Сладкарничка за книги-тема 34

• 25 653
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Бъб, на 21 март ли си родена или просто на тази дата, но друг месец? Питам, защото татко е роден на 21 март...

Еви, да си жива и здрава мила и все така изпълнена с хъс и енергия   bouquet

Излязохме с мама и малкият на разходка и кафе и ни заваля град Rolling Eyes Викам на майка както не сме излизали отдавна на кафе какво ли ще стане и то... Grinning

# 736
Евилан, честит имен ден!  Hug  bouquet

Гиговче, на 21 май съм Simple Smile  Hug

# 737
Вярно бе мила, ти скоро спомена, ама кой да внимава, даже каза защо не са те кръстили Елена Grinning

# 738
  • София
Да попитам цветарките в темата.
Скрит текст:
Време ли е вече да изкарвам цветята на терасата?Открита е.Не е остъклена.И трябва ли да им сменя почвата?Те са с миналогодишната.Видях и едно цветенце,което има Мариета нещо с "р"беше.То как се сади?Може ли в сандъче?И как се отглежда амарилис?

# 739
  • София
Слив, аз без да съм отявлена цветарка - веднага ти казвам не, още е рано-
Аз преди 10 април нищичко не изнасям.
То още си е зима всъщност ...  Laughing

# 740
  • на североизток от Рая
Една книга съм си харесала от снощи и сега чак търсих да прочета нещо за нея. За деца била, но пък историята звучи интересно.

Слив, аз от два дни съм зарязала две сандъчета сакъзчета на терасата. Неостъклена е, нищо им няма. Но мисля да ги внеса тази вечер вътре, рано е за навън. Ако е остъклена терасата, не им пречи, но нощем застудява още. Това с "р" какво ли е?
 А все забравям да те питам оцеля ли онова цвете - Ахименес, което ти бях пратила в една игра? То има шишарки в почвата ,зимува  и избиват нови растения през ранна пролет.

Ти да не би да питаш за Ранункулус?  newsm78

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 18:25 от neli mar4

# 741
  • София
Да,това е името   bouquet
Ами преди цъфтеше ама сега след зимата не знам. Дано цъфне пак.И аз четох че е много устойчиво цвете и си стои в почвата.

# 742
  • на североизток от Рая
Сливче, на ранункулус му казват и лютиче. Голяма красота е това цвете, много го харесвам. Сега ги продават разцъфтели, но аз си купувам грудки и през пролетта ги засаждам. Не е с претенции, поливаш редовно, гледам го на северна тераса, не го излагам на пряко слънце. В градината вирее, но през зимата мръзне, вадят се луковиците. Така мисля, де, аз само като саксийно съм го гледала. едната година го нападна нещо, май беше брашнеста мана, защото побеля и не успях да го излекувам, така си загина, макар че го орязах. Ще си взема и тази пролет. Ти готово разцъфтяло ли имаш, или пък искаш да си го завъдиш?

# 743
  • USA, Steak State
Честита баба марта!!!! Да сте румени и здрави! Лофче, ако аз съм ти другарчето нищо не са ми казвали за пратка. Днес пак ще питам.

# 744

Общи условия

Активация на акаунт