88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 906
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Като Джейк в Лешояда, въпреки че ми е противен (и аз не знам защо) не мога да му отрека играта там. Сестра му и тя е баси балката, ама добра актриса, кво да я правиш. Имам много дразнилежи, но когато играят или извеждат ролята, казвам браво и бягам. Дженката не е актриса от величина, но в силвър лайнинг си изведе образа, колкото и да я плювате.

# 211
  • Ænima/Albuquerque
Ех, Джейк в Лешояда...  Tired

Дженката не е актриса от величина, но в силвър лайнинг си изведе образа, колкото и да я плювате.

В твоя свят, може би. В моя беше - meeeh. Mr. Green

# 212
Да  Laughing Laughing ама на мен и филма много ми хареса тогава, помня бая народ повръщаше от него. Скоро го засякох по тв, ми не е лошичък, кво.  Flutter

# 213
  • Ænima/Albuquerque
Аз му повръщах наскоро.
Абе, мен друго ме притеснява - откога Брадли Купър се мотае във филми, номинирани за Оскар? Че и той покрай тях? Не ме разбирайте грешно, нищо му няма, ама не мога да го взема на сериозно, колкото и да му е драматична ролята.

# 214
Аз му повръщах наскоро.
Абе, мен друго ме притеснява - откога Брадли Купър се мотае във филми, номинирани за Оскар? Че и той покрай тях? Не ме разбирайте грешно, нищо му няма, ама не мога да го взема на сериозно, колкото и да му е драматична ролята.

Мисля, че Брадли тепърва ще се доказва. Започнал е да си пробива път, вижда се.
И неговият миг ще дойде. Аз и Стив не приемах сериозно...  Grinning

# 215
Брадли играе сърцато някакси, не е чак толкова зле.

# 216
  • Ænima/Albuquerque
Не, бе, аз не казвам, че е зле, просто не мога да го приема в сериозна роля. Само е заради тия сини очи.  Crossing Arms

# 217
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брадли играе сърцато някакси, не е чак толкова зле.
Аз пък винаги съм смятала, че играе точно толкова, колкото да си прибере хонорара. Точно сърце ми липсва в неговите образи. Иначе има една-две наистина хубави роли.

Иначе и аз на твоето мнение за противняците- от някои буквално ми се обръщат червата (примерно Джеръми Айрънс, или Колин Фарел), но като са големи актьори как да си изкривя душата и да ги оплюя. Не става просто. Има и такива, които винаги съм смятала за некадърни (Брадли), но са ме изненадвали с наистина хубави роли в хубави филми.

# 218
Може и така да се каже, Джой.

# 219
  • В Космоса
Въобще не съм впечатлена от Брадли. Не, че съм гледала кой знае какво с него, но безлична, незапомняща се игра. Явно виждат потенциал в него и ха, дано успее да го покаже и на слепоци като мен. Laughing

# 220
Абе, мен друго ме притеснява - откога Брадли Купър се мотае във филми, номинирани за Оскар?
Тамън от три години насам. Grinning

Според мен Брадли много добре си се справя и има какво да покаже. Мисля, че хората са свикнали да го гледат в простотии като "Запоите" и им е трудно да повярват, че може да направи и стойностни роли.

# 221
96 нови мнения, егати, не мога да дочета от сутринта!  #Crazy Laughing

Какво стана с Лео?

# 222
  • Once there was a Hushpuppy...
96 нови мнения, егати, не мога да дочета от сутринта!  #Crazy Laughing

Какво стана с Лео?

Та, понеже съм развълнувана от същото, като теб Laughing  да си кажа, че някои постове изчетох с удоволствие, хубава дискусия, както и доста обиди, традиционно Wink

По втория въпрос да кажа, че имам предчувствие за Лео как се пада в една и съща година номиниран заедно с Джек Джиленхол и защо не и с Брадли за разкош Mr. Green Е, големо рИване ще падне hahaha
Бягам бързо от тук Hug

# 223
  • В Космоса
Хахха, Hushpuppy, ще бъде много драматично! Joy Липсваше ми Лео тази година! Sad И анти/фенските дискусии. Mr. Green

# 224
  • Живее на Луната
И на мен ми липсваше Лео, но нека си почине малко че миналата година много му дойдоха подигравките на човека  Laughing
Чакаме The Revenant, мисля че там ще цели оскара, а дано  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт