МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 398
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Моми
ами -моно- предполага еднообразие  Flutter
според мен няма смисъл от толкова допълнителни правила
чесъна е подправка, къде го пратихте при зеленчуците
Скрит текст:

Абсолютно съм съгласна! Не се вторачвайте чак толкова и не се чудете къде да си намерите "вратичка".
Щом няма маслини в менюто значи не може.
И когато казвате че правите нещо от себе си, отбелязвайте, че не е според правилата. Визирам краставицата в киселото мляко, защото момичетата след това разбраха, че тази комбинация може, което не е вярно.

# 241
  • Сидни
Във Варна ходя в момента, в Палах център. Но след няколко седмици отново идвам в София и се чудя тям къде. Най-близо ми я май в Атлетик на Мадрид, но ще видим. Със сигурност не мисля да спирам, това е моята тренировка Simple Smile
ГЛАДНА СЪМ!!  Joy

# 242
  • СОФИЯ
Няма меню и уточнения за видовете плодове и зеленчуци "2 дена салати, 2 дена риба, 2 дена плодове..." По тази причина и моите въпроси към редовно диетиращите и знаещи мацки са повече.

# 243
  • Сидни
А всъщтност на салатата слагате ли нещо? зехтин?

# 244
Няма меню и уточнения за видовете плодове и зеленчуци "2 дена салати, 2 дена риба, 2 дена плодове..." По тази причина и моите въпроси към редовно диетиращите и знаещи мацки са повече.

Маслините не са в нито една от тези групи поне според мен, това имам в предвид, че ги няма.
Иначе не казвам че е проблем да питаш, разбира се че всеки може да го прави, забележката ми беше по-скоро да не търсите начини да ядете нещо в повече от разрешеното, защото в тази диета основното е именно "моното".

# 245
Здравейте фиданки   bouquet Аз не съм се отчитала, че големи прегрешения, голямо чудо Embarassed Но въпреки всичко -2 кг.  от 6 моно дни (но пак казвам, имаше прегрешения). Днес с кутия намачкани картофи  Laughing и от начало. Та имам едно въпросче към Вас, може ли ден на компоти (от един вид) или захарта ще е проблем  newsm78

# 246
Клопи, за мен лично, не само, че може захар, а и е табу Peace позволявам си само чаена/от най-малките/лъжичка мед в кафето. Компот не бих си позволила  Peace

# 247
  • Някъде там
Да си кажа и аз моята логика. Казвате че чесъна е подправка,но той е зеленчук :Чеснов лук е многогодишен луковичен зеленчук от семейство Лукови, род Лук. По тази логика и кромид лука може на картофите в малко количество като подправка но Ваня в интервюто си каза че не може защото е друг вид храна.Мисля че може в салатата да го ползвате.Ако сте решили сами за себе си да прегрешавате и се отклонявате малко или много вие си го избирате.
За салатите вече казах какво мисля че е удачно като вид зеленчук да се яде,съдя от това което говори Ваня,понеже аз съм на нейната диета и мога да говоря само за нея и това което аз мисля за правилно.Никой не ангажирам с мнението си.
Смятам че варивата не са удачни към салатите но пак казвам всеки сам решава.
Зехтин, олио сол,лимон тя каза че е използвала непрекъснато.

# 248
  • СОФИЯ

Маслините не са в нито една от тези групи поне според мен, това имам в предвид, че ги няма.
Иначе не казвам че е проблем да питаш, разбира се че всеки може да го прави, забележката ми беше по-скоро да не търсите начини да ядете нещо в повече от разрешеното, защото в тази диета основното е именно "моното".
Не иде реч да се яде нещо различно от определената за деня храна. Необходимо е обаче да съм наясно коя е тя. Като лаик с диетите не знаех, че авокадо може, а маслини не може. И моно, моно, колкото и да е моно се оказва, че има възможност да разнообразиш. Не се бях сетила за постно зеле, а ето вече е в списъка ми  Grinning

# 249
Много хубава темичка с чудесни предложения на първа страница.   bouquet
Аз се опитвам да спазвам 90дневната, но въобще не ми се отдава. Да видим дали ще успея с вашата подкрепа.
Успех на всички!  Hug

# 250
лимона е плод, ако искаш ще му намеря и напиша и семейството  Laughing
а пет скилидки чесън, минати през пресата са си подправка  Crossing Arms
daviz не се стягай прекалено в подробностите  Hug
ако слагаш лук, ще сложиш поне една глава, а с толкова чесън, няма да има на кой да се похвалиш колко елегантна си станала  Flutter

# 251
  • Сидни
Не мисля, че трябва да се вманиачаваме чак толкова Simple Smile))

# 252
  • СОФИЯ
В деня с риба разрешени ли са миди?

# 253
  • Някъде там
лимона е плод, ако искаш ще му намеря и напиша и семейството  Laughing
а пет скилидки чесън, минати през пресата са си подправка  Crossing Arms
daviz не се стягай прекалено в подробностите  Hug
ако слагаш лук, ще сложиш поне една глава, а с толкова чесън, няма да има на кой да се похвалиш колко елегантна си станала  Flutter
е и с 5 скилидки едва ли ще има. Grinning WinkНяма значение,просто си казах мнението какво мисля аз да правя.
Честно казано до сега нищо не съм добавяла лимони,олио и тн и пак кг ми са най малко свалени от на всички останали така че всичко си е до организъм.Просто мисля че ако искаш да добавяш храни има и други подобни диети в които са позволени още продукти.
Утре ми е деня на салати.За целия ден съм приготвила 1 кг краставици и маруля няколко стръка.
 Grinning

# 254
  • Някъде там
В деня с риба разрешени ли са миди?
В интервюто си Ваня казва само риба,поне аз това чух.Но сигурно ще може. Grinning Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт