88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 42 749
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Глобусите ги възприемам като утешителни награди за (Лео) тези, които няма да получат Оскар   Mr. Green
Според мен пък ще се уреди тоя път Simple Smile

може  Mr. Green
иначе на мене Фасбендер ми харесва повече в Джобс
да видим и другите номинирани

# 556
иначе на мене Фасбендер ми харесва повече в Джобс
Ох, недей и ти засяга таз кървяща рана!

# 557
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Общо взето знаковото в снощната церемония беше наистина с участието на Леонардо, но не дудненето му на подиума, а епизода с Гага- Холивуд тайничко се подхилва на музикалната индустрия, докато открито и прави четки, а тя минава отгоре му с царствено презрение и версачиевски кич.

# 558
Общо взето знаковото в снощната церемония беше наистина с участието на Леонардо, но не дудненето му на подиума, а епизода с Гага- Холивуд тайничко се подхилва на музикалната индустрия, докато открито и прави четки, а тя минава отгоре му с царствено презрение и версачиевски кич.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 559
  • Ænima/Albuquerque
Кралицата мина през него.  Mr. Green
Между другото, Гага е божествена в АХС, въпреки че сериала е адска простотия.

# 560
  • в морето до колене
Спрях анкетата, защото вече това, за което се пита в нея, е факт.
Ето и резултатите.

Ще дадат ли на Лео "Златния глобус" тази вечер?
Да - 5 (33%)
Не - 6 (40%)
Няма значение - по-важното е да му дадат Оскара! - 4 (26%)
Общ брой гласове: 15

Снощи преди церемонията / или поне преди да дойде ред на наградата на Лео, гласовете май бяха 12... Но така или иначе - отговорът НЕ си беше същият като сега.

Чак ме е яд, че не съм гледала още филма, та само предполагам, какво толкоз сте му набрали колективно.
А на всичкото отгоре смътно подозирам, че на мен ще ми хареса.  Mr. Green

Но това не пречи да се дразня, че му дадоха 3 награди снощи.  Crossing Arms
Това е специалитет на академиците.  
Чуждестранните журналисти досега са се славили именно с обратния принцип - "за всекиго по нещо". Снощи му изневериха. При това мощно... Не само при драмата, а и при комедията.

# 561
Сарк, тъкмо това се чудя от снощи- дали наистина си е изработила наградата или Холивуд се подмазва (за пореден път) на истинските пари Laughing

Да, Мяч, на теб съм убедена, че ще ти хареса, даже ако прочета назад други твои постове мога ид а спретна примерна последователност какво ще му похвалиш Wink. Криста ме поучуди, ама после се сетих, че тя харесва и "Валхала", та спрях да се замислям.

# 562
  • в морето до колене
Спрете да асоциирате ТЕЗИ точно награди с Холивуд.
Това са награди, които се решават и раздават от по-малко от 100 човека.

Ако трябва да се говори за това на кого се подмазва Холивуд - дочакайте наградите на гилдиите. И после на Академията. Те са колелцата в машината на Холивуд.
Не журналистите, пишещи за кино.

Които вероятно/сигурно също се подмазват някому за нещо. Но от свое име. Не от името на Холивуд.

Да, Мяч, на теб съм убедена, че ще ти хареса, даже ако прочета назад други твои постове мога ид а спретна примерна последователност какво ще му похвалиш Wink.
Запиши си го на листче. После ще ми кажеш, дали съм спазила последователността.

# 563
Ти да не би да смяташ, че журналистите съществуват независимо от машината? И че паричките в джобовете им не текат от нея?

Листчето да приготвям, ама дали ще стигнеш до филма, че да си сверим записките Wink

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Сарк, тъкмо това се чудя от снощи- дали наистина си е изработила наградата или Холивуд се подмазва (за пореден път) на истинските пари Laughing

Определено си я изработи!  Heart Eyes

# 565
  • в морето до колене
Ти да не би да смяташ, че журналистите съществуват независимо от машината? И че паричките в джобовете им не текат от нея?

Листчето да приготвям, ама дали ще стигнеш до филма, че да си сверим записките Wink
Не смятам, че съществуват независимо от машината, но смятам, че не СА машината все пак. Може би съм наивна.  Mr. Green

Ще стигна преди Оскарите - надявам се поне. Макар че наистина ми се иска да го гледам на голям екран.

# 566
Не можеш ли преди оскарите и на голям екран?  Thinking Кога излиза в България? Тук тръгва от четвъртък.

# 567
  • в морето до колене
Би трябвало да мога.
Сигурно ще питам Лулумба за по-сигурно, но според календара на премиерите на синефиш - на 22 януари.

# 568
много ми беше смешно на церемонията снощи, че почти всички спечелили объркваха от къде да слязат
догодина да им турят знак EXIT  Mr. Green

# 569
  • София
Лео Лео  Party
Още ли има хора, които мислят, че няма да вземе и дългоочаквания и повече от заслужен Оскар?  Twisted Evil
Още снощи ви казах, че анкетата е ясна - 'ДА' ; Лео е любимец на журналята и как така си мислехте, че точно за ролята за която най-вероятно ще вземе мечтания оскар няма да си получи дежурния глобус.  Laughing
Още не съм гледал последния сезон на АХС, но Гага най-добра актриса, сериозно? :о
С Марсианецът удариха дъното, просто нямам думи за тази просотия. Но това, че пратиха филма сред комедиите си е достатъчно назидание за Ридли Скот. Пък после го награждават. Не знам ама той горкия сякаш по задължение беше там. С Мат Деймън прекалиха вече.
Израдвах се за Енио Мориконе и Дензъл, но последния беше толкова развълнуван, че не можеше да върже две изречения на кръст. Имаше доста смях, много красива Бри, прекрасни Майкъл и Алисия. Шегичките с Мел и чашката бяха малко прекалени, но на глобусите (едно голямо парти) сякаш минава.
Джени се държи сякаш вече всички са и в краката. Като кралица е. А има още толкова много да печели.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт