МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 280
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Днес ми е 4 ден на диетата на Ваня стартирах от 58,500кг..днес сутринта 56,900 крайна цел 54кг...Утре е салатния ден мисля да го изкарам на домати ,краставици и печени чушки..

# 631
Aмa кaжете моля ви зa зелето и морковите в сaлaтните дни нa Червенковa Sad
Защо да не стават? Съвсем ОК са си според мен, класическа салата.

Аз пък искам да пия и някаква добавка. Не спортувам редовно. Гледам това http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-herbal-burn Някакви отзиви или да препоръчате нещо друго?

Здравейте, присъединявам се към вас. Днес първи ден на варени картофи. Започвам от 64 кг, 160 см.
Мама Сання, точно преди една година си купих този фетбърнър. Бях се ентусиазирала да тичам сутрин. Усещах действието му първата седмица- енергия, изпотявах се по- бързо. Следващите дни явно, че привикнах и не се усещах толкова енергична. С фетбърнъра и диетата на доц. Байкова, свалях точно по 1 кг. на седмица. Но имах сърцебиене, даже няколко пъти аритмия. И най- вече, че бях под постоянно нервно напрежение. На мен явно така ми влияят този тип продукти. Но имай предвид, че аз все пак съм на 40 години. При мен не се получи лесно отслабване с него. Може би само с диетата резултатът щеше да е същия.

# 632
  • СОФИЯ
... Но имай предвид, че аз все пак съм на 40 години. При мен не се получи лесно отслабване с него. Може би само с диетата резултатът щеше да е същия.
Благодаря ти! Аз съм на 42 г.  Grinning

# 633
Стефани, ние с теб сме с еднакъв ръст, години и килограми  Laughing На всичкото отгоре и на мен днес ми е първи ден на варени картофи.

# 634
  • СОФИЯ
Айде на наборките   261uu Само дето аз съм висока 177 см.

# 635
Айде, айде  Hug
добре, че се появихте, че досега бях като черен лебед Wink

# 636
Пинко, от 72 стартирам при ръст 170.Проблемът е че не виждам разлика и в обиколките.Е да се надявам , че ще има резултат, все пак остават още 6 дни от първите 12.

# 637
  • Вестерос
Hug Hug Hug
Мацки слаби , грипа ми беше дълъг унищожителен и продължителен от 10г. не бях боледувала така свирепо Crossing Arms
Цялата минала седмица ядох и си угаждах на изтошения ми организъм Mr. Green
От утре твърдо се почвам ще пробвам 2х2х2 мисля да врътна 6 дни и да преценя как съм .
Сутринта рано ще си взема аршина  Joy
п.с.
аз със запека се оправям само с това 2.50лв. в Ремедиума

Благдаря ти Пинко, че публикува това малко чудо)))....Аз съм на първи салатен ден, и никога, ама никога не съм се старала толкова, стриктно изпълнявам всичко...хапвам по малко, но често...след първите два дена кантара показваше - 2.5 кг....не вярвах на очите си и бях много ентусиазирана/не че сега съм се отказала де Laughing/, но от 4 дена не съм ходила в тоалетна..... Sick, започнах да пия лакс-ес-....ефекта....нула..чайчета, ...абе всичко за което се сетих..но няма ефект..сега ще ходя да си купя това, което на теб помага.....и продължавам напред)))И при мен в началото ми се подсмихваха и не вярваха...но сега само ме питат "какво ще ядеш днес"...Съпруга сутринта ходи на пазар....и като разбра, че ще хапвам салата зеле+моркови...купил 5 големи зелки и 4 кг. моркови...ужас....май ще трябва някаква туршия да правя)))....Малко ми е отчаяно, че от два дена насам този кантар никак не ме радва, но не се отчайвам...ще правя каквото трябва ...пък да става каквото ще ...Аз започнах от 78.5 и в момента съм 76.0...целта ми е 4 кг. за всеки 12 дена!!Дано ми се получи!!!!Радвам се, че сте тук и се подкрепяме взаимно!

за този гаден проблем пипера е решението при мен, печен пипер с малко сол  Laughing

# 638
 Здравейте момичета. От доста време следя форумите за диети. Та реших да споделя моята идея.
Изтеглих приложение на телефона си и следях приема на калориите си. Всичко беше супер. За един месец бях смъкнала 5кг без кой знае какви усилия.. Просто гледах да не ям пържено и мазно, и да съм в рамките, на определените калории. Само че почивните дни, нова работа и... Край със следенето. Embarassed Страх ме е да се кача на кантара понеже вече 10 дена си я карам ей така.
' Сега съм решила от утре да започна 2х12 и след това пак да започна със следенето на калории, за да запазя евентуално свалените килца.

Успех на всички!

# 639
Здравейте, момичета
sun sea Ами планът беше да слагам кимоното, но вместо него наденах болничната нощница  Laughing Иначе мотивацията ми е 6+  Sunglasses Докато не видя 60 на кантара няма да мирясам  Mr. Green
pinko Имам въпросче: колко време след като пиеш Сена-та се появява желаното действие?  Rolling Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet

# 640
Имате ли болки от сената?
За сега в тази връзка съм много доволна от чая за отслабване на Биопрограма-страхотен диуретичен и слабителен ефект без неприятни преживявания.
TheOneS,колко си висока?

# 641
Има ли момичета, който са завършили диетата? Йо-йо ефект?

# 642
  • По света и в нас.
От няколко дена само чета информация и от днес ще пробвам и аз  диетата на Червенкова.Днес първи ден изкарах на картофи,засега добре.
Преди 3 години правих 90 дневната и свалих 17кг,почивах 3 месеца и пак я почнах ,но свалих само 3 кг и не я потретих.За съжаление за 2 години си върнах 17 кила и още 2-3 отгоре.Сега съм си поставила за цел 10 кг скромно иначе имам да свалям 30кг  Embarassed Embarassed Embarassed
За утре съм сварила картофи с зехтин и лимон.

# 643
sun sea 175см съм висока  Rolling Eyes

# 644
Задържах около 12 кг. свалени цяла година с палеолитно хранене, като спазвам всички пости. Освен това, в някои дни от само себе си съм вм нвх. При палео се изключват зърнени, бобови и млечни храни. Сега обаче искам да продължа да отслабвам. С този вид хранене само задържам, но не свалям.

Общи условия

Активация на акаунт