88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 849
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Още нещо смехотворно,  Crazy
Керъл няма номинация BEST MAKEUP & HAIRSTYLING, но пък Mad Max и Revenant имат, единия заради полятия с брашно Ники и голата глава на Чарлийз, а другия заради прическата на Мечо Heart Eyes .   ooooh!  hahaha

# 646
Още нещо смехотворно,  Crazy
Керъл няма номинация BEST MAKEUP & HAIRSTYLING, но пък Mad Max и Revenant имат, единия заради полятия с брашно Ники и голата глава на Чарлийз, а другия заради прическата на Мечо Heart Eyes .   ooooh!  hahaha
Мда, както и Датското момиче.
Ама Revenant има номинация и при костюмите все пак...

# 647
Още нещо смехотворно,  Crazy
Керъл няма номинация BEST MAKEUP & HAIRSTYLING, но пък Mad Max и Revenant имат, единия заради полятия с брашно Ники и голата глава на Чарлийз, а другия заради прическата на Мечо Heart Eyes .   ooooh!  hahaha

прическата на Мечо   Joy Joy Joy

иначе
колкото миналата година исках Birdman да спечели, толкова тая година не искам Revenant да печели, освен операторски и визуални разни...напляскаха му 12 номинации, има какво да си сложат на плакатчето, стига им  Mr. Green

# 648
  • Ænima/Albuquerque
Honest titles. Revenant-а!   smile3532

# 649
BEST ACTRESS
Cate Blanchett, Carol
Brie Larson, Room
Jennifer Lawrence, Joy
Charlotte Rampling, 45 Years
Saoirse Ronan, Brooklyn

Ура за Шарлот и Бри Party !

# 650
  • Ænima/Albuquerque
Много съм щастлива от всичките номинации на RoomHeart Eyes

# 651
  • Once there was a Hushpuppy...
Тази година за пръв път от 3 на сам реших, че ще спя по време на церемонията Mr. Green
Роклите и без това ги обсъждаме поне седмица в компроматната...

Ще си изгледам все пак филмите, за да мога да се включвам, когато се коментира.Преди и след Оскари-те.

# 652
  • София
Аз съм доволен от номинациите, като изключим 7 те броя за Марсианецът и за Мат Деймън в главната роля.  Close  ooooh!
Много се радвам, че уважиха Том Харди. Simple Smile
Мисля, че ''Завръщането'' ще спечели безапелационно в повечето категории. Засега не води в списъка за най-добър филм, но някак си не мога да видя как ще спечели ''обикновения и скучен'' Spotlight. Имам предвид Оскарите отдавна се превърнаха и в комерс и някак си няма да искат повечето хора по света (не истинските фенове и тънки познавачи като нас) да ги сочат с пръст как така са предпочели някаква камерна биографична драма пред мега продукцията на Иняриту, дето съм сигурен, че повечето хора по света ще са в захлас. Просто си размишлявам. А и Ревенанта е с цели 6 номинации повече отколкото Спотлайта. Ако последния не вземе за монтаж ще е обречен още по средата на церемонията.
А при Леонардо трябва катаклизъм да стане, за да не му дадат оскара.  bowuu Sunglasses

# 653
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз за това и ще си легна Mr. Green Да не гледам, ако не му го дадат, миличкия Laughing Вече прекаляват Crossing Arms

# 654
  • Ænima/Albuquerque
Мисля, че ''Завръщането'' ще спечели безапелационно в повечето категории. Засега не води в списъка за най-добър филм, но някак си не мога да видя как ще спечели ''обикновения и скучен'' Spotlight.

А, що не си представиш Room, The Big Short или Mad Max? Освен това, Spotlight не беше скучен, просто нямаше мечка.

Признавам си, че ще се припикая от кеф, ако дадат Оскара на Браян Кранстън или на Еди Редмейн, вместо на Лео. Отдавна му го пожелавам, но не и с тая роля, да ме извиняват.

# 655
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Признавам си, че ще се припикая от кеф, ако дадат Оскара на Браян Кранстън или на Еди Редмейн, вместо на Лео.  Flutter
И двамата го заслужават в пъти повече.

В категорията "най-добър филм" има има много по-впечатляващи кандидати от халюцинацията на Иняриту, макар и нито един така ефектен.

# 656
  • Ænima/Albuquerque
Признавам си, че ще се припикая от кеф, ако дадат Оскара на Браян Кранстън или на Еди Редмейн, вместо на Лео.  Flutter
И двамата го заслужават в пъти повече.

То пък, точно тая година ше му го дадат, че да не съм щастлива никога от награждаването.  Mr. Green

# 657
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе опитвам се да се самоутеша, че Еди вече има Оскар и му е още рано за два, но не мога- сещам се за единия филм и за другия, и какво прави единият актьор и другият и .... Tired

# 658
  • Ænima/Albuquerque
Аз пък много, много искам Браян да отнесе статуетката. Сякаш и двете ще останем разочаровани. Tired

# 659
Преглътнете го отсега Лео, ще боли по-малко на Церемонията  Joy
Ето защо 7 stars who won Oscars for the wrong movie
http://www.digitalspy.com/movies/oscars-2015/feature/a626979/7-s … -martin-scorsese/

Общи условия

Активация на акаунт