МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 258
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Аз днес съм на салатки и си хапвам рукола и радичио. Сутринта бях стопила още едно килце. Днес си взех пу ер чай на капсули, че преди години бях отслабнала с него без диети, но е много диуретичен.

# 691
 Hug
тук съм , -1кг.
след 2 картофени дни първия ден ги ядох варени и запържени с малко зехтин и сол и вегета.
втория ден ги ядох печени в тава със зехтин и сол
  Embarassed 
Скрит текст:
(пия си кафе с 1к.л.захар сутрин и вечер хапвам по 4ч.л.мед)
от това прегрешение няма да се откажа  Crossing Arms
Днес съм на 1/2 пиле на грил за обяд (много ми беше сухо та с 1/2лимон го овкусих) и сега пека пиле в плик

# 692
Ден 9-ти от диетата (първи плодов). След първите 4 дни  - 3 кг. От тогава до сега - нито грам. Продължавам, пък да видим дали ще се предадат тия килца.

# 693
Здравейте и от мен! Hug

И аз реших да пробвам тази диета, от вчера съм на картофи. Sunglasses
Обаче и на мен не ми се отразява за момента. Нито плюс, нито минус. Crossing Arms
Не съм гладна, дори снощи ми дойдоха много картофите, та тази вечер ми беше по-малка порцията.
Но нямам никаква промяна. newsm78 Варени ги ям, с малко чубрица, бяла сол не ям по принцип.
Ще видим как ще е с пилето двата дни. Thinking

Искам да махна 4 кг. Mr. Green

# 694
  • На планетата земя
Привет.
Записвам се и аз тук,имам 3-4 кг.да свалям надявам се с един цикъл да успея.Трудно ли се издържа?Нямам много воля по принцип.Започвам от утре с картофи,дано да успея.

# 695
Здравейте и от мен! Hug

И аз реших да пробвам тази диета, от вчера съм на картофи. Sunglasses
Обаче и на мен не ми се отразява за момента. Нито плюс, нито минус. Crossing Arms
Не съм гладна, дори снощи ми дойдоха много картофите, та тази вечер ми беше по-малка порцията.
Но нямам никаква промяна. newsm78 Варени ги ям, с малко чубрица, бяла сол не ям по принцип.
Ще видим как ще е с пилето двата дни. Thinking

Искам да махна 4 кг. Mr. Green

Ще ги махнеш, DeVa, гарантирам ти  Simple Smile Само продължавай! Аз не се теглих умишлено първите дни, но на петия констатирах минус 3.5... така че - още няколко дни и си във форма  Simple Smile

# 696
Привет.
Записвам се и аз тук,имам 3-4 кг.да свалям надявам се с един цикъл да успея.Трудно ли се издържа?Нямам много воля по принцип.Започвам от утре с картофи,дано да успея.

Буба, изобщо не е трудно. За мен - лакомницата, щом изненадващо се оказа, че е много приятно - чак не мога да си повярвам, но - факт. Днес ми е седми ден. Хапвам си, както е упоменато. Дори за миг не ми се е приискало нещо сладко или друго изкушение. А това си е доста странно, т. к. съм много пущенлива ..... Сигурно инсулинът в кръвта се е кротнал.

Давай спокойно! Лесно и приятно е! Успех!  Simple Smile

# 697
  • Перник
Здравейте момичета! Да се отчета и аз: след 2 дни картофи, 2 дни пиле, 2 дни салата резултата беше - 3 кг. След това два дни правих варива, не риба и днес един ден плодове резултата е +1 кг. Продължавам пък ще видим до края. Глад не чувствам никакъв, но не слабея както си мислех, че ще се получи.

# 698
Здравейте момичета, започнах режима, днес и утре съм на салати и след това е рибата....моят най - голям ужас, моля ви дайте съвет с какво да я заменя, понеже не ям риба,  дори миризмата не мога да понасям и ми се повдига от нея,  а не знам как да я заменя в диетата  newsm78 пак ли да е пиле или нещо друго..... иначе за 4 дни съм -2 кг,  след днешния ден...нз ще видум утре, дано да е бил успешен и утре да има поне още един - Praynig , че не са малко и моите килца.
Успех на всички  Peace

# 699
Днес моят минус е минимален, -100 грама. Но най-важното е, че кантара показа 67,9! Започвам със 67!!!
Днес ще ми е втори плодов ден, на червено грозде. Също и ще тренирам по-късно днес. Та минусите ще нарастнат по обем Joy

# 700
  • Сидни
Аз съм на 1ви ден кисело мляко. Вярно диетата не е трудна, до момента с плодовете, поне за мен. Плодовите дни бяха ад и малко прегреших, какво да направя.... След киселото мляко ще я започна пак. Crazy

# 701
Аз пък плодовите дни ги чакам с нетърпение! Heart Eyes
Ноооо, риба няма да ям! Naughty Naughty Naughty
Мисля да я заменя с яйца! Peace

# 702
Привет четвърти ден съм на този режим - 2 кг Laughing Laughing Laughing
Успех на всички!  bouquet

# 703
Здравейте, мацкии   bouquet Heart Eyes
При мен вчера беше плодовият ден и мина успешно
Днес 4-ти ден: Пилешко месо на скара  Heart Eyes
След малко отивам и на фитнес (нищо ново под Слънцето  hahaha )

КатастроФа Малък минус е по-добре от никакъв минус  Heart Eyes Благородно ти завиждам за цифрата 67 на кантарев  Rolling Eyes Каква е крайната цел? Колко кг. искаш да станеш?   bouquet

Успешен ден, момичета   bouquet

# 704
Здравейте мацки, чета ви и се опитвам да диетувам, но все безуспешно, уж мн малки нарушения, а кантара не мърда. Бях писала и по-рано, че повече от месец бях на салати и пилешко и риба, резултат -3 при положение ме започнах от 84 кг Embarassed Sad  След това се опитах да монодиетувам, пак с малки нарушения, но кантара не мърда! Не ям мн плодове за това съм решила от днес да направя 5 дневно моно и после да повторя, че на Червенкова ще ми е мн трудно. Моля споделете яйцата с какво мога да ги заменя и ако някоя е доволна от моно диета различна от тази на Червенкова. Тотално съм отчаяна и не знам, защо не отслабвам, а нямам здравословни проблеми. Успех на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт