88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 834
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • в морето до колене
В края на по-предната страница ви предложих да се хванете за сламка с идеята, че на Лео пак ще му се размине Оскара, понеже предния път като беше Крис Рок водещ, а на Лео му беше първа номинация за главна роля ... му се размина.  
Само че тогава имаше двама чернокожи претенденти. Пък сега - нъцки...

Понеже големият световен въпрос е новото "преселение на народите" - та академиците, предвид демографския им профил, явно се борят със световните проблеми, както те си умеят.
И затова единственият етнически различен номинант е Иняриту. И затова вероятно ще спечели.
Нали постоянно говорим за политкоректност при академиците. Е, тази година това ще е единствената им възможност да се покажат като политкоректни либерали - да наградят един мексиканец.

Също така съм изненадана, че не са номинирали момченцето от Стая. С неговата номинация той автоматично от следващата година щеше да е академик. И щеше да поправи демографския профил - неговите крехки 10 години щяха със замах да компенсират нечии 80 - и да се получи приемливото средно статистическо 45...

А като гледам номинираните заглавия за най-добър филм, най-добре да наградят филма на Спилбърг. Това ще е май най-безопасно...

П.П. Понеже Бумър е публикувала, докато аз пишех ... та сега искам да вметна - днес като си мислех, какъв щорм от про/анти Леонардовски публикации ще изчета из форума, точно за Ал Пачино си мислех.
Обаче в началото на 90-те години "социалните мрежи" нямаха още тази сила, която имат сега.
Та вероятно затова и няма колажи и клипчета на Пачино, танцуващ валс със статуетката...  докато Серпико и Артър Къркланд гледат мрачно отстрани.  ooooh!

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 21:03 от мячик

# 661
От година на година ми стават все по-безинтересни оскарите. Миналата година единствено исках да не дават награди на Теорията, защото беше адски посредствен филм, въпреки Еди. Тая година са ми още по-равни. Само със Сарк съм съгласна за Кранстън. Истински ще зарадвам ако дадат наградата на него.
Обаче няма да стане, Хю Глас им е национален герой на американците, няма начин да не дадат на Лео. По този въпрос съм също със Сарк, само ще ми развалят удоволствието от наградата. Можеше да му дадат за поне десет предишни роли.

# 662
Да, досега други дечица са номинирали, можеше и това.... Йе, за Т. Харди (ох!!), на глобусите само Лео  отбележи, че е играл добре и изрази адмирации.
Ревенанта ли ше обере наградите?! Няма лошо де, все е бачкано, все труд е положен. Все ми е тая.

На Лео му се стичат обстоятелствата вече. Тая година ше е.

Имаме ли обявен водещ на церемонията?

# 663
  • в сърцето на един мъж...
Така като гледам номинациите, политкоректно ще дадат на Бридж ъф спайс за бест муви, а на Лео за бест актьор и ще се приключи драмата. И аз ще проспя отново тая година церемонията, че да не гледам как не награждават който трябва Confused

# 664
Имаме ли обявен водещ на церемонията?
Крис Рок

# 665
Гледам в момента разминаванията в актьорските номинации при Гилдията и Академията, нямам спомен да са били толкова много, а при второстепенна мъжка фрапиращи, само Райлънс има и за двете

Ето го обяснението
Oscar Voters: 94% White, 76% Men, and an Average of 63 Years Old
http://www.theatlantic.com/entertainment/archive/2014/03/oscar-v … years-old/284163/

Каквото и да си говорим расисти са си пък и сексисти, Дженката Лорънс пред Хелън Мирън? WTF  Tired

Също така съм изненадана, че не са номинирали момченцето от Стая. С неговата номинация той автоматично от следващата година щеше да е академик. И щеше да поправи демографския профил - неговите крехки 10 години щяха със замах да компенсират нечии 80 - и да се получи приемливото средно статистическо 45...

П.П. Понеже Бумър е публикувала, докато аз пишех ... та сега искам да вметна - днес като си мислех, какъв щорм от про/анти Леонардовски публикации ще изчета из форума, точно за Ал Пачино си мислех.
Обаче в началото на 90-те години "социалните мрежи" нямаха още тази сила, която имат сега.
Та вероятно затова и няма колажи и клипчета на Пачино, танцуващ валс със статуетката...  докато Серпико и Артър Къркланд гледат мрачно отстрани.  ooooh!

И аз мислех че номинираните получават автоматично членство, но не е така, ей тази мацка има номинация за документален филм преди 12 години, коментарът и днес https://twitter.com/Lexialex/status/687662026097741825

За Ал имаше из вестници и списания, с безкрайни изброявания на предишните му номинации, освен списание Филм.
Скоро пак си припомняхме разни стари Киномании и една приятелка се сети, че и в Паралели имало препечатки бол от западната преса Mr. Green, а на мен ми се е забила в паметта реакцията му след като не спечели за Дик Трейси, защото ми се стори абсурдна, не може сериозно да се е надявал да спечели за комикс, ама знае ли човек.  Grinning

# 666
Леле, чак сега като прочетох това ми светна какво ме тормози подсъзнателно цял ден. Идрис Елба не е номиниран Sad

# 667
  • в морето до колене
Леле, чак сега като прочетох това ми светна какво ме тормози подсъзнателно цял ден. Идрис Елба не е номиниран Sad
А, добър ден.

Не знам, как ще почне Крис Рок монолога си на 28 февруари, но цитат от откриването на Нийл Патрик Харис ще е много на място: And we celebrate tonight the best and the whitest... sorry, the brightest.

Бумър, тия данни за демографския профил на Академията ги дъвчем тук от години...
Не че има лошо да ги видят още хора, които не са видели.

# 668
Всяка година, Мяч
Всяка година ще го припомняме  Mr. Green

# 669
То затова сигурно Крис Рок ще води тази година... Явно смятат, че е някакъв вид компенсация.

# 670
Момченцето от Стая направо оскар заслужаваше, а те даже не го номинираха Rolling Eyes Лео ще спечели за една от по- слабите си роли. Стискам палци на Силвестър да грабне за поддържаща Heart Eyes

# 671
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Та вероятно затова и няма колажи и клипчета на Пачино, танцуващ валс със статуетката...  докато Серпико и Артър Къркланд гледат мрачно отстрани.  ooooh!
С това не съм съгласна. Ролята на Пачино в "Усещане за жена" е прекрасна и фина и въобще не може да се сравнява с някакво търкаляне с мечките.

За Идрис Елба и мен много, много ме е яд. И за филма като цяло- убедена съм, че наказват Нетфликс за това, че се осмели да ги цака на тяхна територия, при това много злобно.

# 672
  • Once there was a Hushpuppy...
Мяч, прледлагам да пуснеш нова анкета, като само смениш наградата в заглавието Mr. Green
Ей, така купон да става Grinning

# 673
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Плюс опция "Не искам нищо да взема" за мен и Сарказъма Mr. Green

# 674
  • Ænima/Albuquerque
Плюс опция "Не искам нищо да взема" за мен и Сарказъма Mr. Green

Мерси.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт