МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 451
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
В интервюто чух Ваня Червенкова да казва аспирин Протект, което е различно от обикновения аспирин.

# 196
Ехaaa кaк ме нaхъсвaте Simple Smile))) стрaхотни сте, поздрaвления нa всички! Aз стaртирaх от днес кaто съм ялa цял ден сaмо кaфяв ориз, зaщото тaкa се получихa при мен приготовлениятa и от утре съм нa кaртофи Simple Smile Мисля дa си ги свaря и дa ги нaмaчкaм нa пюре... стискaйте пaлци! :*

# 197
  • Някъде там
И днес издържах.2 бутчета и една пържола съм изяла и много вода. Grinning
да видим утре ще има ли -. Аз да ви питам кога и как се мерите? Аз всяка сутрин веднага след ставане,без дрехи.
Успех и много минуси и утре.

# 198
daviz аз съм на 2 бутчета и аз издържах Laughing
Също като теб се тегля, сутрин с възможно най-малко дрехи

# 199
  • Сидни
еххх браво на вас Sad( аз не издържах - днес половин печено пиле на обяд, а сега за вечеря няколко филенца на тиган плюс салата айсберг...Аз не се меря, нямам кантар.

# 200
Здравейте! Диета на Червенкова е супер днес ми е втори ден риба и съм на -4кг тренирам от години таибо но нормално подържам 64кг сега стартирах диетата от 72кг .Подкрепям ви момичета диета работи и не чувстваш глад случва се даже да не ти се яде нищо след картофите и рибата е така.Особенно ако са пържени направо се чувстваш преял.Не приемам никакви медикаменти .От утре съм на плодове и си избрах едни големи круши около 1,1кг излезнаха и са около 500кал.Успех на всички които имат волята .....аз ще направя още един цикъл преди да почина 2дни.

# 201
  • Sofia
здравейте и от мен, аз мисля от Събота да я започна, имам адски много кг да свалям след лечение, но ще се справя някак Praynig

Ще ви следя и се надявам на подкрепа Embarassed Embarassed

# 202
Аз на 6ти почнах една 3дневна диетка ,обаче с нея много се нахъсах.… свалих 2,900кг. От утре почвам една моно от изброените на 1ва страница, която много прилича на 3дневната,  но не тази на Червенкова. Успех на всички!

# 203
  • Някъде там
еххх браво на вас Sad( аз не издържах - днес половин печено пиле на обяд, а сега за вечеря няколко филенца на тиган плюс салата айсберг...Аз не се меря, нямам кантар.
еее жалко Елена.Не трябваше този айсберг...трябваше да се напиеш с вода половин час преди вечеря и нямаше да се излъжеш. Аз така правя. 1 шише гореща вода преди всяко хранене и не ми се яде.
Много ме е яд с тоя 8 март дето се излъгах.сега да съм към края на 12те дни.Но този път твърдно решена че ще съм стриктна.
 m@mmakЪти   bouquet Браво на теб.аз на две бутчета не успях,хапнах и 1 пържола но то си е казано че ядеш колкото ти се яде.

# 204
10-ти ден -  на плодове. Горкото ми коремче! ooooh!
Още два дни на кисело мляко и ще съм приключила първите 12 дни от тези 6х2х2 thumbsup
Не съм се мерила, че ме е стах от кантара , но се чуствам супер и дънките ми се "разшириха" малко. Flutter

Пише, че е хубаво да се повтори диетата, но не пише има ли почивка и колко е тя?  newsm78

# 205
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте на всички диетуващи Simple Smile Аз вчера започнах диетата на Ваня супер импровизирано, просто към 10 ч реших, че днес е деня, даже бях пила вeче кафе с мляко. При ръст 1,64- 74,500 кг( въпреки, че кантара ми май е много грешен, при тегло на детето 13 кг моя го показва 15, но мен ме интересува как изглеждам, а не колко кг свалям Simple Smile ) Целта ми е 65 на толкова се чувствам и изглеждам добре. След вчерашния картофен ден кантара ми показа - 1 ки на което не вярвам, но и обиколката на корема ми мерена през пъпа е - 1 сам, а още не съм ходила дори да пишкам откакто съм станала. Много ме обнадежди, защото аз имам проблем с ЩЖ и до сега от нищо не съм смъквала кг

# 206
  • Някъде там
Добро утро.Нямам минусче аз днес обаче супер леко се чувствам.
Пенелопе трябва да се повтори без прекъсване и тогава се почива 2 дни.Тоест не е 12 ами 24 дневна тази диета.Аз си изпих горещата вода и на обед ще си изпека 1 пиле.мисля че за целия ден ми е достатъчно.
Успех момичета!

# 207
Здравейте  Simple Smile Днес е първият от плодовите ми дни. Кантарът днес показа - 3кг и съм много щастлива, newsm10 защото наистина много трудно свалям. Успех ,момичета  Simple Smile))

# 208
Kristina Fetisova БРАВО! Продължавай все така Simple Smile Аз  днес, след първият ден на  картофки съм -1 кг. Simple Smile Искам да попитам чесъна забранен ли е?

# 209
  • Sofia, Bulgaria
Kristina Fetisova БРАВО! Продължавай все така Simple Smile Аз  днес, след първият ден на  картофки съм -1 кг. Simple Smile Искам да попитам чесъна забранен ли е?
Аз не бих си сложила чесън, щом лука е забранен и чесън не би трябвало да се консумира

Общи условия

Активация на акаунт