МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 271
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета. Аз прецаках диетата на Червенкова, но нямах голям избор /няма да се обяснявам или оправдавам, де/, но днес започнах наново и стартирам от 64,800.
Ако има някоя от вас, която от днес да стартира, ще се радвам да се "следим" Laughing
Успех на всички ви и много стопени обиколки и свалени килограми Heart Eyes

# 661
Някой с по-дълъг опит с монодиетите може ли да ми каже дали след това се връщат килограми. При тази диета на Ваня Червенкова има едно редуване на групите храни и неограничени количества, което би трябвало да запази метаболизма, не зная. Освен това не е твърде екстремна, защото се позволява и мазнина, в плодовите и зеленчуковите дни пък има разнообразие, не е само един вид плод или зеленчук. Киселото мляко накрая съдържа всички макронутриенти - белтъчини, мазнини, въглехидрати.

Що се отнася до лена и разхлабването - много добре действа отвара от ленено семе - вари се 1 с.л. в едно канче (към 2 чаши вода) пет минути, прецежда се. Получава се една слузеста течност, която действа разхлабващо.

# 662
Привет!   Nature Sun With Face
Аз се разболях и съм на антибиотик, така, че отново се налага да спра диетата.. Embarassed
С момичетата от ФБ групата си споделяме снимки, ще се радвам и тук ако се покажем. Hug

# 663
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Отчет от мен:
Ден 2-ри-картофи.Все още не съм яла,във фурната са (със зехтин,малко чесънче,магданоз и др. подправки).
Кг-ми 64,500кг.,теглих се този път на гладно.Свалени 0,800кг.,като от тях реални сигурно са половината (предвид това,че вчера вече бях яла,преди да се претегля).
Asɣta правила съм няколко пъти 90ДД (успешно),а тя също си е вид монодиета.Трябва захранване горе-долу,колкото е била диетата,а и след това не трябва де се олива човек Peace

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 13:53 от gali-presi

# 664
Ден 2-ри-картофи.Все още не съм яла,във фурната са (със зехтин,малко чесънче,магданоз и др. подправки).
Попринцип не е разрешено да са с чесън, магданоз или друг вид лук. Peace
Ето я по TV 7

# 665
  • Варна
 Embarassed Мерси,аз уж гледах,толкова съм запомнила значи..Карай де,те са 2 склидки на 2-3кг.

# 666
Аз останах с впечатление, че подправки може....имам предвид зелени. Чух, че не може лук.

# 667
Благодаря ви, момичета за препоръките  Heart Eyes
Аз да попитам, понеже винаги до сега съм консумирала картофите само варени, без нищо, мога ли да им слагам лимонов сок?  newsm78

# 668
Благодаря ви, момичета за препоръките  Heart Eyes
Аз да попитам, понеже винаги до сега съм консумирала картофите само варени, без нищо, мога ли да им слагам лимонов сок?  newsm78
[b
TheOneS
[/b]

аз със зехтин вчера и днес ги ядох + вегета и сол шшшшттт Embarassed

# 669
pinko Щом са само картофи значи всичко е наред! Нали така казваше Ванчето в итервюто  newsm68
Аз преди малко от тренировка се прибрах и започвам да огладнявам, та сега умувам СЪС или БЕЗ лимонов сок - това е дилемата  Laughing Днес такава тренировка направих, че сега вилицата не мога да си задържа /което е добре от гледна точка на диетите/  hahaha
Как сте другите моно мацки?  smile3525

# 670
Как издържате на плодовете  ShockedПостоянно съм гладна. Не ми се пие вода. Незнам какво да правя Sad

# 671
Ooo, аз нямам търпение да дойде утре и да съм на плодчета. Обожавам ги. Щом вчера и днес издържам на кисело мляко, плодовете ще направо манна небесна  Joy

# 672
и аз, и аз утре съм на Плодчета.. Обожавааам го този ден!  Laughing  Blush

# 673
Чудя се дали за плодов ден не е най-добре на авокадо. То много засища. Не мога да ям много плодове, прекалено са ми сладки, освен ако не вклчючим в числото им авокадо, домати, краставици, чушки!

# 674
Самара, аз не само,че не обичам плодове, ами и освен банани, които са забранени, нищо друго не ме засища. Ако имаше череши и кайсии щеше да е по-лесно. Но зимата......

Общи условия

Активация на акаунт