МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 374
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде там
Ох, аз не можах, че тея краставици много ме надуват, а дето ми "измиват" стомаха цял ден ми къркори корема Laughing имахме важна среща с мъжа ми днес и като взе да ръмжи тоя корем, че.... сраааааааааааам hahaha
...
След дълбокомислие, съм на мнение, че тр да се отнасяме добре с Краставиците. Май днес те ме...подпръднаха, а моментът никак не беше подходящ. Съвсем сериозно го казвам. И АЗ имам странни газове, к до момента не съм усещала.

[/Разбирачкитеb], възможно ли е да ти се допърдява безрезервно, к си на "салати"?
ахам ахам..аз до такива подробности не стигнах тук да обяснявам ма да има си ги.. Laughing Laughing

# 346
  • Някъде там
A кaк стaвa зaхрaнвaнето после?
Няма такова според думите на Ваня.Ядеш си всичко но не прекалено де.. не на другия ден да се напраскаш като прасе с пица и тн...
И от време на време трябва да я правиш за да задържаш теглото.

# 347
  • Някъде там
Определено си мисля че има.Те са много по хранителни и съдържат много повече въглехидрати,скорбяла и тн ,отколкото зеленолистните и останалите зеленчуци. Grinning

# 348
мама Саня с... как го каза "подпръдване"-то ... ми не съм имала проблем. Само ми къркори корема от глад, явно краставиците (за мен лично) не са много ОК като вариант за диета, защото огладнявам още повече от тях. Та за утре не знам каква салатка да си измисля newsm78

# 349
На мен диетата ми действа доста диуретично, ако разбирате какво имам в предвид!  Joy

# 350
КатастроФа значи ти си 6+  Simple Smile

# 351
  • СОФИЯ
На мен диетата ми действа доста диуретично, ако разбирате какво имам в предвид!  Joy
АЗ не разбирам.
Нямам никакви здравословни проблеми. Моля да уточниш.
На мен ми се пръцка, но не отстранявям екскременти?

# 352
  • Някъде там
А аз съм с много сериозен запек .Ходя 1 път в седмицата по принцип и до днес не бях ходила но след краставицата....
 Joy ама тема захванахме/но и това е част от всичко свързано с диетата.

# 353
  • Сидни
Гледам супер тема сте подхванали   Joy Аз днес ходих за 1ви път от началото на диетата  Crazy

# 354
  • СОФИЯ

ей, лигли, на монодиета сте
за мама Саня - ден миди, ден - черен, ден - червен хайвер
и после тук на отчет, може и по тв7 да те пуснат  Joy Joy Joy

# 355
  • СОФИЯ
Гледам супер тема сте подхванали   Joy Аз днес ходих за 1ви път от началото на диетата  Crazy
Къде ходи?

# 356
  • Някъде там
Къде ходи?
До вц-то по голяма нужда е ходила. Grinning
И аз така..аз си мисля че това ми е големия проблем на мен и за това трупам кг.Защото по принцип не ям много.Но не се движа и имам сериозен запек седмичен.

# 357
  • Сидни
хахахахаха...до бургерите ходих Simple Smile))

# 358
АЗ не разбирам.
Нямам никакви здравословни проблеми. Моля да уточниш.
На мен ми се пръцка, но не отстранявям екскременти?

То не е здравословен проблем.  Ходя до тоалетната по всички нужди най-редовно.
Диуретично действие - изхвърляне на течности и други подобни неща; разхлабващо действие; Crazy Embarassed

# 359
  • СОФИЯ
Всичко разбрах, обстоятелство което не е съвсем лошо.
[/Секса към фитнеса ли е, че си дойде уикенда. size]

Общи условия

Активация на акаунт