88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 772
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Ранни оскарови прогнози за новия цикъл
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/tag/premature-oscar-predictions

# 331
  • София
Еди, къш , догодина път на Лео  Heart Eyes Дженифър Лоурънс се надявам да не я номинират, аман от тая вече, а Кейт Бланшет колкото и Оскари да й дадат лично за мен ще са й малко  Heart Eyes Както и да е , твърде рано е за прогнози мисля аз  bowuu

# 332
Не е рано, то се знае кои филми се очакват, те не се снимат във вакуум.
Откъси от Керъл бяха прожектирани още на миналия Кан и всички критици бяха единодушни, че очакват номинации за Кейт и Рууни Мара. СЪщото е и с други филми .

# 333
  • София
Верно? Мислех , че във вакуум се снимат  Thinking За мен е рано да се дават прогнози от хора, които още не са гледали филмите, които евентуално се гласят за Оскар, изключвам критици. Дори и големите критици в тази тема. Аз не съм гледала все още нищо, та затова написах че мисля, че е още рано за прогнози. Знам че личното мнение не се цени като цяло във форума  Peace

# 334
  • в морето до колене
Плакатът за 68-ия фестивал в Кан.

Малко постничък изглежда в сравнение с последните няколко...  Thinking

# 335
Ингрид  Heart Eyes

# 336
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Красив както всяка година Heart Eyes
Този с Пол и Джоан си остава обаче вечният ми фаворит.

# 337
Плакатът за 68-ия фестивал в Кан.

Малко постничък изглежда в сравнение с последните няколко...  Thinking

Минимализма ми допада.

# 338
# 339
Чудесни,
само това недоразумение Сиена що дири вътре ще остане загадка  Mr. Green

# 340
  • в морето до колене
Благодаря ти, Злате, че ме отмени!  Hug

Какво не и харесваш на Сиена, Бумър. Гледам напоследък организаторите на фестивала събират все млади хора в журитата си. Радващо за мен!

Мога ли да те компенсирам с новината, че Carol е включен в официалната конкурсна селекция на фестивала?!  Wink Или ти вече си знаеш?

Снощи отделих 15-20 минути да видя подборката. За мен радващото беше да видя и Макбет с Фаса и Марион там...
Даже се опитах да гледам пресконференцията... обаче заспах.  Embarassed
Нещо хич нямам време напоследък.

Все пак ще ви плясна тук поне линка към официалния сайт - четете сами. Повечето заглавия намат дори синопсис в IMDb, обаче... Даже тези от официалната конкурсна програма. За Un Certain Regard да не говорим... (ЕТА - на това жури председател ще е Изабела Роселини. С един куршум - два заека...  Mr. Green Тя и без това ще е там за специалната програма в памет на майка и'.)
Но вие ще видите сами. Ето - http://www.festival-cannes.com/en/article/61306.html

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 14:31 от мячик

# 341
Знам, знам, благодаря  Hug

# 342
Да сверим часовниците. Wink

2016 Oscar Predictions: BEST ACTOR – May 2015 - http://awardswatch.com/predictions/2016-oscar-predictions-best-a … chael-fassbender/

# 343
  • в морето до колене
Да ги сверим, защо не.
Аз тази година съм решила в края на юни - след като е поулегнала първата вълна от реакции след Кан и горе-долу има поглед в/у очакваните премиери във втората половина на годината - да направя свои собствени "ранни прогнози".  Whistling
Колкото и скептично да се отзовават някои потребители, които четат и пишат тук.

За тези скептици мога да направя една кратка демонстрация на базата на конкретния казус с главната мъжка роля:
И на мен засега в топ5 са ми Еди, Лео, Джейк (като един вид компенсация за миналия сезон), Брайън Кранстън и Майкъл (но заради Макбет, а не заради Джобс)
Не вярвам, че ще номириат Брадли за 4ти пореден път. За да стане, трябва да е нечовешки добър той и филмът като цяло и/или да е нечовешки "политкоректен".
И не съм се задълбочавала във филмите/ролите на Том Ханкс и Том Хидилстън, та за тях нямам мнение все още.

# 344
А аз, както всяка година, искам да изокам Давайте ги насам тея филми, бе  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт