88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 967
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз харесвам Анджелина и не харесвам Томб Р-нещо си, плюйте ме, експертки  Mr. Green

# 181
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И защо да плюем теб? Или разговорите за актьори вече са лична война? newsm78

# 182
  • София
Цитат на: Ули в ср, 25 фев 2015, 22:00
Че то кой я харесва Джоли? Освен феновете на Томб Рейдър.  --- Ето от тук съм провокирана . Генерални заключения.

# 183
  • Вестерос
Че то кой я харесва Джоли? Освен феновете на Томб Рейдър, де, ама и те повече за принципа.

Ох, не ми припомняй... като фен на игрите, направо залинях, че тя трябваше да играе тази роля.  Tired
Ето пример, че всичко е според вкуса. Голяма фенка на игрите съм, играла съм ги по 100 пъти, мен Анджелината ми се вписва за Лара. Дженифърката ми е красива. Анджелината ми е перверзно сексапилна.

Затова и така писах преди малко. Всичко опира за вкуса. И Скарлет много харесвам, както и Джулиан Мур, която не ми е толкова красива, но има нещо много очарователно в нея, но пък Меган Фокс ми е много изкуствена, на моменти грозна, от този тип са ми Мила Кунис и разни други нашумяли напоследък красавици.

Колкото до играта им-щом са се издигнали значи не е било напразно. Има толкова много красавици , чакащи да ги открият, ако не ставаха за актриси-шута и следващата.

# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Че то кой я харесва Джоли? Освен феновете на Томб Рейдър.  --- Ето от тук съм провокирана . Генерални заключения.
Пропуснала съм го това Peace

# 185
  • Вестерос
Забравих да спомена, че обожавам Мерил Стрийп, както и ми е много симпатична и Кийра и Сандра Бълок Joy

# 186
  • Ænima/Albuquerque
Че то кой я харесва Джоли? Освен феновете на Томб Рейдър, де, ама и те повече за принципа.

Ох, не ми припомняй... като фен на игрите, направо залинях, че тя трябваше да играе тази роля.  Tired
Ето пример, че всичко е според вкуса. Голяма фенка на игрите съм, играла съм ги по 100 пъти, мен Анджелината ми се вписва за Лара.

Анджелината придава мръснишко излъчване на Лара, което за мен не е уместно.

# 187
Забравих да спомена, че обожавам Мерил Стрийп, както и ми е много симпатична и Кийра и Сандра Бълок Joy

И Сандра Бълок не харесвам.  Mr. Green Whistling

# 188
  • Вестерос

Ето пример, че всичко е според вкуса. Голяма фенка на игрите съм, играла съм ги по 100 пъти, мен Анджелината ми се вписва за Лара.

Анджелината придава мръснишко излъчване на Лара, което за мен не е уместно.

И това го има, но повече ми харесва от новата моделка, по която правят Лара.

# 189
Извинявай, не ми е било цел да те проворикам или плюя.

# 190
  • Вестерос

И Сандра Бълок не харесвам.  Mr. Green Whistling

Joy JoyИзглежда ми някак миловидна и добродушна. Сигурно и Джулия не харесвате  Joy Аз я обожавам и нея.  Laughing

# 191
  • София
Извинявай, не ми е било цел да те проворикам или плюя.
Hug

# 192
Забравих да спомена, че обожавам Мерил Стрийп, както и ми е много симпатична и Кийра и Сандра Бълок Joy

И Сандра Бълок не харесвам.  Mr. Green Whistling

Joy JoyИзглежда ми някак миловидна и добродушна. Сигурно и Джулия не харесвате  Joy Аз я обожавам и нея.  Laughing

Коя Джулия? Робъртс ли? Нея харесвам Simple Smile
Малко са всъщност тези, които не харесвам. И не мисля, че има актьор/актриса, които
да не харесвам толкова много, та чак да са ми противни. Всеки един мога да гледам.
Ама има 3-4, които просто... не знам... има нещо, което ме отблъсква.

П.С. Говорейки за Джулия Робъртс се сетих за Джъд Лоу.
Ами не е спряган за много добър актьор. Ролите му са малко скучни,
но пък така да ми харесва. hahaha

# 193
  • Вестерос
И аз съм така. Мила Кунис ми е от тези отблъскващи, още от сериала The 70th show. Иначе за Джулия Робъртс говорех. Сетих се за актриса, която не харесвам също- Катрин Зита Джоунс. Антипатична ми е, признавам красива е, но за мен не е кой знае какво, не ме грабва с никаква роля.

П.П. Ооо Джъд Лоу в ранните му години  Heart Eyes Heart Eyes

# 194
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм силно отблъсната от Скарлетката.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт