МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 281
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
ооо и такава диета ли има Simple Smile не не с тази за сега е добре -тези последни пусти 5-6 кг много ме мъчат и от отдавна дано сега ги махна Simple Smile

# 451
Капризче, както сме тръгнали, току виж и във винената диета сме кацнали  Joy

Wine Glass Ако ходите натам - викайте  Joy

# 452
аааа не Клопи за сега сме тук ,поне аз де Simple Smile

# 453
аааа не Клопи за сега сме тук ,поне аз де Simple Smile

Grinning Е и аз така, пък ще се местя, ако се наложи Simple Smile Днес се заредих с език, и сега ще го сваря, а след това леко запържа. Никъде не го видях упоменат, но нали идеята е да е само 1 нещо (225 кал. - колкото пилето) Пък ще пиша утре има ли минусчета Simple Smile

# 454
И аз съм тук! Пък и Капризчето допълнително ме мотивира, защото тя има малко килограми за сваляне и пак е свалила, а моите са мноооооого.

# 455
 Hug Hug Hug
Мацки слаби , грипа ми беше дълъг унищожителен и продължителен от 10г. не бях боледувала така свирепо Crossing Arms
Цялата минала седмица ядох и си угаждах на изтошения ми организъм Mr. Green
От утре твърдо се почвам ще пробвам 2х2х2 мисля да врътна 6 дни и да преценя как съм .
Сутринта рано ще си взема аршина  Joy
п.с.
аз със запека се оправям само с това 2.50лв. в Ремедиума

# 456
ЗДравейте Simple SmileДнес е вторият ми ден на кисело мляко и кантарът показа +1кг, на някой случвало ли му се е ? И така приключвам първите 12 дни ,до вчера с -3.5кг, а днес с -2,5кг.Доста отчайващо,но няма да се предам ,ще повторя още веднъж цикъла.

# 457
ЗДравейте Simple SmileДнес е вторият ми ден на кисело мляко и кантарът показа +1кг, на някой случвало ли му се е ? И така приключвам първите 12 дни ,до вчера с -3.5кг, а днес с -2,5кг.Доста отчайващо,но няма да се предам ,ще повторя още веднъж цикъла.

И на мен ми се случи това, но бях +2кг. Вчера, когато започнах втори цикъл, двата кг ги нямаше. Явно от млякото се задържа вода.

# 458
Току що се връщам от тренировка, обаче днес нямах енергия. обикновено тренирам 1 час, а днес едва едва издържах 40 мин. Обаче пък изпих 1,5 литра вода. Grinning Сега се мятам на една салатка, че съм прегладняла!

# 459

И на мен ми се случи това, но бях +2кг. Вчера, когато започнах втори цикъл, двата кг ги нямаше. Явно от млякото се задържа вода.

Благодаря ти, май от това имах нужда -за кураж Simple Smile))

# 460
не искам да разочаровам любителките на кисело мляко,но майка ми веднъж беше една седмица на кисело мляко и имаше ПЛЮС 7 кг по мои спомени,според нея били "само плюс 5кг" Laughing
голям рев му удари
аз го избягвам от страх да не ми е наследство дебелеенето от кисело мляко,
но си признавам,че искам един ден да съм на 500 грама квасена сметана Mr. Greenкато събера смелост,де
мисълта ми е да следите кое как ви се отразява и дали ви е по вкус Peace
аз с плодове качвам,а с ориз свалям,колкото и странно да е

# 461
Кaто ви слушaм и си мисля киселото мляко дa го премaхнa от плaнa и дa го зaменяс нещо друго, може би кaфяв ориз, aз от него и без товa достa свaлям...

# 462
19 ден с диетата на Ваня Червенкова = - 7кг Mr. Green

# 463
И аз много пълнея от кисело мляко. Мисля като стигна до там да хапвам само 0,1 процента.

# 464
19 ден с диетата на Ваня Червенкова = - 7кг Mr. Green

Брaво! Поздрaвления! A почивaлa ли си между режимите? Aко дa - кaквa яде тогaвa? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт