МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 353
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Чудно,аз съм с високо кръвно,значи ще ми понесе супер диетката Hug

# 391
Мерси daviz ще ги пробвам капките,и успех на всички в борбата,че днес ми е нещо трудно.

# 392
  • Някъде там
Дръжте се, салатения ден почти свърши! Аз одеве като обядвах вече накрая ми се повдигаше от тая салата. Утре рибка..а послеее  #Crazy
Все пак мисля да пробвам и втори цикъл веднага след 1вия и се питам сладки картофи може ли в картофения ден или не важат?
Елииииии все се чудиш как да се измъкнеш  Joy не стига че въглехидрат ами и захар към нея..
я си яж обикновените картофки че после да няма вместо минус плюс.
Аз имам р-во.. вече от доматения сок.Което е супер добре за мен с този запек.Ще се прочистя качествено. Joy #Crazy

# 393
 Simple Smile И аз много се плашех от плодовите и дните на кисело мляко,но не изпитвам никакъв глад,така че момичета - кураж !!:))) newsm10

# 394
Ох, аз пък нямам търпение плодовите дни да дойдат при мен!

Имате ли предложения как да ям киселото мляко, освен на айрян?

# 395
  • СОФИЯ
Днес и на мен ми е ден шести, втори ден салати. Сутринта кантара показа минус 3,700 кг.
Старателно си приготвих менюто за днес - голяма купа зелена салата с краставици, пресен лук и репички. Средна купа смлени домати с чесън и магданоз, диетична сол и малко зехтин. Една ню ню тавичка постно зеле, сложих му доматки и целина, супер стана! Вече минава 17 ч., но до тук не съм изяла и 1/4 от приготвеното. Направо не мога да повярвам. И се чудя дали да направя 3 ден на зеленчуци  newsm78 Кво ше кажете по тоя въпрос?
Всяка сутрин пия аспирин и вит.С, но не на гладно. Пия и повече вода от обикновено, просто ми се пие.

# 396
Днес и на мен ми е ден шести, втори ден салати. Сутринта кантара показа минус 3,700 кг.
Старателно си приготвих менюто за днес - голяма купа зелена салата с краставици, пресен лук и репички. Средна купа смлени домати с чесън и магданоз, диетична сол и малко зехтин. Една ню ню тавичка постно зеле, сложих му доматки и целина, супер стана! Вече минава 17 ч., но до тук не съм изяла и 1/4 от приготвеното. Направо не мога да повярвам. И се чудя дали да направя 3 ден на зеленчуци  newsm78 Кво ше кажете по тоя въпрос?
Всяка сутрин пия аспирин и вит.С, но не на гладно. Пия и повече вода от обикновено, просто ми се пие.

Завиждам ти на салатения ентусиазъм. Аз само самата от Айсберг, репички и краставици нагъвам. И домати за закуска ядох ;D Ако бях на теб щях да удължа с един ден, но диетата е базирана на два дни въглехидрати, два дни протеин, което може да не е съвсем благоприятно. От друга страна вярвам, че каквато и монодиета да прави човек, винаги има ефект!

# 397
Охх днес съм нa пилешкото, ужaсно е Sad Гърди без кожa, обвaрени, зa дa им се мaхнaт пурините и след товa леко зaпечени, но е толковa сухо и безвкусно, че ужaс Grinning дaли дa им добaвя.мaлко оцет и зехтин, зa дa добият някaкъв вкус, кaк мислите? Дaли ще е нaрушение?

# 398
  • СОФИЯ
И на мен втория пилешки ден ми дойде в повече, едва устисках, а обичам пилешко. Притеснявах се от салатените дни, но ето съвсем добре ми понасят.
Lavli, нали уж зехтина не е нарушение, щом може и пържени картофи.

# 399
  • Sofia
Здравейте, на деня с пилета може ли пилешки дробчета?

# 400
  • СОФИЯ
Здравейте, на деня с пилета може ли пилешки дробчета?
Казват, че не може.

# 401
  • Пловдив
Втори ден съм на картофи.За съжаление ги ям само пържени-с мн. малко мазнина,че нямах време да варя..обаче днес за вечеря вече ще си ги сваря... Sad Страх ме е да се кача на кантара..Единственото хубаво е,че ме засищат и вчера минах с 2 порции за деня...
Пия вит. С и аспирин протект..
Тръгвам от мнооого кг.

# 402
  • Някъде там
Зехтина не е нарушение.Все пак пържено може.
Не дробчета не може само пилешко месо.
Аз днес го изкарах на 1 салата от  3 краставици и 3 шишета доматен сок. Laughing
ще се пръсна.
Утре рибка.обожавам я. Laughing

# 403
Я, някой зъл модератор ни заключи уютната темичка.

# 404
  • Някъде там
Е било моно диета но така малко се смесват нещата защото моно диети доста. Grinning
Както и да е и тук ще си пишем.

Общи условия

Активация на акаунт