МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 276
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Хайде хоп и аз при вас    bouquet  Днес започнах диетата на Червенкова. Стартирам от 60,5 кг,целта ми е 53-55.

# 646
Късен привет и от мен момичета. Днес ми е 5-ти ден - първи салатен. Стартирах от 74 кг. Реших да не се тегля до края на първата 12-тица, за да не взема да се демотивирам, ако нямам минуси. Чувствам се много добре. Все още обаче стои проблемът с двете нули, та си позволих едно чайче сена. Моля ви да споделите - по - напредналите - след свалянето появиха ли се стрии и по - отпусната ли е кожата? От два дни се клепам с маслото на Икаров и правя гимнастика, уж превантивно, но ... хич не ми се ще да съм в резки, пък било то и слаба ....  Confused

# 647
TheOneS
Пия я вечер 10-14т. около 22ч. на сутринта 8ч с кафето във вецето Embarassed
само 1 посещение
п.с. има го и на пакетчета чай
Скрит текст:
от чай запарвам 5 мин и пак така ама не винаги ми действа + има мирис на мръсни чорапи който ми е  Sick
затова предпочитам таблетките
Трябва да си намериш точната доза обаче която да ти свърши работа и да не тичаш цял ден до ОО
примерно почни с 5т. и увеличавай с по 1 ако не става рботата

# 648
Приключих 4 ден ,не искам пиле да видя скоро,но разликите са добри за сега -2кг! Много доволна при все ,че ям колкото ми се яде и картофите и пилето без ограничения .От утре на салати .Като цяло доста отпаднало ми е .Забравих старт 70 кг Embarassed

# 649
Днес ми е първи плодов. Доколкото се познавам трудно ще издържа. Запасих се с ябълки и портокали за работа  SadНяма да се тегля тази сутрин защото снощи прегреших покрай рибата.Дано да съм запазила 2 те кг минус.Нямам голяма воля явно.Иначе съм 170 висока стартирах от 68 кг.Искам да постигна резултат 61 кг- толкова бях преди 2 години след 90 дневната.за съжаление не ги запазих.Момичета не мога да пия горчиво кафе слагам стевия но е гадно променя вкуса Sadоф дано да издържа 2 дни с тези плодове ще полудея. Че и съм 12 часа на крак.

# 650
Добро утро, прекрасни фиданки!
Малко резултати от мен:
Днес съм точно 68.00 килограма. Това е след 7 дни диета, днес ми е 8-ми. Започнах от около 72 кг.

# 651
Здравейте...днес ми е 5ден 55,900 минус 2кг..имам малко за сваляне.Крайна цел 54кг..Диета определено действа  Simple Smile

# 652
Катастрофа  Hug. Аз започнах от 84. Днес на втори пилешки ден съм 81, обаче се лиших от прелестното си стомахче  Joy Срам-не срам, ама вчера оплусках цяло пиле на грил. Беше останало само бялото месце, че не го обичам, ама преди лягане нещо ми престърга, та хапнах и него.  Mr. Green

# 653
Здравейте, днес е втори ден на картофи от втория цикъл, за съжаление от 3 дни съм в застой,май имам нужда от кураж Sad((
След първите 12 дни ,резултатът е - 3кг.

# 654
Привет, момичета.. малко късно включване и от мен  Rolling Eyes   bouquet
pinko Благодаря ти за разясненията. Аз от години пия чай "Сание", но от този с многото билки в него /от него не ме боли корема/. Чудих се дали Сена-та няма по-бързичко действие, че аз си търся нещо, което да действа примерно 1-2ч. след прием. Няма да го пия всеки ден, естествено, само в определени ситуации. Ако някой знае нещо с такова действие, моля да сподели   bouquet
Моят ден на Кисело мляко (Вереа 0,1%) мина успешно. Изядох 2 и 1/2 коф.  Flutter
Днес съм на Варени картофки (1,200кг.), та си хапвам доволно  Heart Eyes
След малко отивам и на тренировка да ги моря тези пусти кила  #2gunfire
Успех на всички   bouquet

# 655
бизалакс действа бързо, но боли стомах от него, за много краен случай е

# 656
Сената за кратко е ОК, но пристрастява и води до лениви черва при редовен прием.

# 657
 Peace
Бизалакс никога не бих си го причинила + уврежда черния дроб....
корема боли зверски + че ти изпадат червата от него..
Сена си е билка няма химия
днес - 0,500кг след картофи вчера ... до момента не съм яла странно не съм гладна ..но... за да работи машинката трябва да и дам нещичко да мели  Wink

# 658
И аз от днес съм с вас, момичета, но ще правя 5х2, защото не обичам риба и няма вариант да я ям два поредни цели дни. Според това как се чувствам и какви са резултатите, ще преценя дали да я повторя веднага, или след Великден.

Имах нелоши резултати с 90-дневната диета, но след първата врътка спря да ми действа, та ще се пробвам за десетина дни при вас. Взех си 1.4 кг картофи, но така като гледам, няма да успея да ги изям всички днес - вероятно ще сa маааалко над килограм.

Внимавайте със сената, изтънява червата! От веднъж нищо няма да ви стане, но след края на диетата се придържайте към по-разхлабващи храни, за да нормализирате перисталтиката си и да не привиквате към сената.   bouquet

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 13:51 от Country Strong

# 659
Момичета, не смятам, че ще е голямо прегрешение ако си хапвате по една лъжица ленено семе. Аз от години си го хапвам +чия и годжи бери, но сега заради диетата го спрях понеже нямам проблеми с дефекацията....иначе щях да продължа да си го вземам.

Общи условия

Активация на акаунт