МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 270
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Авокадото много насища и е полезно. При тази диета - има два дни въглехидратно зареждане, после 2 безвъглехидратни, 2 нисковъглехидратни, 2 безвъглехидратни - след това с плодовете става въглехидратно зареждане, но няма сол. При нисковъгл. хранене се изчерпват запасите от гликоген на организма. През плодовия ден се попълват. Затова и е нормално през тези дни да не се свали, дори може би малко да се качи, но да кажем, че изхвърлянето на вода, поради липсата на сол помага. С киселото мляко има и белтъчини и мазнини и въглехидрати, горе-долу в еднаква пропорция.
През безвъгледхиратните дни спасението за ленивите черва е и мазнината.

# 676
  • София
Картофите ги направих печени с мащерка и риган и чесънче ,но малко и на прах. Сега ми се повдига защото съм втори ден на пиле ,предпочитам да не вечерям толкова ми е гадно. С рибата предполагам ще е същото. Успех.

# 677
  • In a surreal moment!
Татко и майка са на първи ден плодове. Казват, че нямат сила, но днес не са се спирали и в градината и в къщата. Мисля, че не си дават сметка.
Гладни са, сладко им е в устата, чудят се как ще карат на киселото мляко. Татко категорично не иска да повтори, майка колебливо казва ,че ще опита.
Видимо са отслабнали доста. За татко си мисля, че са около -5кг, а за майка около -3кг. Нямаме кантар и това е голям минус, мисля, че татко щеше да има по-голяма мотивация. Ще трябва да купя.

Желая успех на всички!

пп.  Мисля, че за вашата мотивация е редно да споделя, че аз отслабнах 45кг за около 2г.  Установиха ми хипофункция на щит. жлеза, инсулинова резистентност и диабет тип 2. Започнах да си пия редовно лекарствата. Минах на хранене със зеленчуци, месо, млечни и по малко варива. Включих нови храни като елда и просо. Малки порции и последно хранене до 17ч. И чудото стана, числата на кантара започнаха да се движат назад...а съм много пълничка от дете. Не съм се лишавала от шоколад, но си взимах за диабетици, правя си компоти и сладка с малко подсладител. Факт е, че трябва да се внимава постоянно, малко отпускане и организмът отново започва да трупа, поне при мен е така.

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 20:30 от vivili6

# 678
Здравейте момичета  Hug днес ми беше 2-ри ден на картофи,правих ги освен варени и на фурна с малко вегета,а за утре смятам пилешко филенце на грил тигана,мисля че ще ми е зорно с това пилешко,хич не се разбираме  newsm78 След оше някой ден ще се претегля,за да дам резултати,а на вас пожелавам много минусчета  Grinning Grinning Grinning

# 679
Здравейте,банда! Много работа имам тия дни, не ми остава време да ви погледна. Гледам фейсбук сте направили. Ще ви търся и там, няма скриване.
Днес приключих втория рибен ден. Ама каквото свалих през първите 4 дни, това си остана засега. А пък може и утре сутринта кантарът да ме зарадва...
Утре - първи плодов. Яко се заредих: ябълки, круши, ананас, мандарини, помело. Ми страх ме е да не си остана гладна  Laughing
Смесвате ли плодовете на едно хранене или всяко хранене е само с един плод?

# 680
Днес ми е втори плодов.Едва издържах вчера .Днес започвам с ябълки и кафе със стевия.Интересно чувствам се подута малко и няма да се тегля.Може би след млякото ще се претегля.След плодове винаги се чувствам изморена и ми се спи повече. Незнам какъв човек съм но плодовите дни са ми страшно трудни . Снощи смесих плодовете. Мисля че няма проблем за смесване.

# 681
Здравейте, дами   bouquet
При мен вчера варените картофки минаха успешно  Flutter
Днес и аз съм на плодчета. Обожавам ги тези дни. Избрала съм си ябълки  Crazy
Тази сутрин си измерих и обиколките така че вече и тях ще мога да следя
Сега отивам на тренировка да горя сланинките  newsm39 running
  bouquet  bouquet  bouquet

# 682
Чудя се дали ще е по добре ако вместо х 2 дни правя по 1 от всички продукти. Дали ефекта ще е същия.

# 683
Здравейте, отново от мен. Мога да се похваля че първите два дни на картофи минаха успешно. Премерих се и съм с -1 килограм (от 73кг. на 72кг.). Много съм доволна, очаквах че ще ми е трудно за спазване на режима, но не изпитвах глад през дните. На обяд си хапвах варени картофи, а за вечеря печени.
Днес и утре пиле.

# 684
Здравейте, дами, на мен днес ми е 9-ти ден. Днес нямах минуси. Като вчера съм 68.00 кг, но това не ме отчайва ни най-малко. Досега съм свалила 4 килограма, ще сваля още!

Днес ми е плодов ден и сега пия фреш от портокал, грейпфрукт и лимон. Страхотен е!  bouquet

# 685
Аз преди малко се прибрах от тренировка. Доста се поизпотих  Mr. Green

samara1 Не мисля, че ще е проблем да правиш дните по 1  Peace
На мен днес ми е 3-ти ден.
Още 2 дни и ще се кача на "Съдника"  Mr. Green
Смятам, като приключа с моето моно, после да го направя пак с моите си продукти, но по схемата на В.Червенкова. Така ще стане 5х2 и тъкмо до Великден ще съм го приключила  bowuu

# 686
  • Варна
Пия чай и си чакам пилето да се опече... ей така съм Grinning

# 687
След 2 дни на картофи (основно задушени) съм +1 кг. Знаех си, че картофите не ми понасят Sad Не трябваше да се меря, че сега ми е малко криво, ама ще ги изкарам тези дни пък дано кантарът ме зарадва  Praynig

# 688
След 2 дни на картофи (основно задушени) съм +1 кг. Знаех си, че картофите не ми понасят Sad Не трябваше да се меря, че сега ми е малко криво, ама ще ги изкарам тези дни пък дано кантарът ме зарадва  Praynig
Това говори за инсулинова резистентност, явно си по-чувствителна към въглехидрати. За теб вероятно е подходящ вм нвх режима в този форум, защото въглехидратите са ти проблем.

# 689
hjkl, благодаря за съвета! Ще опитам и тази диета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт