МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 386
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Tя беше казала в едно интервю, че е на разделно хранене. после Мис Бони, който между впрочен е препоръчал диетата на Ваня Червенкова, беше казал в друго интервю, че правила евала на Преслава, че се е взела в ръце и се храни правилно...

# 331
Дори и да е така,  това е придружено със доста забранени субстанциИ,  но не за това  е темата Peace
Успех ти пожелавам и да се похвалиш скоро,   Simple Smile

# 332
  • СОФИЯ
Тук и аз ше се направя на строга моралистка, аре без музика, че и метъла не ми понася, не само заради дрогата  Naughty
По-добре кажете в ефир кво да ги правя тия зелени салати и пр. дето съм ги извадила за вечеря? Домочадието вече ме взе за мезе и зелката (утре ще готвя постно зеле) стои демонстративно в центъра на масата, а възмущението от "продуктите за диетата заемат 2/3 от обема на хладилника" нараства.

# 333
Тъкмо си изядах рибената вечеря и отивам да пазарувам зеленчуци за следващите два дни! Мисля да купя салата айсберг, краставица, репички и евентуално домати.

# 334
  • Сидни
Аз вече хапвам салатката вечерна...все пак съм супер праведна днес, като изключим виното...алелуя!! Mr. Green

# 335
  • СОФИЯ
Аз вече хапвам салатката вечерна...все пак съм супер праведна днес, като изключим виното...алелуя!! Mr. Green
Чакам да се нахранят и тогава  Grinning Мисля да смеля домати с малко чесън (това е супер в/у брускета по принцип). Отделно ще разнообразя с краставици и за десерт авокадо.

# 336
  • Някъде там
Преядох с краставици и маруля..егати  Grinning Grinning Grinning
8 краставици съм изяла.и не знам колко марули. Laughing Laughing Laughing
Аз пък гледам да ям когато ги няма че и мен ще ме подиграват.Стоя с тях на масата и си хапвам само салатка,и на въпроса ти няма ли да вечеряш отговарям ядох одеве.Не съм гладна. Mr. Green
Утре ще измисля каква да е салатата че свърши,зайкинята всичко изяде  Joy

# 337
Ох, винце... бяло Rolling Eyes ама няма да е сега Naughty ще си изкарам 12 дневният цикъл и през 24часовата почивка ще вмъкна място за винцето Laughing
Аз съм добре днес, но мислех, че на салатите ще ми е по-лесно ooooh! обичам салата с извара и днес много ми липсваше изварата, но издържах де, не искам да се оплаквам Peace
Утре пак на салатки и ... в други ден ще ходим на гости на нашите в Бургас, та се чудя как ще изкарам 2та дни с рибата newsm78 дали да си я приготвя за единия ден от тук, а другия да изкарам с 2-3консерви риба тон? Какво ще кажете newsm78
daviz за днес 8краставици цели ли? Shocked Лелеее аз 2краставици и 2 домата с 300та зора изядох днес (дадох малко от моята и на мъжО)

# 338
  • Някъде там
 Joy Joy цели  цели .2 краставици на обед.3 следобед и 3 сега.Те не бяха много големи. Laughing Laughing Laughing
няма да гладувам я. Joy

# 339
  • Някъде там
Приготви си я от вкъщи,най добре ще направиш.Или на консерви да.Аз в другата тема казах че имам сурово маринована в олио и сол скумрия и пъстърва ще си изпека.

# 340
Ох, аз не можах, че тея краставици много ме надуват, а дето ми "измиват" стомаха цял ден ми къркори корема Laughing имахме важна среща с мъжа ми днес и като взе да ръмжи тоя корем, че.... сраааааааааааам hahaha
Много ясно, че няма да гладуваш, аз мога и не ми пречи, ама салатите се оказаха трудни така чисти (без сиренце, изварка, малко шунка ooooh! ooooh! ooooh!)
Благодаря ти за съвета, май така ще направя - ще я приготвя у дома и там само да хапвам Whistling

# 341
Мерси момичета  bouquetАз нещо не мога да контролирам количеството Embarassed та исках да сверя часовника.Днес съм 3 ден (пиле) имам малко главоболие, но гледам да не му обръщам внимание.ЛЕКА  вечер от мен Hug

# 342
A кaк стaвa зaхрaнвaнето после?

# 343
  • СОФИЯ
Ох, аз не можах, че тея краставици много ме надуват, а дето ми "измиват" стомаха цял ден ми къркори корема Laughing имахме важна среща с мъжа ми днес и като взе да ръмжи тоя корем, че.... сраааааааааааам hahaha
...
След дълбокомислие, съм на мнение, че тр да се отнасяме добре с Краставиците. Май днес те ме...подпръднаха, а моментът никак не беше подходящ. Съвсем сериозно го казвам. И АЗ имам странни газове, к до момента не съм усещала.

[/Разбирачкитеb], възможно ли е да ти се допърдява безрезервно, к си на "салати"?

# 344
Здравейте, момичета!
Имам за сваляне едни 15 кг. и ме „зарибиха” и мен с диетата на Ваня Червенкова. Днес ми е четвърти ден. От утре съм на салати. За утре през деня съм си взела 1 айсберг, 5 краставици и 2 връзки репички. Имам и малко селъри, да хрупам в движение. За закуска смятах да си правя сок от моркови, червено цвекло и резене. Обаче ми се завъртя из главата как някъде съм чела или чувала, че за отслабване кореноплодни зеленчуци в големи количества не се препоръчват (а пък аз ще си използвам доста добро количество от тях). Смятам, че конкретната диета не ги изключва, но ми се ще да чуя вашето мнение – има ли някаква зависимост между отслабването и кореноплодните зеленчуци?

Общи условия

Активация на акаунт