МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 398
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
daviz и аз нямам търпение за плодовите дни, но чакам и салатите утре и в други ден  Rolling Eyes
На рибата не знам как ще изкарам обаче /мисля сьомга на тиган-1вия ден и риба тон-2рия/ не съм много по рибата и със сигурност ще са ми най-тежките 2 дни.

# 271
pinko абсолютно съгласна с теб, но драмата е в подправките  Peace
в дните за кисело мляко си взимам и един айрян за офиса, освен млякото

мама САННЯ салатите подуват и задържат вода, не пркалявай с разнообразието, за да не се разочароваш
другата крайност е от нитратите да прекараш деня така  smile3550

# 272
  • Някъде там
daviz и аз нямам търпение за плодовите дни, но чакам и салатите утре и в други ден  Rolling Eyes
На рибата не знам как ще изкарам обаче /мисля сьомга на тиган-1вия ден и риба тон-2рия/ не съм много по рибата и със сигурност ще са ми най-тежките 2 дни.

m@mmakЪти аз за плодовите говорех че не знам как ще ги изкарам.Не ям много видове плодове.И се чудя какви ще ям.
Риба ям всякаква.

# 273
След пилешкото, не беше ли рибaтa? Или първо сa сaлaтите и след товa рибaтa?

# 274

Знaчи и без подпрaвки, тaкa ли?

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 20:54 от Lavli

# 275
мама САННЯ салатите подуват и задържат вода, не пркалявай с разнообразието, за да не се разочароваш
[/quote]
Кaкви сaлaти е нaй-добре дa ядем тогaвa?

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 20:53 от Lavli

# 276
И още един въпрос Simple Smile в колко чaсa ядете нaй-късно? Aз гледaм в 18:30 дa съм приключилa, но мaй товa ми е нaй-труднaтa чaст Sad

# 277
Леле  момичета тука само принцеси сме се събрали  Laughing Не знам защо смятате салатените и плодовите дни за тежки,  на мен те са ми най-любимите и ги чакам с нетърпение  Heart Eyes Heart Eyes  обожавам зеленчуци и плодове изкарала съм преди поне по седмица само така, действа ми супер пречистващо  Heart Eyes
Аз утре и вдругиден ще съм на салата от айсберг, краставици и репички.  За закуска както обикновено закусвам детокс чай и грейпфрут,  от тях не се отказвам,  Кафета и алкохол не пия  Stop Вечерята ми е до 18-18;30 и след това само водичка  Heart Eyes
Преживява се,  не е чааааак толкова трудно Stop
Нито подправки слагам на рибата и месото,  нито зехтин,  олио,  сол или подобни,  всичко ми е чисто.   Flutter
Салати със сол, зехтин,  или оцет не обичам въобще!!  Peace  
А и преди всяко хранене взимам по два активни въглена.  Peace
Преди пиех ябълков оцет преди всяко хранене,  за да ме засища и да не ям много,  тъй че може пак да започна и без това имам една бутилка из вкъщи  Thinking
Та така,  дерзайте и ще влизате в по-малки размери съвсем скоро,  аз вече закопчавам колана с една дупка повече,а съм само на 4 ден...  отесняха ми дънките   Flutter

# 278
Знaчи искaш дa кaжеш, че ядеш без aбсолютно никaкви подпрaвки?

# 279
  • Някъде там
Алетеа, подкрепям те напълно.Аз също не слагам никакви подправки.Картофите само сол малко.
Пилето си пуска достатъчно мазнина.единственото което може би е грешно е че не махам кожа.Е сори но от препечената кожичка няма да се откажа.
Салатата ще си я  направя както винаги с олио и лимон.и малко сол.Ям почти безсолно.
На нищо друго не смятам да добавям каквито и да било подправки а разнообразието от плодове и зеленчуци смятам да сведа до минимум.Дано успея ,че 20 кг така лесно не се свалят.
Аз пия по чаша гореща вода 30 мин преди хранене..е изобщо не ми се яде толкова много после.
Аз казах моите хранения как са. между 12 и 1,в 4 и в 7. Не закусвам.Сутрин пия вода и в момента комшийката ми даде зелено кафе,пия от него чисто без захар.

# 280
Здравейте момичета! Приемате ли нови попълнения? Аз изкарах 2 дни от прочутата диета на Червенкова, продължавам разбира се , пък докъдето стигна.Действате ми много мотивиращо , мисля че ще успея този  път .Имам да свалям 10 (срааам) Искам да попитам за количеството на храната? И мен много ме е "страх"от плодовите дни-не знам дали ще устискам ...Вие на какви плодове се спряхте? Успех на всички!

# 281
  • Някъде там
Добро утро. Емииии няма с какво да се хваля и днес нямам минус.. Grinning
Ще видим след салатените дни.Мисля да не се меря утре а направо след първия рибен ден.

# 282
  • София
Аз пак с въпрос Mr. Green
какво значи 1 витамин Ц newsm78

# 283
  • Някъде там
Аз пак с въпрос Mr. Green
какво значи 1 витамин Ц newsm78
1 хапче или една ампула. аз пия 1 хапче.И един асперин протект.

# 284
  • СОФИЯ
Аз пък тази нощ сънувах, че ям всичко забранено. Много беше реално, направо се събудих сита  Grinning Заредила съм силажа и напрееед! Кантарът обаче тази сутрин не показа минус, вероятно от пикантните пилешки крилца снощи.

Общи условия

Активация на акаунт