88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 799
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Плюс опция "Не искам нищо да взема" за мен и Сарказъма Mr. Green
Аз щях да предлагам смяна на формулировката "Искате ли да дадат", че да може човек и с "не" да гласува, ама и така става Simple Smile И аз ще избера този вариант Simple Smile

# 676
  • София
За Идрис Елба и мен много, много ме е яд. И за филма като цяло- убедена съм, че наказват Нетфликс за това, че се осмели да ги цака на тяхна територия, при това много злобно.

Абсолютно съгласна.

Beasts of No Nation е може би филмът тази година, който ми е повлиял най-силно. Дамгосва и преследва, без да те поучава, да пропагандира смлян на ситно моралец или да връзва сърцето ти на възел с някоя изнасилена драма. Големи неща очаквам от Кари Фукунага, дано не греша.

Като изчетох номинациите, първата ми асоциация беше, че доминират филми за придвижване от точка А до точка В (и обратно) по заснежен или опесъчен маршрут. Страхотна красота и кинематография , но само с чудеса на визуалния фронт филми като The Revenant и Mad Max не могат да случат пълноценно кино изживяване в моята глава...

# 677
  • в морето до колене
За пет страници до края на темата работим "по желание на потребителите".  Grinning

Дотолкоз ми се простира въображението, обаче.
И мислете добре - гласът не може да се сменя.  Wink

# 678
  • в сърцето на един мъж...
Айде изгласувах се Mr. Green

# 679
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз с  "охххх,...."  Laughing

# 680
Аз с Да, че да свършва тая мъка и ще видим догодина какво ще ни вълнува по оскар време Simple Smile))))))))))

# 681
Нема да свърши Тино, ще ни мъчат дълго Mr. Green

# 682
  • в морето до колене
И аз като Тина, макар че драмата с награждаванията/подминаванията на Лео е едно от нещата, които лично мен хич не ме вълнуват по оскар време.  Whistling

# 683
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Айде изгласувах се Mr. Green
Видехме Mr. Green. Три сме, силни сме Laughing

Аз с Да, че да свършва тая мъка и ще видим догодина какво ще ни вълнува по оскар време Simple Smile))))))))))
Ама мислиш, че ще свърши ли Laughing? Сега като вземе, догодина ще реват, че един му е малко, по-натам, че два не са достатъчни за свръхсините му очи и така до края на Холивуд hahaha

# 684
Ама мислиш, че ще свърши ли Laughing? Сега като вземе, догодина ще реват, че един му е малко, по-натам, че два не са достатъчни за свръхсините му очи и така до края на Холивуд hahaha
Ееее, тогава си обувам док мартенс-а и шутове, шутове...

# 685
Хех, оптимистка Mr. Green
Ми Джо, така трябва Blush

# 686
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ееее, тогава си обувам док мартенс-а и шутове, шутове...
Я по-добре да споменем още веднъж Том Харди (охх!!)

п.п. ние тук се дразним на недотам прекрасни роли на добрите актьори, но да ви кажа,  е в момента гледам Кристен Стюарт как се напъва да изобрази ДРАААААМА и Леонардо изведнъж се реабилитира за танца с мечката Mr. Green

# 687
И аз изгласих с ДА. Но съм с особено мнение.

# 688
  • София
Мисля, че ''Завръщането'' ще спечели безапелационно в повечето категории. Засега не води в списъка за най-добър филм, но някак си не мога да видя как ще спечели ''обикновения и скучен'' Spotlight.

А, що не си представиш Room, The Big Short или Mad Max? Освен това, Spotlight не беше скучен, просто нямаше мечка.

Признавам си, че ще се припикая от кеф, ако дадат Оскара на Браян Кранстън или на Еди Редмейн, вместо на Лео. Отдавна му го пожелавам, но не и с тая роля, да ме извиняват.

Щот нямат никакъв шанс, аз гледам обективно, а не пристрастно.

да добавя, че лично за мен Мостът на шпионите няма никакво място сред номинираните филми, тук пак е по заслуги и имена и щот американците са много яки и демократични (мотото на филма).

колкото до анкетата:
ДА  Mr. Green Twisted Evil

# 689
Ролята на Пачино е точно толкова незабележима сравнена с оригиналното превъплъщение на Виторио Гасман от 74-та, колкото е Departed до ХонгКонг-ските Вътрешни афери http://www.imdb.com/title/tt0338564/ Heart Eyes
Тогава гледах Ал и Виторио в един ден и разликата е светлинни години, някой от филмотеката беше извадил http://www.imdb.com/title/tt0072037/ и го беше пуснал в Одеон, докато американския върви по кината
Но за да се сравнява, не вреди да се гледат повечко стари филми  Mr. Green
Оригинал vs римейк последно май за Финчър и шведите го имахме този дебат.

пп Гледам преброяването на Лео-хейтърките и се чудя какво ви е направил човекът беееее  Joy

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 09:09 от Mrs. Swift-Kloss

Общи условия

Активация на акаунт