МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета Simple SmileДнес ми е млечен ден;запасих се с мляко като за война.Кажете ми колко според вас е нормално да се изяде за 1 ден че каквато съм лакома. Снощи сгреших с ядки.Ще се тегля след млечните дни.Работя на смени и след нощна съм навряна наполовина в хладилника ужас просто Laughing

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 11:15 от samara1

# 706
Aya39 най- лошото е да се отчайваш и отказваш,просто недей. Аз от 4 г ходя по мъките с диети,пила съм и хапове и различни гадости. Тръгнах от 85 кг. Видях се на една снимка по бански и изпаднах в шок-приличах на кит просто. Не че сега съм идеална разбира се.Но със възходи и падения ето че съм 66 кг от 2 дни насам .Много ми е трудна тази монодиета често прегрешавам с дребни неща но упорствам.Скоро привършвам първите 12 дни.Мисля да я повторя още веднъж .Ако не успея по 2 дни ,ще я направя по един ден на продукт но неискам да се откажа Wink
Преди 2  години бях 62кг-благодарение на 90 дн диета. Но не ги опазих ,затова сега въпреки че прегрешавам тук таме и хленча няма да спра докато не видя гадния кантар да покаже желаните кг,или поне да се приближа максимално до тях. Просто упорствай. А между другото 3 кг за месец е идеално и здравословно . Wink

# 707
Здравейте момичета Simple SmileДнес ми е млечен ден;запасих се с мляко като за война.Кажете ми колко според вас е нормално да се изяде за 1 ден че каквато съм лакома. Снощи сгреших с ядки.Ще се тегля след млечните дни.Работя на смени и след нощна съм навряна наполовина в хладилника ужас просто Laughing
И мен ме интересува количеството на храната в съответния ден. Никъде не се казва колко картофи или пиле например може да се изяде за деня. То е ясно, че не може да е много голямо и не трябва да се прекалява, но поне ориентировъчно.

# 708
Здравейте, аз направих диетата 10 дни ( премахнах рибата) и резултата е -3,0кг , като след втория плодов и млечните дни малко качих ( около 0,5-1,0 кг). От днес започвам втория цикъл и се надявам поне още толкова да сваля.Успех на всички.

# 709
Samara, благодаря за подкрепата, явно при мен става мн бавно, ако стигна до 72 кг ще съм доволна и нормално дебела, а не кит както пишеш ти. Висока съм 170. Моя приятелка за първите 12 дни на Червенкова свали 6 кг и започна от 73, като чета тук мацките колко много също свалят се изумявам. Та днес съм на кисело мляко, ще пиша пак как вървят нещата   bouquet

# 710
Здравейте, четвърти ден от диетата, или 2 пилешко. Справям се, но определено с картофите не ми беше толкова гладно , колкото с пилето.
Довечера ще се премеря, за да видя как вървят килограмите.
Samara1 и аз като теб се видях на снимка и се отчаях. Знам че съм пълничка, но го прикривам с дрешки, но миналата събота се събрахме приятелски семейства и виждайки снимките на другия ден ми стана зле. Това и беше преломния момент, цяла неделя четох за диетата и във този форум отзиви и подкрепата която оказвате и се пречупих. От 4 години съм по пухкава и уж започвам диети и на 2 ден съм се отказала, така че да издържа 4 дни за мен си е лично постижение.

# 711
По 10-20 кофички на ден мляко може  rotfImbo
Колкото искате мляко.....само, че аз както не го обичам и както диуретично ми действа не знам и 3 дали ще мога да изям......
Дразни ме това, че мисълта ми е постоянно заета с диетата......имам толкова ангажименти на работа и пак се прокрадват мисли "ко ши ям"  Mr. Green

# 712
По 10-20 кофички на ден мляко може  rotfImbo
Joy
Млякото и на мен ми е проблем, едва ли ще изям повече от 2 кофички и то на айран.

# 713
Е значи поне 4 кофички ще изям днес

# 714
Здравейте, мами Simple Smile)) Поздравления на всички за минусите, само така Stuck Out Tongue Аз не съм се мерила, защото много ме е страх да не видя нещо, което да ме демотивира и за това искам да е след още малко време... Това, което ме притеснва обаче е, че след дните с картофите се чувствах супер и определено отслабнала, макар и само след два дни, но придругите не беше така... Днес съмна втори ден риба и това ме притеснява малко...

# 715
  • Варна
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
Аз пък днес съм без минус Confused Може би e,защото не съм ходила до WC-то
Отделно сутринта кантарът се беше побъркал,показваше по-малко.ММ победоносно ми съобщава колко е свалил (около 1,5кг.).Аз обаче качих детето и открих повредата  Mr. GreenТа така,след това лъсна истината..

Дразни ме това, че мисълта ми е постоянно заета с диетата......имам толкова ангажименти на работа и пак се прокрадват мисли "ко ши ям"  Mr. Green
Кооолко добре те разбирам ooooh! А за последното-ей т`ва е вечният въпрос !  Laughing
П.П Яде ми е сладко BlushМного! Blush

# 716
Мацкииии Hug
ден 2 на пилИ...
определено съм по гладна с пиле отколкото с картофи  Crazy утре с зеленчуците не ми се мисли...Но
днес ден 4 сутринта -700гр.
бавно но славно

Относно сладкото аз съм "Сладкохолик" без хляб мога да удържам фронта е трудно но мога , но без шоколадесто-бисквитесто-Неееее  Cry  
нали ви казах за моите прегрешения ежедневни не се отказвам от тях защото както е вредно от раз стар пушач да спре цигарите , така и за шоколада
та аз съм кафе 1 сутрин с 1к.л захар 2-3 чая през деня пак така Blush и вечер когато вече пообръщам очите 4 с.л. мед си ги близвам като сладолед...

трябва да ходя да купя пиле че вчера едно цяло "мушнах на топло" hahaha
и сега глааад

# 717
Кафето и аз го пия с малко, много малко захар, но си правя голямо количество и не го смятам за проблем.
Иначе през деня пия чай, без захар.

# 718
  • София
Здравейте, момичета,
нова съм и аз. Имам да свалям 15кг. Започвам от 69.
Не съм си избрала конкретна моно диета, защото имам чисто психологически момент да отхвърлям всичко, което ми е конкретно определено в дни и неща за ядене.
За настройка започвам днес с кисело мляко. Мислите ли, че би било по-ефективно да се яде една храна няколко дни? Имам предвид примерно кисело мляко 5 дена или 7..няма значение. Или е важна тази ротация на белтъчини, въглехидрати и т.н.? От много пазене на диети тип Аткинс и Дюкан, като си помисля за яйца, пиле и риба и ме втриса...

# 719
Боле
  bouquet
5 дни на каквото и да е ти втръсва макса е 2 дни като гаранция на края на 2 рия ден вече те втриса и почти не ти се яде, ама пък червата куркат и ядеш въпреки.. ако ме разбираш
Най-разумно е да ги менкаш всеки ден 1 храна то затова е и моно
погледни на 1 ва страница и изчети да добиеш представа
ден киселомляко; ден сухари;ден месо; ден зеленчуци тук може всякакви както и при плодовете без банани?! , после ден сирене или извара и т.н

Общи условия

Активация на акаунт