Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 187
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • UK
Мацки, вчера не тренирах (нещо много нетипчно за мен), днес правих HARD BODY 2, Jillian., а за утре остава KickBox FastFix + The biggest loser cardio.

И с храната съм зле! Гладна, гладна, нагъвам черен шоколад#2gunfire

# 496
  • Stavanger,Norway/ Varna
Нали ви казах аз  Laughing. Тук някой като повлече крак за нещо и всички го следваме. Като гледам, болшинството сме се оляли с храната. Сега остава и да се оциклим  Crazy
Някой като мен в ПМС  Laughing

Мен много ме е яд. До следобед бях перфектна- след това, обаче, кой ме би да си взема шоколад с кафето и..... повлече се лавина  Rolling Eyes

Гугъл, аз пък се притеснявам да не би да не завърша  Crazy Толкова си нямам вяра на тичания по- дълги от 10К. Ти си знаеш за какво се пускаш на състезание. Ето, Птиците се е мотивирала от този страх, мен пък не ми пука дали ще съм последна, само искам жива да стигна до финала и то тичайки, без да спирам да ходя. При мен е от една страна удоволствието, това да видя резултат от положени усилия и собствено удовлетворение, от друга- страхът да не би да не завърша или да трябва да спирам да ходя. Така е с всяко ново начинание, има известна доза страх в началото, но затова имаме воля и спортен дух, за да го преодолеем, да преодолеем самите себе си, да се самопредизвикаме. Пускай се, не го мисли, само позитиви ще извлечеш  Peace

# 497
Голяма грешка, че не тренирах сутринта. Денят ми беше ужасно натоварен, а половината от мозъка ми беше постоянно ангажирана с желанието ми да тренирам. В края на краищата направих новобранска глупост, оправянето на която ми отне близо час...

Отчитам се вечерно с Лес Милс.

# 498
  • 1st floor
Отчитам 40 минути кардио на кростренажора докато гледах един трилър в You Tube  Mr. Green (може е допринесъл за повишаване на сърдечния ритъм  Joy). И успях да преглътна хапчиЩето Л карнитин от раз! Peace Сега съм в чуденка по колко грама да пия. Два или три? newsm78

# 499
Здравейте!

Аз съм с ужасно ПМС - подут корем, болки....няма да тренирам днес. Не мога да помисля и за храна.

svetty - права си. Търпение си трябва. Благодаря и на теб за съветите.

# 500
Много ме е срам, че вчера не тренирах  Embarassed Тази седмица въобще не съм доволна от себе си, днес обаче ще се поправя, както и утре, защото в понеделник по принцип почивам. За сметка на това съм на работа и дойдох пеша, то си беше направо борба с непочистените тротоари, а и така ще трябва да се прибера. Напоследък не ми достига и съня и силите  Tired
Би, малката йогистка е прекрасна  Heart Eyes Дъщеря ми понякога има пориви да тренира с мен. Така се старае милата  Heart Eyes
Меги, дадох глас и аз, желая му успех!
И аз от нетърпеливите да дойде лятото, или поне пролетта  Sunglasses Не че не ми харесва да е бяло и снежно, но ми поомръзна вече  Whistling

# 501
  • София
Чак сега стигам да се отчета, но иначе рано -рано съм се натренирала.
Днес ми беше последата тренировка от Фаза 1 на БР. Сега като идват нови тренировки тъкмо ще ми е по- интересно. Освен това 30 Day Fat Burn:  Dynamic Strength + Metabolic Booster и ден 22 от клековете  - общо 112 клека.

Да кажа, ако някой си търси гири до 3 кг. - в Кауфланд са намалени. Имаше и дъмбели намалени.

# 502
Добро снежно утро и от мен! Чувствам го като Коледа newsm78
Днес и утре почивка ми се пада, повечко вългехидрати да заредя ии цикъл отчитам също и то придружен с доста болки (като никога .. Thinking )

Да ви покажа и едно много интересно линкче, на което попаднах сега за 100 упражнения, за които не ви е нужна екипировка: www.imgur.com/a/YBQFI

# 503
Днес без тренировка, че цял ден мъча една торта- всичко, което може да се обърка, се обърка....
И да кажа, че номера на Бен Грийнфийлд със содата действа, но е забравил да спомене, че действа цяяял ден Shocked

# 504
При нас днес е пролет и излязохме цялото сем с колела. Малкото спи в каляската. Това ще ми е за днес, ама на слънчице.
https://www.dropbox.com/s/0rcwahi7fjf0ti7/Photo%2007-03-2015%201 … 012%2033.jpg?dl=0

# 505
Отчитам последна тренировка за седмицата-кръгова за рамо, 4 кръга+кръгова за трицепс, 4 кръга, 40 мин. Утре -почивка.

А 8ми Март ( за мен  Mr. Green ) е най-измисления празник. Никак не го долюбвам, направо си ми е противен.  Mr. Green

Ремонтът ми върви толкова бавно и сме затънали в прах и мизерия ( за моите стандарти  Mr. Green ). И това хич не ми е по вкуса.  Mr. Green Много взех да мъцам. Като бъдеща свекърва тренирам от сега.  Mr. Green

ММ ми е обещал уред -средна хубост, за мазето. Имам малък проблем- моето разстояние от пода до тавана е 84 инча, а уредите са със стандартна височина 83 инча, но ако трябва ще правя дупка в тавана, не ме интересува.  Mr. Green

Бобче, мислиш ли , че ще е ок да го изпробвам върху малкия, че той ми е проблемен в това отношение.  Mr. Green

Лек ден. И няма да се включвам утре да ви честитя празника.  Mr. Green

# 506
Адаш АГент, гледам че си ходила в японския ресторант на Петър, как е?

За Мияби ли иде реч, дарлинг? Да, да и пак да! Водих и две приятелки, за които японското им беше за 1-ви път и те бяха очаровани, та не е само моето субективно мнение Simple Smile Там мога да ям по 3 пъти/ден и фактът, че не е претенциозна псевдогъзария страшно ме радва!

Би си има уникални бебета  Hug

Не съм яла от четвъртък на обяд (точния час на пълнолунието) и почвам да виждам промени Wink като се източат 3-4 литра вода заприличваш донякъде на човек Wink

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 16:57 от Agent Provocateur

# 507
Брей, чистки ни правят  Rolling Eyes

svetty1980 пробвай го, поне е безобидно. Аз си сложих 1 чл с връх и малко изцеден лимон. Не е гадно. Подейства след около 40 мин. ПОнеже е мъниче, сложи му половин лъжичка  Peace
При мен борбата продължава. Толкова измъчена торта не съм имала  Confused

# 508
ЛюбчеHug  Аз обичам дискусиите.  Twisted Evil Човек ако тръгне да се обижда за такива безмислени неща, най-много до инфаркт да се докара. А сега като ги беше изброила всички тези празници ме накара да се замисля.  Mr. Green Ами аз просто май не съм по празниците. Нито един от изброените не празнуваме.  Mr. Green 

Бобче, ще пробвам тогава. И дано завършиш успешно тортата, с по-малко нерви.

Сори за ОФФ-а... Mr. Green  Twisted Evil

# 509
Агент, чисто гладна ли стоиш от четвъртък.  Mr. Green Ти си герой. Боже, защо гладът хич не ми понася.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт