Ами постарай се да си избиеш тази глупава мисъл от главата, защото иначе ще продължиш да ядеш бой и от следващите си партньори.
Този човек ти е посягал, значи не те приема наравно със себе си, ти си по-надолу от него, обича те, защото му позволяваш това. Това не е любов !!!!!!!! Може да ти е показвал 100000000000 пъти, че те обича - да, защото ти изпълняваш това, което той иска и има нужда, в теб намира това, което иска - да е властен, да командва. За съжаление има много такива мъже и момичета, които им се връзват... Проблема не е в теб, а в него. По някаква причина той не може да възприеме правилно жената до себе си, нещо му е изкривило яко представите и мисленето, може да е преживял нещо тежко. Това няма значение, защото ти не заслужаваш това. Била съм в подобно положение и знам какво говоря.
. Никой не обвинява нея, напротив, всички й втълпяват, че трябва да вярва повече в себе си.
. Нормалната реакция би трябвало да е потрес и отвращение от такава гнида гнусна, дето си позволява да вдига ръка на жена. Това говори до каква степен си пречупена. Разбери, няма нищо приемливо и нормално в побоя над жена, никакво извинение, ако ще и на калъп да я хване с първия си приятел.
Ей на това ми прилича историята.