МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 313
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Asɣta  ти колко кг искаш да сваляш и колко да станеш?
ако си писала, извинявай, пропуснала съм  Flutter
Не са ми толкова важни килограмите, колкото фигурата. Ако има промяна в нея, значи и килограмите са променени. Иначе съм около 70кг.

# 601
  • СОФИЯ
Разбира се, че всеки може да пише тук, стига да спазва правилата на форума  Grinning
нищо не се случило, заключиха другата тема, пиши си тук  Peace
Чак нищо не е. Все пак десетки мами се изнесоха да обсъждат и на друго място, въпрос на избор. Аз ще пиша и на двете места, комуникацията и като динамика е различна.

Днес ми е втори рибен ден и ми прави впечатление, че любими печени риби не ми се услаждат толкова. Карам основно на пушена сьомга.

# 602
Здравейте момичета! Малко съм се отчаяла, защото съм вече 5ти ден на диетата и кантара твърдо е решил да не мръдва! Не мога да си обясня защо - пия поне 2 литра вода на ден, спазвам я стриктно - не съм кусвала даже и парченце друга храна. Моя вчера си беше взел бисквитки и фъстъци, а аз само ги душех, докато си рупах целината и морковите като някакъв заек  #2gunfire .... Реших да видя дали има разлика в сантиметрите - е не! Даже и половин сантиметър няма разлика.... Дано след първата врътка на дните да има поне килограм надолу!

# 603
ЗДравейте,момичета Simple Smile) Oт днес започвам втори цикъл.Мислех си ,че след киселото мляко ще сваля най-много,но уви! Кантарът показа вчера +800гр, днес промяна няма.Късмет на всички Simple Smile))

# 604
Момичетa, зa сaлaтените дни, зеле и моркови стaвaт ли?

# 605
  • на вълнолома
Почнах днес с картофки, печени, сутринта се теглих и бях 62,9 - сега се качвам 62,2 newsm78 май кантара не е в ред, а може и да е задържана вода ( доста често посетих вц). Обаче ми е леко замаяно newsm78, това с вит.Ц от диетата на Червенкова важи ли при монодиетата newsm78

# 606
Картофките днес бяха много вкусни - на фурна ,нарязани на кръгчета със зехтин, риган, розмарин,сол и малко вода . Simple Smile

# 607
Здравейте момичета,от три дни се опитвам да започна диета,но все не успявам-то гости ли не бяха,излизания и много любими храни.Слаби са ми ангелите този път #Cussing out
Възхищавам ви се на резултатите и мъничко ви завиждам благородно де Laughing
От утре наистина сериозно ще се влея във вашите редички.
Хубав ден на всички! Laughing

# 608
 newsm44 Леле не мога да спра да се меря за 4 дена - 2,500 кг.(аз имам малко за сваляне и много ми пролича на обиколките) Два дни на картофи, ден на яйца и ден на пържен език. Но има едно голямо НО, картофите ми бяха общо кило и за двата дена, яйцата 6 от най мъничките и езика 0,250 гр. за целия ден. Така, че не знам дали от моното или от прекалено малкото калории свалям newsm68 но ми е все тая - нали свалям. Днес на пилешка шунка (300 гр.) за целия ден. Утре на домати и краставици (ето това ще е трудно) Embarassed

# 609
Здравейте! Започнах диетата на Ваня от днес. Нямам притеснения от храната в дните. Аз съм добро прасе и ям всичко  Joy  Joy  Joy Единствено ми притесняват количествата, но ще гледам да не са огромни. Стартирам от 70 кг - цел 65 кг. Дано успея! Ще чета, защото добрите ви резултати страхотно ме мотивират.Успешен ден на всички  Simple Smile

# 610
Аз също за сега ще пиша и в двете теми, но имам въпрос. Къде се отправят оплаквания срещу своеволия на модератор, защото съм сигурна, че няма да съм единствената, която ще нададе вой.

# 611
Aмa кaжете моля ви зa зелето и морковите в сaлaтните дни нa Червенковa Sad

# 612
  • СОФИЯ
Aмa кaжете моля ви зa зелето и морковите в сaлaтните дни нa Червенковa Sad
Защо да не стават? Съвсем ОК са си според мен, класическа салата.

Аз пък искам да пия и някаква добавка. Не спортувам редовно. Гледам това http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-herbal-burn Някакви отзиви или да препоръчате нещо друго?

# 613
Еми нaли морковът е кореноплоден, знaм ли... Спомням си,че преди дни някой го беше обсъждaл...

# 614
Много тъпо  Cry
сутринта си взех мерките, теглих се на кантара.
Дотук добре . Пих едно кафе после пих 500мл. вода минах през ВС и с кой акъл реших пак да се премеря на кантара #Cussing out  А ,де? +0,800кг
Ще почина егати.. как е възможно...
Сега в 15ч. опатках 2 чинии варени картофи с зехтин и вегетка .
За вечеря остатъка...

п.с. морков и зеле е класика някой питаше може ли може...
аз за зеленчуковия ден съм си купила един 3кг. буркан печени белени чушки ммммм

Общи условия

Активация на акаунт