане скандинавско русо,( а не такова каквото си показала) и в повечето случаи резултатите са изгорени коси и жалка гледка. Само погледни в темата и ще видиш че почти всяка пита как да махне оранжевото или жълтото и това е така защото сме с червен пигмент в косите, а не като скандинавките руси Wink.

# 534
Mr. Green  Joy не знам какво съм чела.
разбира се, хах, с Лакме 11.10 съм от доста време. Преди бях с Кюн 15,17, ето снимка от този период
Скрит текст:
Фрея, невероятна коса, дъщеря ми носи такава и знам какви грижи изисква, поздравления! Според мен имаш нужда от още малко изсветляване, за да може да се коригира оранжевото успешно.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 21:14 от JLo

# 535

Това е на жена с черна коса и черни вежди, тъмно кафяви очи правена със супра. Която много гори, не е боя, не е русо, това е ПЕРХИДРОЛ.

По=сиво от моето здраве му кажи. Много ти е объркана представата.

# 536
И според мен русото на Кикамора не е никак ash, по-скоро ми се струва че е бяло перлено много светло русо с доста поизгоряла коса. И да, определено снимките на Фрея ми съвпадат с представите за пепелно русо. Не знам как са скандинавците и скандинавките, но моята естествена коса е много близко до първата снимка на Фрея, няма грам червен отенък, чисто пепелно тъмно русо. Разбира се, когато запона да я изсветлявам има отенъци, но определено не са много, а съм точно топъл тип. Мисля че подтонът с който се харесвам зависи от нагласата ми, преди се правех пепелно русо, сега се правя медно. Не бих могла да преценя кое ми подхожда повече, въпрос на нагласа е. Всъщност най ми подхожда по тъмна коса, обаче някак си за съжаление не мога да се възприема.

# 537
Това е русо с жълт отенък, който със сиво, може да се тонира.

Скрит текст:

Това е сиво русо, което не знам дали е естествено, ако е боя я искам.  Mr. Green

Скрит текст:

JLo, хубав цвят, и блясък.

# 538
Първо изобщо не е light, това си е платина. Второ има разлика между ash и silver. Иначе е вярно, че всяка втора блондинка иска сив/пепелен/студен най-общо оттенък. Но е много относително кой как възприема и вижда нещата. Скандинавско русо за мен е сламено русото.

JLo, ти пък си поредния пример, че може да има блясък и при много светло руса коса  Heart Eyes

# 539
adelinda, прекрасен цвят!!! Heart Eyes Каква марка ти е боята? Номера мисля го разбрах (9.11)?

Общи условия

Активация на акаунт