МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 292
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро момичета. От днес започвам второто повторение на диетата. Вчера си го направих почивен ден, но хапнах много малко, даже на сила. След първите 12 дни съм -6 кг, много бих се радвала и след втората да постигна този резултат. Днес ще хапвам печени картофки. Успех на всички  Hug

Wow, Илияна, страхотен резултат. От колко килограма почна?
Започнах от 68 кг. и а крайната ми цел е 55  Peace

# 436
Добро утро момичета. От днес започвам второто повторение на диетата. Вчера си го направих почивен ден, но хапнах много малко, даже на сила. След първите 12 дни съм -6 кг, много бих се радвала и след втората да постигна този резултат. Днес ще хапвам печени картофки. Успех на всички  Hug

Wow, Илияна, страхотен резултат. От колко килограма почна?
Започнах от 68 кг. и а крайната ми цел е 55  Peace

Страхотна си, истинско вдъхновение!   bouquet

# 437
  • Сидни
Да, аз съм взела филе риба тон в собствен сос...много е сухо но с вода се прокарва и даже ме позасити Simple Smile) Много ме е страх от плодовите и киселото мляко...настръхвам...сигурно там ще прегреша Sad
Днес се самобичувах, че не си измерих поне мерките със сантиметъра в началото на диетата, хем имам метър... #2gunfire

# 438
 Привет и от мен Hug Падаше ми се почивните дни да съм на пиле, но от пусти мързел да пазарувам, набарах едни яйца в хладилника Embarassed Три яйца бъркани на обяд  и три варени на салата с малко зехтин и оцет. След тях ми се повдигаше, едва ги изядох, но си се заситих. Обачееее днес НЕ искам да ги виждам! Въпросче??? Аз доколкото разбрах самата монодиета не е по 2 дена с едни и същи продукти, ами може и по ден да се кара. Поне на 1-ва страница диетките на момичетата са по дни Simple Smile А на Ваня Ч. май е само 2х2х2. Правилно ли съм разбрала   Blush ако е така бягам за месооооо (дали може ден на саздърма или желиран език) newsm78 А за отчета - 2 дена картофи и ден яйца - 2,000 Чувството след кантара е невероятно!

# 439
Здравейте, момичета! Да се прехвърля и аз от другата тема. Днес, след първи салатен, резултата е 0 - нито нагоре, нито надолу. Дано рибата поразмърда нещата. Не си бях премерила обиколките в началото. Сега го направих (само корема си премерих, че той ми е основния проблем).
Днес съм на детско пица-парти и съм сигурна, че салати няма да има. А съм забелязала, че като кажа че съм на диета, всички тръгват да ми обясняват как нямало смисъл, как и така съм си била добре и колко са вредни диетите. Пък не ми се слушат пак тия "лекции". Та ще трябва да измисля как да се преструвам, че ям.  Whistling

# 440
А съм забелязала, че като кажа че съм на диета, всички тръгват да ми обясняват как нямало смисъл, как и така съм си била добре и колко са вредни диетите. Пък не ми се слушат пак тия "лекции". Та ще трябва да измисля как да се преструвам, че ям.  Whistling

И аз имам същия проблем в обкръщението. Но според мен го казват безволеви хора, мързеливи, които нямат силата да направят като теб и да се погрижат за себе си.  hahaha

# 441
Здравейте! Аз от толкова много диети май само в тази тема не съм писала, но имам въпрос и затова реших да пиша. Пък и винаги много се стимулирам в тези теми, като чета за добрите резултати. Радват ме и коментарите, които са писани с чувство за хумор. Това показва, че може и да сме дебели, но винаги гледаме с насмешка над себе си и с вяра, че няма да им се дадем на килограмите.
Поздравявам всички с добрите резултати  bouquet
Въпрос: Днес свършвам Японското чудо и искам да започна диетата на Ваня, трябва ли да направя един ден почивка, в който да ям всичко. Някъде четох, че трябва да се направи такъв ден,за да се раздвижи метаболизма.
   Хубав и отслабващ ден на всички  Simple Smile

# 442
  • София
Здравейте, момичета! Днес ми е седми ден от Диетата на Червенкова, но до сега само ви четях. Започнах от 66,0 кг, днес съм 63,6. Мисля, че резултатът е супер. Крайната ми цел е 55-56 кг. Днес - риба... Оф, хич не ми се нравят тези дни, но какво да се прави, защото от ядене на това, което ми се нрави се докарах до тук  Grinning
П.с. ама и моят мъж е ужасен чревоугодник и като чуе, че съм на диета, точно тогава решава да ми предлага да излезем на пицарии или сладкарници  Mr. Green

# 443
  • Sofia
Здравейте, втори ден на картофи, толкова ги обичам, а вече ми се повдига Tired Tiredа и интересното е, че съм ужасно гладна, но не за картофи newsm78

# 444
Аз от вчерашния картофен ден съм смъкнала само 100 гр.  Sad Днес, обаче ще си направя пататник само, че без лук, че много го обичам, а и по-лесно ще преглътна картофките. Аз пък си мислех плодовия ден дали да не може да е на зеленчуци, но без зехтин и сол-ама нииииикак не обичам плодове, че и дебелея от тях. Първите 12 дни ще ги правя стриктно, но после, вероятно ще заменя пилешкото със заешко, или конско. Единственото месо, което не обичам е пилешкото. Калориите в конското са 110, заешко-136, телешко-114, пилешко-215. Като, че ли има някаква логика, месата да могат да се заменят  newsm78

# 445
Абе тая диета на мен ми промени вкусовите възприятия. Хич не обичам картофи, а картофените дни си изяждах по една тенджера картофено пюре (диетично де) и ми беше супер вкусно. Даже пак ми се яде.  Embarassed После на пилешките, дето съм заклет хищник, хапвах малко и едва ли не с отвращение. Сега гледам малката как ръфа ябълка и мандарина и направо ми се спуска слюнката, а никога съм нямала влечение към плодове. Рибата я обичам, ама ако и рибните дни ги изкарам трудно, официално ще обявя, че тая диета „обръща” хората. Пък току-виж ни обърнала от пухкавелки  в манекенки, нъл тъй  Laughing

# 446
  • СОФИЯ
Абе тая диета на мен ми промени вкусовите възприятия.  ...
И при мен така.

alinnna , конско ли? Виждала съм по магазините само конска пастърма. Вкусна е, ама два дни само на суха пастърма не знам как се издържа.

# 447
Аз имам около 10 килограма смляно на кайма и ,докато бях на дюканска си го правех на скара, но сега мога и да го пържа.

# 448
Привет   bouquet и аз от няколко дни ви чета и сега като видях alinnna и се престраших да пиша и аз ,че ние двете се прехвърлихме от друг режим.Заради големия ми застой и ту 2-3 кг на долу и после на горе ,моя приятелка спомена за режима,реших да го започна с нея ,за да видя какво ще стане дали ще пораздвижа нещата и наистина за сега върви идеално.Никога не съм правила моно диета,но върви чудесно и от към храната и от към резултата.Започнах на 10ти вторник ,днес ми е 6 ден т,е, втори зеленчуков ден и съм точно минус 2 кг .Продължавам на пред  Grinning Успех на всички   bouquet

# 449
Капризче, както сме тръгнали, току виж и във винената диета сме кацнали  Joy

Общи условия

Активация на акаунт