МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 356
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Някъде там
Дими ти си тръгнала от по малко килограми.Нормално по дебелките Grinning като мен да свалят повече.Макар че аз винаги така първите дни сваля и после може и седмица да задържа и после пак.Това е винаги като съм пазела диета.
Успех ти желая!  bouquet

# 376
Зaтовa е нaй-добре дa се сменят режимите и тaкa винaги имa супер действие

# 377
  • София
Аз си ви следя HugЗареждате ме положително Grinning
Аз започвам от понеделник Peace

# 378
Отчет  Grinning два дни на варени картофи (намачкани и подправени със сол и черен пипер)   -1,500 Grinning Но картофите ми бяха около 1кг. общо за 2-та дни. Заситиха ме, и мноооого вода. Прегрешението е 2 чаши бяло вино Embarassed  Днес пилешки филета. 55,5кг. старт ...крайна цел 50,0кг.

# 379
  • Някъде там
Отчет  Grinning два дни на варени картофи (намачкани и подправени със сол и черен пипер)   -1,500 Grinning Но картофите ми бяха около 1кг. общо за 2-та дни. Заситиха ме, и мноооого вода. Прегрешението е 2 чаши бяло вино Embarassed  Днес пилешки филета. 55,5кг. старт ...крайна цел 50,0кг.
ехееее ти ще ги смъкнеш само с първия цикъл.  bouquet успех.

Момичета спешен въпрос имам,може ли вместо домат да пия доматен сок?

# 380
  • София
За можене,най-вероятно може,ма си го направи ти,купешки дом.сок аз не бих пила Sick

# 381
  • Някъде там
За можене,най-вероятно може,ма си го направи ти,купешки дом.сок аз не бих пила Sick
Аз и в другата тема казах че сока ми е домашен без нищо като добавка даже сол няма. Заварен 5 мин за стерилизация на капачката.
Вече си пийвам  Grinning

# 382
  • Сидни
Не мисля, че би било проблем Simple Smile) Цокай на воля Simple Smile Още не съм хапвала за днес, май трябва да правя зеленажите... Whistling

# 383
Аз се върнах да почета назад в темата, но не разбрах, колко от вас пият аспирина. Бихте ли споделили какъв е (на коя фирма)  newsm78 май имаше един американски-дето не дразни стомаха. Въпроса ми е и за вит. С ,има едни разтворими във вода, става ли от тях. Колебая се дали да си купя и от утре да ги пия.

# 384
Да се отчета и аз.. Днес започвам новите 12. Резултатът ми за 12 дни е -5,5кг. Не съм пила аспирин и вит. Ц. Успешен ден с минуси на всички  thumbsup thumbsup

# 385
  • Някъде там
Аспирина протект пия и най обикновено витамин ц-цитровит 1 хапченце.
Браво vvv. Аз имам чувството че ще си остана с тия 4 свалени. Rolling Eyes

# 386
Аспирина протект пия и най обикновено витамин ц-цитровит 1 хапченце.
Браво vvv. Аз имам чувството че ще си остана с тия 4 свалени. Rolling Eyes

И аз имах застой, но с времето всичко става, само не трябва да се отказваме! Стискам ти палци Peace

# 387
Днес ми е първи ден на зеленчуци,но имам един проблем кръвното налягане ми е много ниско(86/52).Някой дали има подобни проблеми и как се справя с тях,защото по принцип съм с нормално кръвно,но от диетата явно го смъквам ?

# 388
  • Някъде там
Днес ми е първи ден на зеленчуци,но имам един проблем кръвното налягане ми е много ниско(86/52).Някой дали има подобни проблеми и как се справя с тях,защото по принцип съм с нормално кръвно,но от диетата явно го смъквам ?
Винаги съм била с ниско кръвно. 90/60 ми е нормалното.Взимам едни хомеопатични капики които много ми помагат.И сега си ги пия и мисля че от тях ми е добре кръвното.
ВИВОТОН S  се казва.Горчиви са малко капките но помагат.

# 389
  • Сидни
Дръжте се, салатения ден почти свърши! Аз одеве като обядвах вече накрая ми се повдигаше от тая салата. Утре рибка..а послеее  #Crazy
Все пак мисля да пробвам и втори цикъл веднага след 1вия и се питам сладки картофи може ли в картофения ден или не важат?

Общи условия

Активация на акаунт