МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 420
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, днес ми е втори риба,  нищо че по план трябва да е пиле,  реших да ги Разменя.  Laughing Чувствам се добре и лекичко,  доволна съм.Ще я продължа и в следващите 12 дена,  за да я направя 24,  обаче се чудя дали ако остане за постоянен хранителен режим ще има някакъв проблем?  Тоест да се прави 24 дена след това два -три почивка и после па?  И така докато не ми писне?  След като се чувствам добре,  не мисля че ще е проблем...  newsm78
Довечера съм пак на танци,   Party Party

# 211
  • Някъде там
И аз мисля че не е удачно да се слага чесън. Peace
Алетеа едва ли ще е проблем и аз се замислям ако режима ми подейства да го спазвам но просто да добавя още храни към него..като сирене яйца и тн но всичко разделно по 2 дни.

# 212
  • Сидни
Добро утро - закуска- пилешки филенца Simple Smile))
Аз ако успея 12 дни да направя ще е добре - притесняват ме дните на кисело мляко и плодове. Ако успея с тях ще я повторя. Но завинаги на този режим - не мисля. Може би от време на време.

# 213
  • Някъде там
Елена добро да е. Е то и аз не смятам да е цял живот но известно време на него няма да е лошо.
Като са по разнообразни храните мисля че няма да ми писне.Няма да се отказвам и от сладкиши и тн но просто ако ям торта ще е само торта за деня.една цяла супер. Grinning
Аз не закусвам,но изпих и водата и кафето и корема ми е напълнен.Няма да се сетя скоро за храна.
 Grinning

# 214
Днес зaпочвa моя първи ден кaртофи Simple Smile вчерa ги свaрих и си ги мaпрaвих нa пюре... също вчерa импровизирaх с цял ден сaмо нa кaфяв ориз, зaщото искaх вече дa зaпочвaм, но нямaх продуктите все още иии дa ви споделя, още вечертa се почувствaх по-лекa, подвижнa... днес сутринтa също е тaкa Simple Smile но се стрaхувaм дa се кaчa нa кaнтaрa, зaщото последно преди около 10инa денa бях свaлилa 7кг с друг тип диетa (зa.месец) и сегa се стрaхувaм, че съм върнaлa някои от тят, просто зaщото прегрешaвaх нa достa пъти тa не искaм дa.поглеждaм резултaтите от прегрешението си, зaщото сигурно ще се съсипя... Grinning успех нa всички желaя от сърце! Simple Smile

# 215
Благодаря, ще се простя с чесъна Simple Smile  Сега варя картофки  и с  нетърпение чакам да дойде време за пилето  Laughing

# 216
Аз пък точно на пилето се запънах. Два дни с картофите нямах проблеми, половин ден на пиле и ми се гадеше само при мисълта пак да ям пиле. А мога да си представя как бих се чувствала на рибата. Добра е идеята за двойните монодни, но тези определено не бяха моите.

# 217
  • СОФИЯ
Привет и от мен! Чета ви от миналата седмица, от този понеделник започнах 6х2х2. Много трудно пазя диети, последните години не съм и пробвала, но сега уж съм навита   261uu С две леки прегрешения до тук резултат -2,8 кг., което е супер! Пия аспирин и вит.С, но не на гладно. Имам няколко въпроса, някои вероятно глупави, но искам да се допитам до знаещите:
1.Разрешено ли е авокадо?
Много го обичам, по принцип го хапвам на салатка с др зеленчуци. Знам, че е плод и че е доста калорично. Прочетох, че банани напр. не са разрешени. Та въпросът ми е следният, ако евентуално е включено, в плодовите или зеленчуковите дни се яде? Ако е в плодовите ще е много добре, става за салата със сол и лимон, което си е разнообразие? Същият ми е въпросът и за маслините.
2.Има ли други забранени плодове, освен бананите? Напр. манго, круши.
3.Дните на салати - само за сурови зеленчуци ли иде реч или може и термично обработени? Предполагам варива, напр. грах и царевица са забранени или може?  newsm78

Следващия вторник съм на РД, а се пада плодов ден. Имам намерение да удължа рибата и така ще станат не 2, а 3 дни риба. Как е по-редно, след това да продължа само с 1 плодов ден или да останат два?
С рибата може ли и рулца от раци, въпреки вредностите в тях?

Предварително ви благодаря за отговорите и Успех на всички!

# 218
  • Сидни
Аз много обичам картофи, но явно купих някакви кофти - имаха ужасен вкус, едвам изтраях тия 2 дни с картофи. На пиле е добре, само дето ми е доста сухо, но какво да с еправи. Страх ме е от киселото мляко - хем ми е гадно, хем ще умра от глад... Sad((

# 219
  • Пловдив
Чета ви,действате ми супер стимулиращо и пак ще се пробвам с диетата..
Правих я стриктно- с печени картофи,вит. С и Аспирин Протект сутрин ( но не на гладно!)
Вторият ден вечерта ме спука стомахът ( а мен почти никога не ме е болял стомах!) Това беше причината да спра..
От утре пак на картофи  Praynig

# 220
Според мен е  възможно да е от аспирина, той е мор за стомаха, особено на гладно Simple Smile Успех този  път!  bouquet

# 221
Според мен, aко те е болял стомaхът, по-добре недей. Болкaтa е винaги признaк зa някaкво нaрушение... или поне не взимaй aспиринa... недей дa рискувaш здрaвето си, зaщото то е нaй-вaжното! Последствиятa от еднa неподходящa.диетa, бихa могли дa бъдaт много лоши...

# 222
  • София
Аспирина задължително трябва да е Протект,какъв аспирин пиете?

# 223
  • Някъде там
Пия аспирин протект и вит ц.
Авокадото е прекалено мазно ми се струва на мен.Но мисля че може.Обаче в диетата пише салати а не зеленчуци защото и царевицата и боба са зеленчуци .Мисля че трябва да са от рода на краставица, домат, лук зеле,спанак, зелени салати. Поне това е моето мнение.
Сання защо просто не разместиш дните.плодовете да ги издърпаш преди рибата?

# 224
  • СОФИЯ
Сання защо просто не разместиш дните.плодовете да ги издърпаш преди рибата?
Така плодовите дни ще станат точно след салатите и ще се овълча окончателно  Laughing А риба и всякакви морски дарове много обичам. Най-проблемни ще са ми салатните и млечните дни.

Общи условия

Активация на акаунт