МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 225
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
няма ротация на въглрхидрати, яж това, от което сваляш най-много, защо да се мъчиш 2 дена на картофи, ако не отслабваш с тях
аз например от зеленчуци не отслабвам, подува ми се стомаха и задържам вода
свалям от кисело мляко  и яйца
други качват от млякото и така  Peace
откриваш си твоите храни  и менкаш според каквото ти се яде и ли според каквото ти е лесна организацията
може и ден на шоколад да си направиш, ако имаш добри резултати с шоколада  Laughing

# 721
  • София
 Herzen, и аз нещо такова имах предвид. Да си решавам ден за ден коя храна да избирам.
Аз например плодове, освен че не обичам ами и гастритът не ми позволява. А и се подувам от тях.
Изчетох почти всичко в темата иначе, за да не задавам тъпи въпроси най-малкото  Laughing
Но някъде имаше нещо за "въглехидратно зареждане", за което аз знам, че е добре да се прави и от НВД диетите.

# 722
Ехааа, подкокороса ме с този шоколад! Heart Eyes

Bolle, не би издържала на кисело мляко 5 дни.
Аз съм пробвала до 4, страшно гладна се чувствах, но може би има значение и количеството, ядях само по 2 кофички.

# 723
zdraveite momi4eta prisaedinqvam se kam temata dnes mi e 3 den ot dietata na vanq 4ervenkova za 2 dni svalih 1 kg i 100 gr mai 6te ima efekt uspeh na tezi koito 6te probvat

# 724

КатастроФа Малък минус е по-добре от никакъв минус  Heart Eyes Благородно ти завиждам за цифрата 67 на кантарев  Rolling Eyes Каква е крайната цел? Колко кг. искаш да станеш?   bouquet

Тъкмо се връщам от тренировка. Първата цел е 60 килограма. След това 58, евентуално 55 и след това ще му мисля според това как изглеждам и как се чувствам. Crazy

Днес втория плодов ден минава повече от чудесно, червеното грозде така ми се ослажда Embarassed

# 725
моното бързо омръзва и лесно се нарушава
все ще заредиш, дори и да не е въглехидратно  Laughing
TheOneS само ме смайва с дисциплина  Flutter

# 726
Nadqvam se da izdarja i s dvete si bremennosti sam svalqla po 30 kg a sega za edni 8 nqma da im se dam Laughing

# 727
  • София
TheOneS и на мен ми подейства стимулиращо да започна. Иначе като прочета как някой е пазил която и да е диета по един месец и е свалил 2-3 килца и се демотивирам.

# 728
  • Варна
Момичета,на плодов ядете ли сушени-сливи,фурми(без добавена захар)?

# 729
  • Вестерос
Многото кисело мляко действа запичащо  Peace

# 730
  • СОФИЯ
Момичета,на плодов ядете ли сушени-сливи,фурми(без добавена захар)?
Не е разрешено, но аз нарушавам със сушени червени боровинки.

# 731
  • Варна
Мерси Peace

# 732
  • София
Многото кисело мляко действа запичащо  Peace
Това твърдение изключително много ме изненадва!

# 733
Да се включа и аз - започнах преди 3 дена от 94кг. днес сутринта кантара показа 92кг. Много съм обнадеждена. Трудно се реших да я почна, но се надявам да издържа докрай. С мен диетува и дъщеря ми на 18г. която  няма какво да сваля - 55 кг. е, но ...според мен, тя не мисли така. Не се е теглила, така че не знам нейния резултат. Желая успех на всички дами!

# 734
  • София
Tinche, успех и на вас  bouquet
Мисля, че за всички ще стане по-лесно като светне пролетното слънце! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт