ПОМОЩ - Анонимна картичка за рожден ден!!

• 2 910
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте, не знам къде другаде да попитам за това. Вие сте ми последната надежда!

Познавам едно момче, с което преди време бяхме много добри приятели, но от няколко години не сме говорили.
След като завършихме и двамата отидохме в различни градове.

Напоследък му чета публикациите и виждам, че е много тъжен и искам да го зарадвам по някакъв начин.

След няколко дни му предстои рожденният ден и бих искала да му изпратя картичка, но не искам да знае, че съм аз, защото искам да разбера дали ще се сети сам.

Интерисува ме дали има някакъв вид услуга, с която мога да му подаря картичка без да се разкривам. Само това искам.

Пишете на ЛС, ако искате да помогнете. Благодарна съм Ви много!!

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 13:00 от flowerx

# 1
# 2
Аз също не съм много запозанта, но първото, което ми дойде на ум е куриер. Мъжете пращат цветя на дамите посредством куриер, защо и ти да не направиш подобен жест, но с картичка и евентуално някакъв символичен подарък   Peace

# 3
По пощата без подател.

# 4
@Ули има ли как да се позвъни на телефон, за му го доставят? Защото вече му нямам адреса, само телефон и имена.

Благодаря ви на всички за отговорите, в момента продължавам да чета. Simple Smile

# 5
Да, както и по пощата, пращала съм много пъти писма като посочвам само получател, писмата пристигат, никой не прави проблем   newsm78

# 6
Хм, само с телефон и имена не ми хрумва никакъв начин за изпращане.

# 7
@Ули има ли как да се позвъни на телефон, за му го доставят? Защото вече му нямам адреса, само телефон и имена.

Благодаря ви на всички за отговорите, в момента продължавам да чета. Simple Smile

Можеш да го пратиш до поискване, но там не знам как точно стоят нещата. Не пречи твой приятел да се обади, представяйки се за пощенски служител и да го уведоми, че има писмо за него и къде може да го получи.

# 8

Можеш да го пратиш до поискване, но там не знам как точно стоят нещата. Не пречи твой приятел да се обади, представяйки се за пощенски служител и да го уведоми, че има писмо за него и къде може да го получи.
Да, за До поискаване си мислех и аз. Ще иде в централна поща, но ако някой се обади да каже, че има, ще стане. Адресът До поискване изглежда така:
трите имена
До поискване
пощенски код, град

# 9
Ако използваш куриер телефонът би трябвало да свърши работа, сигурно могат да го питат на кой адрес му е удобно да доставят пратката.

# 10
Притеснявам се много от куриерите (като Speedy и eCont), защото съм чувала, че там става всичко с лична карта и обратен телефон, което вижда и получателя.

# 11
Притеснявам се много от куриерите (като Speedy и eCont), защото съм чувала, че там става всичко с лична карта и обратен телефон, което вижда и получателя.

Извинявам се за двойния пост, използвам често еконт, винаги трябва име на подател и данни, също така при получаване трябва подпис, който се полага на лист, където има данни както за подателя, така и за получателя.

# 12
Получавала съм кошница с цветя, казаха ми само, че клиентът им е анонимен, куриерът не беше Еконт или Спиди. Peace

# 13
Получавала съм кошница с цветя, казаха ми само, че клиентът им е анонимен, куриерът не беше Еконт или Спиди. Peace

Точно това искам! Но как така??

# 14

Но сте ги получили на адреса си или? Авторката не разполага с адрес.

Общи условия

Активация на акаунт