МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 402
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
След вчерашното сирене и 2 прегрешения, днес съм -500гр.
Днес е гладен ден и съм на салати Simple Smile Ще си сготвя и едно постно зеле, ако ми писнат салатите да разнообразя с него.
Аспирин не бих пила. Има и други начини за раздвижване на метаболизма.

мама САННЯ, варива не може. Пресните зеленчуци, които ги ядеш просто може да ги запечеш...както аз днес ще ям и салати и постно зеле.

# 226
  • Някъде там
Сання защо просто не разместиш дните.плодовете да ги издърпаш преди рибата?
Така плодовите дни ще станат точно след салатите и ще се овълча окончателно  Laughing А риба и всякакви морски дарове много обичам. Най-проблемни ще са ми салатните и млечните дни.
Е тъкмо на рибата ще се нахвърлиш като невидяла.И аз така.Обожавам риба и морски неща.Но забравих да кажа за рулцата че не може,само риба трябва да е ,а тия рулца са химия.Wink
Ох а  на мен плодовите.Плодовете които обичам ги няма сега а като ги има са ужасно скъпи.Май ще изкарам и двата дни на грейпфрут и мандарини.

# 227
Аз много обичам картофи, но явно купих някакви кофти - имаха ужасен вкус, едвам изтраях тия 2 дни с картофи. На пиле е добре, само дето ми е доста сухо, но какво да с еправи. Страх ме е от киселото мляко - хем ми е гадно, хем ще умра от глад... Sad((
Здравей Ели, според мен не трябва да се притесняваш толкова за айсберга снощи, аз също хапвах и малко зеленчуци, когато я спазвах и пак отслабнах. Колкото до сухото пиле, аз накисвам пилешките гърди със сок от лимон и подправки и стават много крехки. Също така, когато имах ден на кисело мляко, в него добавях и малко краставица. Резултатът ми беше за 7 дни 3 кг и после след захранването още 2.

# 228
Днес ми е трети ден от началото на диетата и се чувствам супер,кантара показа 1,8кг надолу за двата дни на картофи.

# 229
  • СОФИЯ
Така, значи варива не може. Зеленчуците може да се запичат, може и задушени (може постно зеле). Рулца от раци не може. Пилешко филе може да се накисва с лимон и подправки, за да е крехко. В киселото мляко може да се добавя малко краставица.
Авокадото все пак в плодовите или салатните дни да е?
Чудя се как да сътворя някакво разнообразие. Виждам, че тук не споделяте много как приготвяте храната, а ми се иска да почерпя отнякъде идеи.

# 230
ами -моно- предполага еднообразие  Flutter
според мен няма смисъл от толкова допълнителни правила
чесъна е подправка, къде го пратихте при зеленчуците
печено пиле си купувам готово, рибата (ципура, сьомга, пъстърва) - на тефлоновата скара
авокадото го ям в зеленчуковия, ако сме биологически прецизни и домата е плод
зелена салата с репички и краставици, може и моркови
за плодовия - сок на цитрус-пресата или смути е добро решение
Скрит текст:

# 231
Момичета, не се слага краставица в киселото мляко. Тя е зеленчук и според мен не е никак удачно да се смесват. Колкото до чесъна, той си е подправка и няма проблем ако го използвате само за аромат Simple Smile

# 232
  • СОФИЯ
Мерси Herzen, добри идеи! Маслини и манго да включвам ли  newsm78 Дано не ставам досадна с въпросите. От три дни само за тази диета бърборя, на колежките вече им иде да ме изгонят  Grinning

# 233
за какво толкова им бърбориш, ако си на 2 кисели млека  Laughing
хайде да те хлъзна с печени картофки на фурна - със зехтин, сол, босилек и мащерка
мангото е плод, маслини - ако са само те за цял ден

днес и утре - яйца

# 234
  • СОФИЯ
за какво толкова им бърбориш, ако си на 2 кисели млека  Laughing
Ааа, до млякото още не съм стигнала  Grinning Още от понеделник ме скъсаха от майтап, щото се появих с една кутия картофено пюре. Тайният замисъл е да не ходя да обядвам извън офиса, че се изкушавам. Днес ме чакаха да се появя с живо пиле, но аз нищо не си носех. Страшна находка обаче отстрелях преди малко - пилешки руладини, добре запечени, отвътре сочни. Пълнежът беше малко кисели краставички...изядох една, ама е тайна!
Спирам се, че оспамих темата.

# 235
За киселото мляко аз използвам самардала една подправка, която напомня чесън и се породава смесена със сол, много е вкусно.

# 236
Момичета, отчет 4ти ден от Червенковата диета (2ри ден пилешко ми е днес) и сутринта бях -4кг Shocked Голям кеф, всеки ден с -1кг  newsm44
Сутринта казах на мъжа ми, че това лято ще трябва да ми купува бански newsm03 хубав бански newsm03  Joy
Успех на всички ви!
p.p. Малко съгреших, но не толкова според мен. Имахме много работа по институции сутринта и нямах време да си приоготвя пилешкото, та взехме пиле на грил и си хапнахме у дома, но мисля, че няма проблем толкова много... макар, че мисля, че ги овкусяват, ама .... това да ми е прегрешението Laughing

# 237
  • ВАРНА
За киселото мляко аз използвам самардала една подправка, която напомня чесън и се породава смесена със сол, много е вкусно.
самардала вече има и прясна, но не ми се мисли ако човек е на работа, така ще мирише на чесън

# 238
  • Сидни
уау м@ммаКъти, бравооо... И аз днес съм на 2ри ден пилешко, все още не съм съгрешила, въртях се днес покрай една сладкарница...много исках да вляза, но не влязох ахаххаха
гладна съм сега но не ми се приготвя нищо, ще вечерям след тренировката спининг довечера- печено пиле, аз го правя върху сол, знам, че не трябва но така ми харесва...и така. Напазарувах доволно салатите за утре.
жалко , че нямам кантар за да видя какво се случва, но то ще си проличи по дрехите Simple Smile))

# 239
  • София
elenaz
къде ходиш на спининг?

Общи условия

Активация на акаунт