МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 314
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Днес ми беше втория картофен ден. Нямам търпение да стане утре сутринта, че да се натъпча с пържоли. Толкова много обичах картофи, но след тези 2 дни сигурно 2 месеца няма да си помисля за тях. И в този ред на мисли дали има проблем ако на повторението заместя картофите с нещо друго от диетата? След като я мина цялата и видя кое ми пасва най-добре

# 421
sun sea
Скрит текст:
Ами реших вечерта да изляза и да отпразнувам свалените килца. Но русата ми умна глава реши, че въпреки, че вън има 60см сняг и е кучешки студ, мога да си позволя да изляза с къса рокличка с гол гръб и едни велурени обувки, та резултата беше, че вечерта започнах да повръщам над 17 пъти за няма и 2 часа.  Cry Оказа се, че толкова силно съм се простудила, че съм получила "измръзване на червата", та бях в Пирогов и Инфекциозна болница по спешност... абе ужас.. Хубавото от цялата ситуация е, че за тези 12 дни ми направиха всякакви изследвания и всичко ми е наред, посъветвах се с лекар за диетите и каза, че няма проблеми да си ги пазя  Peace
Важното е, че всичко мина, здрава съм вече и от Понеделник пак започвам да хубавея.. Само малко ме е страх какво ще видя в Пон. като се претегля, ама пък квото е, ще си вляза във форма за 0 време  Peace
Много кофти за грипа, дано се оправиш по-бързо!!!  Hug  bouquet

# 422
  • Вестерос
запис   bouquet

# 423
  • София
запис и тук ,че я заключиха онази тема Mr. Green

# 424
чудех се аз къде изчезна, а то трябвало в Пирогов да звъня  Crossing Arms
бързо да оздравяваш ти  пожелавам Hug

# 425
  • Някъде там
Добро утро. Ядосана съм.Едно не разбирам,кантара мрази ли ме? ooooh! newsm78 #Crazy
показва ми един кг повече..тоест свалени само 3.Май съм прекалила с доматения сок защото с друго не съм прегрешавала,никога не съм била по стриктна от сега. Няма да се откажа обаче.

TheOneS Hug дано не се повтаря.Ама и ти си била много неразумна в случая.
Внимавай повече.Цяло лято има да показваш новото си тяло.

Добре дошли и тук момичета.Успех ви желая.  bouquet

# 426
Вие по колко водa пиете, момичетa? Aз по 3литрa, зaщото трябвa нa всеки 25кг тегло дa се пие по 1 литър, тa трябвa и повече от товa дa пия, aмa ми идвa множко...

# 427
  • Сидни
Добро ви утро. Закусвам с консерва филе риба тон. Умрях от глад- бебето не спа добре и общо взето имам само няколко часа сън , а вчера само 2 хранения със салата и съм звяр в момента Sad(
Аз много малко вода пия, обаче пикая като кон...не знам що така... ooooh!

# 428
Моличета, дали може при режима на Червенкова да сменя местата на рибните и месните дни, т.е. след картофите да са рибните, след това салати и после пиле? newsm78  В пилешкия ден ще съм на гости, където вечерята ще е риба със сигурносг и не ми се иска да изказвам големи претенции Sad

# 429
Добро утро фиданки по душа, а скоро и по телосложение!   bouquet

Малко резултати от мен:

Ден 1 - около 72 кг
Днес, ден 6 - 69,3 кг

Тоест за 5 дни на диета съм свалила 2,7 кг. Но мисля, че ще са повече като мине и днес, втория салатен ден, тъй като аз винаги имам чувството, че се подувам от салати. А и вчера не посетих ВеЦе-то по определени нужди, ще ме разберете Grinning Та очаквам и се надявам на ударна промяна след салатените дни, като дойдат кисело-млечните. Grinning A плодчетата с какво нетърпение ги чакам само... Laughing Heart Eyes

# 430
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Привет,момичета!
Включвам се към вас -днес ми е трети ден-пилешко ,и аз намразих картофите май.
Не съм се теглила ,но съм 64 кг ,мечта 57.
Успех на всички диетуващи!

# 431
Добро утро момичета. От днес започвам второто повторение на диетата. Вчера си го направих почивен ден, но хапнах много малко, даже на сила. След първите 12 дни съм -6 кг, много бих се радвала и след втората да постигна този резултат. Днес ще хапвам печени картофки. Успех на всички  Hug

# 432
  • СОФИЯ
Добро ви утро. Закусвам с консерва филе риба тон. Умрях от глад- бебето не спа добре и общо взето имам само няколко часа сън , а вчера само 2 хранения със салата и съм звяр в момента Sad(
Аз много малко вода пия, обаче пикая като кон...не знам що така... ooooh!
И аз от днес започнах рибата, закусих пушена сьомга. По-късно ще ходя да пазарувам риби за печене. За тези консерви се чудя, само в собствен сос предполагам? Също много пишкам, но аз пък и пия много вода.

# 433
Aз съчетaвaм диетaтa ни с Хербaлaйф, но днес се зaмислих, дaли е грешкa... Вие кaк мислите?

# 434
Добро утро момичета. От днес започвам второто повторение на диетата. Вчера си го направих почивен ден, но хапнах много малко, даже на сила. След първите 12 дни съм -6 кг, много бих се радвала и след втората да постигна този резултат. Днес ще хапвам печени картофки. Успех на всички  Hug

Wow, Илияна, страхотен резултат. От колко килограма почна?

Общи условия

Активация на акаунт