Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 401
  • 703
  •   1
Отговори
# 360
Честит празник !!! Бъдете живи и здрави и много щастливи!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 01:08 от desyy1

# 361
Честит 8ми март,дами!   bouquet
Желая ви здраве и само положителни мисли!Дано всички станем добри и още по-добри майки!
Вчера бяхме на доктор,24 седмица 877 грама.По някои показатели отговаряме за 25 та седмица,казаха ни,че сме 100-ова девойка и разположението  ни е странично,т.е нито с главата надолу нито нагоре.Опънала се е от край до край и си е качила краката на главата  #Crazy
Около 20 минути една акушерка ми чете конско,че с тези качени цели 7 кг съм вече с килограми за раждане и имаше разпит,какво ядеш,какво пиеш и т.н и много ме депресира.Накрая вика,дай да ти видя гърдите и така ме стисна ,че съвсем я намразих. #2gunfire Каза,че съм имала наченки на коластра.Аз го определям като гъст бял крем,а си представях коластрата като нещо течно все пак.Опитните мами ще кажат.
От днес съм на закуска мюсли и за първи път през живота си броя калориите на това,което ям...
За сутиените и аз все още се побирам в старите си,с уточнението,че ги обличам над потника и така чашките се разпределят по-добре и не ми се впиват в кожата.
Желая приятен празник на всички дами!

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 05:53 от Bobur_ns

# 362
nadya87 welcome
Geri ATHINA, desyy1, nbirthday  ura  ura Tada
Bobur_ns Голяме бебче, ние сме в 26 г.с и сме толкова големи.  newsm3

Пих си първия витамин ПРЕНАТАЛ и след малко ядох кисели краставички, след което  Sick Sick. Може ли да е от витамина? Краставичките досега не са ме дразнели newsm78 newsm7

Вчера обикаляхме в детски магазини, че ММ е страшно неориентиран и малко да свиква с нещата и цените. Беше много забавен постоянно викаше продавачките да му обясняват. Купихме си 1 шапчица, ръкавички и чорапчета. Всичко взехме в бяло, че дори и да чакаме момиченце, пак си имаме едно на ум. ММ страшно хареса 1 количка. Доста е лека и маневрена, с 2 коша, както аз искам и цветът много ми допадна.  Има я и в розово, но зеленото ми е много свежарско. Моделът е от тази година.Единственото, което ме притеснява е, че е триколка. Малко съм резервирана. newsm78 Може ли мамите, които са ползвали триколки да дадат мнение.

# 363
  • athina
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ МОМИЧЕТА!!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И МНОГО,МНОГО ОБИЧАНИ!!!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ-И КАКТО ОБИЧАМ ДА ОТГОВАРЯМ-ДА ВИ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО!!!

За сутиените-бях си взела 2 за бременни и кърмещи-съвсем обикновени и евтини.Истината е,че като не излизам много не ги нося.Вкъщи съм или без,или слагам от тези потничета тип сутиен.Обаче напоследък всичко ме дразни,става ми усилно и ако можех нямаше да нося никакво бельо.Дразни ме и,че ластика на гащите ми се навива под корема и ми се зачервява кожата там,затова обличам дълга тениска и я загащвам в бельото-по този начин не си чувствам корема гол.Резултатът от това е МНОГО"СЕКСИ"направо не мога да се гледам в огледалото-колкото корем напред,още толкова "дупе"назад ЗА "сочните бутчета"да не говорим.ОПЛАКАХ СЕ и ми олекна.Както обичам да казвам и си го повтарям всеки ден-ВСИЧКО ще изтърпя за тази БЛАГОРОДНА мисия-САМО ДА МИ СЕ РОДИ ЖИВО И ЗДРАВО БЕБОЧЕТО.

ЛЕК ДЕН И ХУБАВ ПРАЗНИК ВИ ЖЕЛАЯ!!!

# 364
Честит празник!!! Бъдете усмихнати и обичани!!!
Аз сутиени нямам,всичко ми малее,харесала съм си от h&m към 20лв мисля,че бяха.
Голям сняг,голямо нещо. Вчера искахме да излзем и не успяхме да изкарам колата от двора,сняг,сняг,сняг. 3 часа ринахме с мм сняг и днес пак същото

# 365
ЧЕСТИТ 8ми МАРТ, бъдещи и настоящи мамчета, бъдете много обичани!
Мимко, количката е много готина, и цветът. Нямам опит с триколки, просто ми харесва на снимката Wink
ММ ми подари зюмбюлче още в 7 сутринта...    Mr. Green
Едно ми хубаво и романтично....

# 366
  • Варна
Честит празник, мамчета   bouquet

За сутиените, аз отдавна не мога да си нося старите, а не смея да ходя без, че ме е страх да не увиснат, но си купувам нормални с по- голяма чашка. Иначе в НМ видях, че имат за кърмене на много поносими цени, даже  с твърда чашка, но мисля, че още нямам смисъл от такъв, защото гърдите ми растат заедно с корема, вече съм на чашка Е, а най- голямото, което някога съм купувала е С, та не знам, колко ще станат до края...  Tired /мисля, че само мъжът ми е доволен от това  Laughing /
Bobur_ns за цялата бременност си качила 7кг и са ти се карали?   Shocked Що не им теглиш една, особено на тая милата женица...  #2gunfire

Не мога да го измисля, това с шезлонга. Единия вариант, който харесах е столчето за хранене с шезлонг, който Diva показа, а другия е люлка + шезлонг, а отделно столче... или пък да си взема кошара с люлеещ механизъм...  Thinking

# 367
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МОМИЧЕТА! Бъдете много щастливи baloni   Mimko  количката изглежда страхотно newsm10  welcomeна новите мамчета,лека бременност!

# 368
Честит празник и от мен, бъдещи мамчета!   bouquet
Ние шезлонг ще вземем най-обикновен без люлеещ механзъм и музика. Забелязала съм, че някои бебоци ги е страх да се люлеят, а пък от музика едно новородено едва ли има нужда...По-скоро ще го натоварва и изнервя.

# 369
  • Helsinki / Sofia

Да сте живи и здрави и много обичани! И през юни да станете най-прекрасните мами на най-сладките беборанчета Simple Smile

~Mimko~, много хубава изглежда количката. Аз лично съм за триколките, защото ми се струват по-лесни за маневриране. И по този повод към такава сме се ориентирали за закупуване.

Emily_D, аз явно ще съм с въпросния стол/шезлонг и отделно с люлка от една приятелка.

# 370
Добро утро и честит празник на всички дами!   bouquet

Да попитам на някой случвало ли се е да му падне кръвното. На мен ми се случи 2 пъти през 2 седмици. Вчера бях на една лекция за кърмене и както си седяхме изведнъж почна да ми става лошо - в един момент усетих, че се влошавам и си тръгнах и на вратата вече ми беше супер лошо - повръщаше ми се , бледа съм и ми става толкова зле, че изпадам в паника какво ще се случи с мен.
Организаторите ме видяха и седнах навън на въздух и ми донесоха една кола. След няколко минути вече бях добре. Моля ви нали това не са симптоми за високо кръвно? Мен ми приличат повече за ниско

По темите:

Сутиен само един ми става добре. Другите гледам за кратко да ги сложа. Трябва и аз да си взема един ама мислех да е за кърмачки, че да го ползвам по-дълго. Мислите ли, че още ще ни пораснат гърдите?

Emily_D   каква е тази кошара? Сама ли се люлее? Иначе не мисля, че ще имаш време сама да я люлееш нон стоп, иначе люлката и шезлонга ги пускаш и можеш нещо друго да си свършиш.

Честито за хубавите новини от прегледите. За пръв път чувам да ти стискат гърдите.... newsm78 Това нормална практика ли е? И според мен 7кг са нормално все пак сме 6ти месец.

# 371
  • Варна
Edna_Me4ta Тези, които съм виждала сам трябва да ги люлееш, не знам дали има други  newsm78, дават ги като удобни за приспиване или като се разбуди.

Щом си се оправила от кола, би трябвало да ти е паднало кръвното. Но сподели с лекаря си, какви симптоми имаш, че все пак не е добре така да ти прилошава.

# 372
  • Helsinki / Sofia
Edna_Me4ta, това, което описваш ми прилича по-скоро, че много рязко ти се е качил пулса. Позивите за повръщане са много типични за подобно състояние. Все пак бих препоръчла следващият път да ти се измерят кръвното и пулса непосредствено като ти се случи. Дано не ти се случва повече, но за всеки случай да си знаеш.

# 373
Здравейте мами

Честит празник! Бъдете много обичани!

за сутиените аз си купих най-обикновени ластични с меки подплънки (за да не личи като ми настръхнат зърната)-тим спортен потник. Много приличат, на тези които ги дават за кърмачки,но разликата е, че в магазина за бельо на окръжна са по 5 лв. Най-скъпо съм ги намирала за 7 лв. Нося ги от половин година и не са мръднали.

за количките триколки аз нямам опит, но моя близка ми каза да не си взимам в никакъв случай. Предполагам,че много си зависи от модела и марката,но каза,че са изключително нестабилни и трудни за управление-ходела си на където пожелае. На нея и се случило 2 пъти да я обръща (за щастие без последствия). Сигурна съм,че по някои други "европейски улици" ще са безотказни,но всички познаваме улиците и тротоарите в България (във всеки град) и дори липсата на такива Simple Smile

# 374
Честит празник мили дами! Бъдете здрави, много обичани и глезени в къщи, бъдете все така красиви като цветята и винаги с усмивка!

Аз да ви се оплача още кашлям, АБ още не съм купила, личната ме вика всеки ден да ме слуша и си пия сиропчето и чай и си правя инхалации. Иначе се чувствам добре. Дано да минава вече, че ми мръзна тая зима.
За Кг-те дето се лепят според мен не са точно от ядене, а от хормони. И гладни да стоите вероятно пак ще се качват. Поне после се свалят по-лесно (обикновенно). Аз не качвам така драстичн и пак в последния момент снощи се преобличах за банкетчето. Бях си взела преди 2 месеца една рокличка. Уви бях с нея като един кръгъл кит и се преобличах с една туничка. Качила съм 1 кг за последния месец, а не спирам да тъпча, филии във всякакъв вид, ям кат обезумяла сладко (кексчета, вафлички шоколад и т.н.) Всеки път като ям и ми е съвестно и си мисля какво ли ще покаже кантара на ЖК следващия път, но каквото такова.
СНощи и яз бях на банкетче, ама то май пишман станах че отидох. В заведението се пушеше и окол мен също, следователно носа ми се запуши и с тая ми ти кашлица не .беше изобо приятно, гърба ме заболя, корема започна да ме стяга и в 11 ч привиках ММ да си ме прибере рано рано. Иначе компанията весела, но май трябваше да пропусна.
nadya87  welcome
Гери, Деси честит ви рожден ден на патерици! Да сте живи и здрави и най-хубавия подарък ви пожелавам през Юни   bouquet
Mrs Fiore сутиен си купих последно от Н§М - беше към 25 лв мисля. Много ми е удобен. Обаче и на мен нещо не ми понасят. Най ми е добре без сутиен. Обаче момичета да ви питам тъй като зърната са ми изключителн чувствителни и съм си гурна че ще се разранят като се започне с кърменето има ли с нещо, с което мога да ги мажа да ги подготвя и вие ще ги мажете ли?
~Mimko~ за количката ти писах във ФБ. Дадох ти линк към подобен модел с 4 колела. Там ти писаха за марката че не са надеждни, но имам две приятелки едната е с Лорели, а другата с Бертони и си ги ползват почти 2 години вече и са си доволни. Аз лично също съм скептичн настроена към двете марки, защото вече две колички видях по улиците с разкрачени гуми. Явно всичко екъсмет. Вчера в ОЛХ си харесах тази http://olx.bg/abc-mamba-amore-nero-i69770866, но хем ми се струва рано а и този летен кош не е с пълно легнало и все ми се струват че дечицата са свити в тях. някой ако има отзиви моля да сподели. И за цената се чудя, че я има нова на промоция със столче за 790 лв. Та не знам заслужава ли си?
За шезлонка предния път ползвах кошницата за кола и на дръжката закачах игрзчки. Ако някой има желание да подари - добре дошъл  Mr. Green, но съм решила да не прекалявам с такива пкупки.
Edna_Me4ta на мен ми става така ако ми стане много горещо - пада ми кръвното определено. Започвам да виждам на петна и да ми се повръща. Гледам да се разхладя и да пия нещо - вода или айрян и кола си купувах наистина тогава.

Общи условия

Активация на акаунт