МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 418
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ма какво хапче...има хиляда вида витамин Ц-та...т.е.различни милиграми
Цитровита е 100мг.,което е супер малко newsm78

# 286
  • Сидни
оффф днес дребното се събуди в 6.30, което значи повече будни и гладни часове Sad(((
Днес салати...чувствам се вталена, но не знам как е в действителност.

# 287
  • Някъде там
ма какво хапче...има хиляда вида витамин Ц-та...т.е.различни милиграми
Цитровита е 100мг.,което е супер малко newsm78
ми аз такъв си пия..не знам малко ли е...

# 288
  • Някъде там
оффф днес дребното се събуди в 6.30, което значи повече будни и гладни часове Sad(((
Днес салати...чувствам се вталена, но не знам как е в действителност.
Еленааа защо гладуваш?И Ваня го каза,без глад.Стига де.Аз вчера цяло пиле си изядох.даже май и повече.Защото за обяд и следобед по 1 бутче а за вечеря мъж ми беше купил готово печено.и доста изядох.

# 289
  • Сидни
е не ми върви някакси в 7-8 да дробя салати Simple Smile)) Пия чай Ройбос Simple Smile
В дните за плодове и мляко смятам да ям доста...сигурно 10 кофички мляко ще заминат Simple Smile Ех де да беше сезона на дините и пъпешите...така да не обичам ябълки Sad

# 290
  • Някъде там
е не ми върви някакси в 7-8 да дробя салати Simple Smile)) Пия чай Ройбос Simple Smile
В дните за плодове и мляко смятам да ям доста...сигурно 10 кофички мляко ще заминат Simple Smile Ех де да беше сезона на дините и пъпешите...така да не обичам ябълки Sad
аааааа същата дилема. Обаче аз съм се спряла на грейфрути и мандарини и някое и друго киви.
Ще погледна крушите какви цени са че тях ги обожавам но последно ги гледах 4 лева...доста са си за мен.

# 291
  • Сидни
ами така де, като се змаислям, ако беше лято -праскови, чреши, кайсии, дини , пъпеши...то кеф, пък сега - едни скапани ябълки. Круши да- скъпички са Sad Има и някакво грозде тук във Варна, ще си купя и от него,какво да правя... Може и помело, ако още има, повече ми харесва от грейпфрут. ooooh!

# 292
Имам една консерва охлюви и за да се отпусне малко vansss мисля да я питам в кой от дните да я включа. Ама да не ме издадеш smile3533

Ооо аз съм си много отпусната даже, за 9 дни съм свалила 6,5кг без излишни терзания какво още да включа, което го няма в режима и съм си много добре.

Не оставайте с впечатление че се заяждам, просто според мен, колкото по-крайни сме в един режим, толкова по-добри резултати има. А и много се дразня, когато някой не спазва нещата точнo (защото например "малко захар в кафето няма да ми навреди") и после казва "ама аз не свалям", в застой съм и т.н.
Разбира се всеки си знае за себе си, но ако си преценил да нарушаваш поне не учи и другите да правят така.
Искам всички да сме слаби и щастливи токова много ли искам  hahaha

# 293
  • София
Ухаа,страхотен ти е резултатът Peace

# 294
Момичета, един малко странен въпрос....тъй като много огладнявам от плодовете, мога ли да ям печена тиква без захар, или е твърде въглехидратна.

# 295
  • София
Аз за сега само ви следя,опитвам се да си измисля мое моно,аз например бих заменила плодовете със зеленчуци Peace

# 296

Не оставайте с впечатление че се заяждам, просто според мен, колкото по-крайни сме в един режим, толкова по-добри резултати има. А и много се дразня, когато някой не спазва нещата точнo (защото например "малко захар в кафето няма да ми навреди") и после казва "ама аз не свалям", в застой съм и т.н.
Разбира се всеки си знае за себе си, но ако си преценил да нарушаваш поне не учи и другите да правят така.
Искам всички да сме слаби и щастливи токова много ли искам  hahaha
Напълно съм съгласна, аз също съм крайна в хр.режими. Не за друго, а защото искам истински резултати, а знам, че за тях всичко, което пречи е забранено Peace
Не мисля, че се заяждаш, а просто се опитваш да помогнеш на момичетата.

Аз да се отчета - днес ми е 1ви ден на салатки (охааааа), но от вчера до днес не съм мръднала и грамче.
Мисля да съм на домати и краставици и ще ги овкуся с 1с.л. прясно изцеден лимонов сок+1с.л. зехтин така ям по принцип салатите и така ще си ги правя и днес

# 297
Момичета, един малко странен въпрос....тъй като много огладнявам от плодовете, мога ли да ям печена тиква без захар, или е твърде въглехидратна.

Знам че като бях на 90ДД, момичетата в плодовия ден хапваха тиква без захар, но не се наемам да кажа за тук.

Иначе тези плодове и мен много ме мъчат, издържам ги, но ми е много гадно. От дълго спазване на 90ДД са ми омръзнали. а и никога не съм ги обичала кой знае колко. Може би на следващото завъртане на диетата ако съм добре с килограмите ще ги заменя с друга храна.

# 298
  • Някъде там
Ми малко с повечко въглехидрати ми се струва тиквата но пробвай единия ден,ако видиш как ще ти се  отрази.И аз съм  стриктна и крайна,нищо излишно няма в менюто ми,няма захар в кафето,не добавям никакви подправки,даже и лимон не съм до сега ползвала,  а пак не свалям както другите но това не ме отчайва.. И аз ще си ги овкусява с лимон и зехтин и малко сол салатите.
Момичета и един въпрос не по темата,вижда ли ми се лентичката за отслабване в подписа?

# 299
  • СОФИЯ

Момичета и един въпрос не по темата,вижда ли ми се лентичката за отслабване в подписа?

Да, вижда се.

Общи условия

Активация на акаунт