Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 401
  • 703
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
 newsm59 на празнуващите днес   party023

Аз като четох за шезлонг, разбрах, че има такива за 0+ които са с напълно легнало гръбче, както и за по- големи, така че внимавайте, когато избирате  Peace

# 346
  • Helsinki / Sofia
Добро утро, момичета-кокичета Simple Smile

Честит рожден ден на двете ни рожденнички  nbirthday newsm67  party023  ura Да сте живи и здрави, много обичани, спокойни и мили, с много късмет и най-прекрасните вързопчета през юни Simple Smile  newsm32  babyuu    bouquet

Аз ден не съм си избирала, да не се разстройвам ако не ми хареса после Wink Надявам се, че като се прибера април в БГ и няма да се наложи да съм със ски екипировка Simple Smile

Emily_D, и аз не намирам нещо коментари по столчето 2в1. Още се чудя дали ми трябва реално вибриращ шезлонг или това столче с обикновен шезлонг и отделно люлка от една приятелка ще са ми достатъчки? newsm78

# 347
Честит Рожден Ден и на 2 те рожденички.Бъдете много здрави,красиви и обичани.Леко бременеене и здрави и красиви бебчета през юни.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 348
Честит рожден ден на Geri ATHINA и desyy1! Здрави, щастливи и много усмихнати! Лека и безпроблемна бременност и най-хубавите вързопчета през юни  Hug!

Относно шезлонга - нещо такова съм харесала. В олх ила доста оферти за около 60-70 лв. Ако някой е ползвал такъв вид моля да сподели мнения.
Diva*, малко по-назад попитах за кремчето на Pregancare, но може би не си видяла. Ползваш ли си го и какви са ти впечатленията?
nadya87, добре дошла!
bubentseto, аз и преди си имах малко целулит, ама сега положението е отчайващо. АКо откриеш лек, да споделиш. За якето - ципа на моето се разтвори преди месец почти и сега си ходя с разкопчано. Не ми се дават пари за ново, а и представям си колко грамадно трябва да е, че да ми побере корема  Laughing. Дано да сте прави и времето да се оправи скоро, че ми омръзна от този студ. Вие поне си имате сняг, а тук е дъждовно, кално, грозно, ветровито и студено...
Хубав ден на всички!

# 349
Честит рожден ден и на двете  newsm59  bigdance2 Tada да сте живи и здрави
Сега видях и аз , че има шезлонзи и с напълно легнало положение , но все пак като за начало май няма да ми трябва  newsm78   
При нас е много снежно аз обичам снега , но честно казано този път нямам търпение да се стопли , че с тези зимни дрехи се чувствам като слон и ми тежат . преди няколко дни бях по тениска с тънко яке и ми беше супер  а и нали ремонт правим сега трябва да чакам да се стопли да лепим плочки и да боядисаме  Hug дано да приключим до края на април.
Целулит и аз поимвам , но ще го третирам като родя , защото всичко което е против целулит май е вредно да се прави сега ( утайка от кафе и антицелулитни кремове и масажи)

# 350
Привет мами, и честит рожден ден и на Гери - жива и здрава и леко раждане и здраво бебе като настъпи момента:)

За целулита никакви мазила не помагат освен диета и спорт. И като ви казвам диета - разбирайте освен тесто да не ядете и сол.Например трябва да се откажете от БГ кашкавал, защото е прекалено солен. Моята фитнес инструктурка няма грам целулит, но знам, че сол почти не яде. Има и друго при целулита- генетична предразположеност.Много е трудна борбата с него.

В тези целулитни мисли до ей сега правих едни содени мекичета, защото ми се приядоха...Нали фритюрника извадих вчера заради картофите. Та чакам да изстине, да прибирам и едно голямо СТОП на пърженото, че картофки вчера, днес 1 мекиче и половина и после живот и здраве ще ви разказвам как уж съм се гледала, че на корем раста, а след раждането не ми стават панталоните в бедрата /за четирибуквието да не говорим:)/

ММ ми остави парички да си купя подарък за 8ми март от него, защото не знаел какво да ми вземе...То и аз не знам какво искам честно...чувствам се като пингвин и нямам никакво желание да си купувам дрехи...

Усмихнат ден на всички въпреки студа навън

# 351
Какво да ви кажа,аз както писах никога не съм имала целулит,пък си ям всичко. При мен кошмара започна,когато лятото останах безработна и мързелувах по цял ден+ мн хапване,тогава много напълнях и сега още и той се появи.
След раждането ще започна борбата,но мисля само със спорт,много вода и масаж с утайка от кафе. Диети никога не съм спазвала,няма и да спазвам ,не обичам да се ограничавам  Grinning
С Дени ползвах този шезлонг http://www.baby.ru/blogs/post/147336960-110769570/ ,много често стоеше в него,доволна съм

# 352
Гери, Деси, бъдете здрави и обичани, много щастливи и прекрасни моменти до неповторимите юнски подаръчета   bouquet
Надя, добре дошла  Hug.
Днес с детенце си направихме страхотна разходка в снега  Mr. Green. Колкото и да обожавам зимата, ми се иска да е топло вече... не чебтова ще промени положението с дрехите   Whistling
Много приятен уикенд.

# 353
  • София
Честит рожден ден на двете Юнски мами   bouquet
Виждам, че обсъждате шезлонгите - аз няма да взимам поради лош опит с баткото. Беше на месец- два, когато ни подариха такъв, вибриращ, със всички екстри. Пробвах неколкократно да го слагам, но той толкова се плашеше, че щом го сложех да легне в него виждах как се натъжава и притеснява и след минутка следваше ужасен рев. Така, че не на всички бебета им харесват такива екстри - да имате впредвид.
От няколко дни и ние в къщи правим ремонт, времето е ужасно и няма къде да се скрием с малкия - ужасно е, но ще свърши до няколко седмици и ще сме готови за новият член на семейството  Heart Eyes
На последната консултация не гледаха бебчо на ехограф, което беше малко разочароващо за цялата група - таткото и бъдещият батко, но ще чакаме края на месеца.. За съжаление се оказа, че хемоглобина ми е паднал на 100, изписаха ми Малтофер и да продължавам биозинина и ми препоръчаха да излизам в болничен възможно най-скоро, за да почивам повече и да намаля стреса, от което мисля да се възползвам.
И накрая - бъдещи и настоящи вече мами - пожелавам ви весел и прекрасен празник утре.

# 354
  • Helsinki / Sofia
Ellle, извинявай, пропуснала съм явно питането ти за Pregnacare. Ползвам си го и съм много доволна. Мисля с него да продължа само до края. Надявам се, че няма да ми е проблем да го намеря в София като се прибера. Дори ми се струва, че ми трябва по-малко количество крем отколкото с Мустелата, но може и да си внушавам.

# 355
  • на пясъка при черупките от миди
Момичета, от къде и какво бельо си купувате? Питам за сутиени най-вече. Тряват ми нови, а тези за бременни са направо на космически цени  Crazy

# 356
  • Helsinki / Sofia
Аз си взех два на Триумф в началото на бременността и за момента съм ок с тях. Ако не си с голям бюст предполагам, че няма да ти е проблем да си намериш на по-добра цена от различни марки.

# 357
Сутиени има в HM, не са скъпи. После се ползват и за кърмене.
За шезлонг е важно да гледате и до колко кг го дават. Някои бебета достигат 9 кг много рано.
По повод целулит, днес се зачетох в темата за сухо четкане и май ще пробвам.

# 358
Благодаря за пожеланията момичета   bouquet
Аз все още си нося старите сутиени но с малката разлика че сега ми стоят мнооого добре Joy Joy Joy

# 359
Аз през повечето време си ходя без сутиен , слагам само ако е голям студ , че зърната са ми станали чувствителни и като се навирят от студа чак ме боли  Blush

Общи условия

Активация на акаунт