МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 326
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Да и ще се разделяме на подгрупички в диетата.  Все едно Дюканската и НВД да са в една тема, защото не се хапват въглехидрати. Супер "умник" ще да е сътворил нещо подобно, но както казваш, ще си пишем и тук.

# 406
  • Сидни
Кой е заключил темата...нещо не разбрах  Thinking
Връщам се от спининга, дънките ми паднаха докато стигна хахаха нооооо реших да се измеря на техния кантар и се депресирах, явно отслабването е само в главата ми, или просто съм била над 70 кила, та кантара преди тренировката днес показа 69 Sad((((( Не знам, изобщо не изглеждам на толкова...лудница...Купих 4 котлета сьомга и 2 консерви филе риба тон в собствен сос...поне риба има различни видове, може на тиган, на фурна. Мисля сьомгата на тигана, вдръги ден може една пъстърва на фурна...ще го измисля, ама айде да минава днес деее.
Иначе за сладките картофи и аз така мислех, ама да се пробвам ХАХАХАХАХА

# 407
Момичетаа, опитах се да изчета повечето мнения, но не успях, та ще ме прощавате ако вече сте  дискутирали този въпрос. Мисля да започна от понеделник, но ме притеснява следното:
Как успявате да тренирате, когато сте в ден само на плодове или зеленчуци, или кисело мляко?
Аз карам много колело /около 100-150км/ и тичам, нямам идея каква енергия въобще ще имам в такъв ден Sad

# 408
  • Сидни
аз ходя на спининг 3 пъти в седмицата, смея да твърдя, че е супер изтощително, но се чувствам доста по-енергична сега Simple Smile)) Не мисля, че ще е проблем...но пробвай и ще видиш как ти понася Simple Smile

# 409
  • Някъде там
Аз не спортувам. Grinning просто ходя(тичам) с кучето 2 часа на ден но си имам доста енергия дори сега.

# 410
 newsm12...писах, писах...емотчета добавях...а коментара ми изчезна някъде в ...моното....та...ще повторя де, дано се получи този път.Позволих си за вечеря да добавя в чинийката си и бульона в който варих пилето, малко куркума и червен пипер....няма да е голямо прегрешение ми се струва.Но друга ми е болката на мен...май ще минавам на слабителни чайчета или хапчета....проблем! smile3511....
И...много ви благодаря момичета за подкрепата!!Струвало си да се регистрирам тук за да има кой да ме срита по дупарата, когато ми висне носа))))Благодаря ви! newsm20!!!

# 411
Пий зарсена Grinningа

# 412
нямам идея какво е това "зарсена"....у дома имам някакви лакс-ес...и две чайчета...но те са много опасни...веднъж по грешка сервирах такова на мъж ми ...цяла седмица после се сърди)))май ще опитам от тях Joy

# 413
Зарсената са билкови таблетки за отслабване, но действат и като слабително  Mr. Green

# 414
Уф , избутвам 2 пилешки ден -голям зор...и на мен явно ми пада кръвното , че на моменти съм като ударен самолет.Надявам се утре от салатите да се освежа.Не мога и да си помисля за тренировка.Резултат -1.700.стартирам от 72.Много съм се амбицирала , та да видим.Лека вечер от мен!

# 415
  • Варна
И аз тук  Peace
Има ли някой който да започва от утре ?

# 416
Здравейте, момичета   bouquet
До преди 10-тина дни и аз бях на моно (за 1 месец) и свалих 10 килца
Обаче "аха" да им се зарадвам, и на следващия ден влязох в болница (не от диетата). И от тогава до днес, само лежане, никакъв спорт и яко ядене и то на най, най-забранените неща  Cry
Та понеже съм сигурна че съм лепнала поне 5-6 килца, от Понеделник и аз съм във вашите редици, за да "изчистя" натрупаното  Crossing Arms
МотиФ Докато четях коментарите в темичката за моното на В.Червенкова, "мернах" каква е причината за мотивацийката ти, та да споделя, че и моята е почти същата  Mr. Green Ще им скрием шапките  Heart Eyes

Успех на всички диетуващи и до Понеделник   bouquet

# 417
TheOneS,как си?Какво ти се случи ,че чак болница?Дано всичко е минало! Hug
Аз от този понеделник щях да съм на моно име тръшна грипа с 39,5 и.....
Херзен,къде си?До къде стигна с диетата на В.Червенкова?

# 418
  • СОФИЯ
В плодовите дни може ли сушени плодове, в случай че са без захар?

# 419
И аз се включвам при вас с моното на ваня червенкова, тази сутрин бях 70,4 кг, мечтата ми е 58 #Crazy, а за тия 12 дни се надявам до 66 кг да стигна, доно да се получат нещата.Днес изкарах на картофена крем супа(с около 7-8 картофа) , сложих само малко сол, нямах никакви проблеми защото това ми е една от любимите храни, ще видим по нататък как ще е.Стискам палци на всички да изкарат леко 12-те дни  и да постигнат целта си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт