МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 222
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Сигурна съм, че ще  е така! newsm10

# 736
Здравейте отново, мацкии   bouquet
Днес направих доста стабилна тренировка - дори бягах 10км (а попринцип трябваше само 5  Mr. Green). След това хапнах около 150гр. месце на скара и се чувствам перфектно.
Herzen   Hug Bolle  Hug Радвам се, че ви действам така, момичета. И вие ми действате много стимулиращо и искрено се радвам на резултатите на всяка една от вас!   bouquet Нали това е целта на темичката, да се подкрепяме и стимулираме взаимно  Hug
Катастрофа Супер.   bouquet  Охх как искам и аз да видя 60 на кантара.

Скрит текст:
П.С. Запалих по диетката и съквартирантката ми и майка и (те започнаха моно-то на В.Червенкова), а покрай тях и моето мамче, което пък е съпричастно с мен и прави моята схема  Laughing

# 737
Ако бяха разрешени сушените плодове, щях да изкарам на годжи бери  Sad

# 738
Започнах този режим, защото два дни ядох хляб и много мазна салата от кисело зеле (по принцип не ям хляб) и се подух 2 кг. За 2 дни на картофи тези 2 кг. се изчистиха, след това направих безвъгледхидратен ден с октопод и кокосово масло и свалих още един кг - използвах много мазнина, храних се веднъж за деня, нямах апетит за повече. На следващия ден не издържах, следобеда ядох ядки, а вечерта фурми, стафиди и 2 банана (по принцип уж ограничавам въглехидратите). Мисля от събота отново да направя 3 дни. Картофите - изяждах по 2 кг. на ден, с много подправки, малко чесън; зехтин и ленено олио за вкус. Издържах добре на картофите, макар че ми липсваше свежа храна и после 1,5 безвъглехидратни дни, толкова мога, но резултатите са окуражаващи.  Така че мисля да повтарям тези неща с почивки. Не ми е необходимо да свалям повече от 1 кг. седмично някъде.

# 739
Да добавя - при плодовете се получава увеличаване на кръвната захар, игра на инсулина, оттам и се огладнява.

Единствените плодове, които могат да ви заситят по трайно, са маслини и авокадо. С тях, освен това, ще продължите да отслабвате, стига да изключите всички останали плодове.

# 740
Маслините за плодове ли се броят? Rolling Eyes
Авокадото е много калорично.

# 741
  • Вестерос
Многото кисело мляко действа запичащо  Peace
Това твърдение изключително много ме изненадва!

И аз не го вярвах като ми казаха, защото съм чувала , че действа разхлабващо. На мен не ми действа така, но след като ми казаха за запичането, се замислих, че точно дните когато ядях кисело мляко през деня съм имала такива проблеми.

# 742
Маслините за плодове ли се броят? Rolling Eyes
Авокадото е много калорично.
2 кг. картофи с мазнина също е много калорично. Забравих, че когато бях на картофите изядох и пакетче чипс, понеже бях навън и прегладнях нетърпимо - 70 г. А с октопода изядох много мазнина - и тя е калорична. Тя ме предпази от запек, всъщност ме разхлаби.

# 743
Как 2 кг картофи? Rolling Eyes
Аз едвам изядох 1, първия ден, втория - по-малко.
И варени, без мазнина.

# 744
Ами доста хора писаха, че са яли по 2 кг, при това и пържени цял ден с много олио. При мен единия ден имаше едно хранене без мазнина, през останалото време си слагах.
Мазнината е от огромно значение за функцията на нервната система, а калорийното ограничение вкарва организма в икономичен режим - рецепта за йо-йо ефект.

# 745

Общи условия

Активация на акаунт