ехх,че се разписах
Никаква логика,никаква последователност,никаква адекватност! След това реших да отида при Александров да го видя какво ще каже след 7,8 години след операцията. Викам си все пак е светило,може да предложи нещо,а и ме е оперирал все пак... Посрещна ни млящейки дъвка като пълен идиот. Пита ни какво има,като дори не ни настани да седнем. Той стоя прав и ние също прави на прага на кабинета му. Аз с цяла папка с изследвания,като нямаше къде да си сложа чантата и якето ,шаловете и шапките понеже навън беше минус 10 градуса.Накичих всичките неща върху мъжът ми. Той,този доктор прегледа вяло изследванията ми,стигна до протокола от операцията ,който той е писал ,изпъна му се физиономията,затвори папката,подаде ми я и ми каза- Амии няма кво да се напрай! Мож да забременейш,може и да не забременейш! (все така млящейки тази гнусна дъвка) Дори не сложи диска в компа си да си види операцията,да ми види органите!!! Беше го старх от работата му ли,не знам!
Аз останах със зяпнала уста,а мъжът ми на бързо ме изнесе и каза,че при тоя идиот не иска да стъпваме никога повече!
Препоръчани теми