МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 361
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Секс?!  newsm78 Това към плодовете или към салатите спада Joy

# 361
  • СОФИЯ
Секс?!  newsm78 Това към плодовете или към салатите спада Joy
Към движението, никак не се шегувам.

# 362
Е, ти не се, но аз се шегувам. Близките 2-3седмици съм забравила какво е. Иначе фитнеса е у дома. От към движения не съм лишена.

# 363
Вторият ден на риба го изкарах успешно, ама умрях от глад и цял ден ми се виеше свят (беше ми 4-ти от диетата на Червенкова).
Ден 1 - около 72 кг
Ден 3 - 71,1
Ден 4 -70,3.
Днес, ден 5 - 69, 7

Тоест за 4 дни на диета съм свалила 2,3 кг. Аз съм доволна!!!
Нямам търпение да нападна салатките днес, ама още не ми е гладно  baby_neutral

# 364
Здравейте, момичета. Днес ми е 6ти (2ри ден на салата) ден и резу;лтата до тук е точно -3кг. Първите дни с картофите и пилешкото тръгнаха добре, но вчера кантара нямаше промяна, а днес е -500гр, но и това си е резултат. Аз лично съм доволна и то много Heart Eyes

# 365
  • Сидни
Ето ме и мен. и аз съм 2ри ден салати. Не знам, ама вчера и снощи пишках аааадски много, а реално не съм пила много вода вчера, да не кажа никаква.... Whistling
аз до обяд много леко огладнявам, по принцип не закусвам, обаче следобяда и вечерта съм звяр!!! Днес е 1/2 от диетата. Успех   Hug

# 366
Здравейте, момичета Simple Smile)) Днес е първият от двата дни на кисело мляко, надявам се да минат леко Simple Smile
Резултатът до тук е - 3.5кг Simple Smile))) Успех на всички Simple Smile))))

# 367
elenaz ей, вЕрно бе, права си - 1/2от диетата достигнахме Laughing

# 368
  • Сидни
по-леката 1/2 бих казала. Макар че рибата мисля, ще я издържа, обожавам риба, обаче последната 4ка... ooooh!
Трябва да намеря кантар от някъде, чувствам се адски леко, макар , че съм сигурна, че си внушавам до някъде и ако наистина се премеря, ще се разочаровам супер много...май е по-добре да не се меря хахаха Joy

# 369
  • Някъде там
Добро утро и аз така половината от диетата мината. Колко ми е верен кантара не знам че е механичен не електронен но днес ми показа 86 кг тоест свалени 4.Много не усещам обаче имам - 2 см свалени от обиколките
Втори ден салати.Никакъв глад не чувствам сега защото се напих с гореща вода. Laughing
обаче за обяд...ще ми се смеете пак като кажа колко краставици изяждам. Laughing

# 370
Страхотни сте момичета! Чудесни резултати!  bouquet  bouquet  bouquet

# 371
  • Sofia
Здравейте, днес ден едно, стискайте палци ooooh!

# 372
 #2gunfire
Добро утро и от мен! Днес ми е 11 ден от диетата на Червенкова резултат -3кг
Някой от вас замислял ли си е дали може салатите да се заменят със зеленчуци на скара или плоча-тиквички патладжан чушки..........

# 373
  • Сидни
аз не знам дали може печени зеленчуци...по принцип нали трябва "салати"...нямам идея
Дими от колко кг тръгваш? Гледам другите свалят по 5-6 кг за първия цикъл? newsm78

# 374
Тръгнах от 70кг  тренирам от години таебо но си смених работата и за 6 месеца стигнах 70
Килограмите ми са били винаги около 64 висока съм 170 но пък и годините ми са 46 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт