МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 394
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Сидни
еее daviz  направо ще умреш от глад с тия краставици и маруля. Аз си взех 1 айсберг, няколко червени чушки, репички, селъри, рукола и бейби спанак, краставици, домати..смятам да ям много салата Simple Smile)) Mr. Green

# 256
Бихте ли ми дали линк към интервюто на Ваня Червенкова? Предварително благодаря!

# 257
# 258
  • Някъде там
еее daviz  направо ще умреш от глад с тия краставици и маруля. Аз си взех 1 айсберг, няколко червени чушки, репички, селъри, рукола и бейби спанак, краставици, домати..смятам да ям много салата Simple Smile)) Mr. Green
сигурно Grinning,но съм решила да е макс еднообразно.но ако видя че не издържам ще добавя и други зеленчуци.

# 259
Мидите риба ли са? - Не! Значи не може  Wink

# 260
  • СОФИЯ
Останах с впечатление, че може морски дарове. Пак ли съм в грешка  Grinning Октопод, раци, калмари и пр. също не са риба. Ако и това не може  newsm45 За черен и червен хайвер не питам  Joy

# 261
  • Някъде там
Останах с впечатление, че може морски дарове. Пак ли съм в грешка  Grinning Октопод, раци, калмари и пр. също не са риба. Ако и това не може  newsm45 За черен и червен хайвер не питам  Joy
и жабешки бутчета не може Joy Grinning
само рибааа каза жената.

# 262

ей, лигли, на монодиета сте
за мама Саня - ден миди, ден - черен, ден - червен хайвер
и после тук на отчет, може и по тв7 да те пуснат  Joy Joy Joy

# 263
  • Някъде там

и после тук на отчет, може и по тв7 да те пуснат  Joy Joy Joy
е да де точно това се опитвам да кажа,че щом е моно колкото по малко добавки и еднообразие толкова по добре..ама всеки сам си решава.
 Laughing
и аз минавам на такава диета,обожавам морски неща. Joy

# 264
  • СОФИЯ
Ааа, жабешките бутчета може би са към пилешките дни, с които днес приключвам, че още малко и ше почна да снасям яйца  Laughing Уж се води че съм добре с логиката, но по науката за диетите разрешавам да ми пишете чиста двойка.
Напълнила съм хладилника със зеленчуци за следващите два дни, касиерката в супермаркета ме изгледа доста странно, щото други артикули нямаше. Утре като понеса пак кутиите към бач... Grinning Аре от мен да мине, ще занеса по един морков и на колегите.

и после тук на отчет, може и по тв7 да те пуснат  Joy Joy Joy
Мое да сме лигли, ама като си дрънкам глупости и ми е по-леко диетирането  smile3534 Имам една консерва охлюви и за да се отпусне малко vansss мисля да я питам в кой от дните да я включа. Ама да не ме издадеш smile3533

# 265
Според вaс ще бъде ли лошо дa използвaм сух босилек и сaмърдaлa зa подпрaвкa към кaртофите?

# 266
веднъж направих грешката да си занеса моркови и както е тихо в офиса и всеки си цъка нещо, се чува само хрус-хрус-хрус..... и така до 3-тия морков
ходих да си ги дояждам на пейката  
по-лош диетичен избор е била само рибата тон в консерва  hahaha

Lavli може да, и мащерка или чубрица може, защото някой следобеда каза, че самардалата мирише на чесън, Ваня Ч. и олио и сол разрешава

# 267
  • СОФИЯ
веднъж направих грешката да си занеса моркови и както е тихо в офиса и всеки си цъка нещо, се чува само хрус-хрус-хрус..... и така до 3-тия морков
ходих да си ги дояждам на пейката  hahaha hahaha hahaha
по-лош диетичен избор е била само рибата тон в консерва
При нас е пътникопоток и се кудкудяка много, та няколко моркова на никого няма да направят впечатлък.
Сериозно - нали пише "салати" за тези два дни. Нали може да са четири вида. Иначе за кво се набутвах да пазарувам толко. Утре ще си навия алармата за по-рано, че едно зеленчуково смути за закуска си заслужава.

# 268
През първите два дни от диетата трябва да се храните само и единствено с картофи и нищо друго. Картофите може да са печени, варени или пържени, но не в много мазнина – позволява се приготвянето им по всякакъв начин, но към тях не бива да добавяте абсолютно нищо. Картофи и само картофи два дни.

През следващите два дни ядете отново само и единствено пилешко месо. Как ще го приготвите отново зависи от вас, но към пилешкото не добавяте нищо друго, дори салата.

През по-следващите два дни пък консумирате единствено салати – всякакви, под всякаква форма, но само без майонези и тежки дресинги.

След като минат двата дни на салати, започвате два дни на риба и рибни продукти – нищо друго освен риба.

След рибните дни идва ред на два дни, през които ядете само плодове, а последните два дни от посочените 12 са посветени на киселото мляко. Вероятно вече не е нужно да обясняваме, че освен кисело мляко, не приемате никаква друга храна.

# 269
  • Някъде там
 Joy Joy Joy
така преядох с това печено пиле че утре може и с 1 краставица да изкарам.
оф,аз от сега ги мисля плодовите дни. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт