Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 495
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!  Hug Миха, Ани, Джули, Глорита - интересна дискусия сте направили! И според мен на този етап това са слухове ...   Wink Миха благодаря ти за цялото инфо, което си споделила - страхотна си ...  smile3525 newsm76 txtloves Пуснали сте прекрасни клипове - Анас навсякъде е невероятен сладур. Как хубаво се радва на подаръците от феновете ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  И аз знам, че Каника е добра негова приятелка ...  Heart Eyes

pettioffi - добре дошла при нас! Радвам се, че феновете на "Светлината" се увеличават ... 
Two Hearts  Kissing Heart  bouquet

# 226
Ето и от мен един невероятен клип от сета пуснат днес - Депика/ Сандия е заедно със Сантош, Менакши и Емили и показват някакво ядене, явно за Холи са се приготвили и празнуват на сета - хапват и опитват хратана - после идва и Анас и той си хапва. Много е сладък - по едно време застава до Депика и говори, а та му държи микрофона.  Накрая Анас отново пее песен - невероятна е атмосферата. Много обичам да ги гледам така ...   newsm44 Two Hearts  loveuuu Two Hearts txtloves   ura smile3521

https://www.youtube.com/watch?v=I51GEV1GH3g

# 227
  • София
Ето и от мен един невероятен клип от сета пуснат днес - Депика/ Сандия е заедно със Сантош, Менакши и Емили и показват някакво ядене, явно за Холи са се приготвили и празнуват на сета - хапват и опитват хратана - после идва и Анас и той си хапва. Много е сладък - по едно време застава до Депика и говори, а та му държи микрофона.  Накрая Анас отново пее песен - невероятна е атмосферата. Много обичам да ги гледам така ...   newsm44 Two Hearts  loveuuu Two Hearts txtloves   ura smile3521

Една звучна целувка от мен   love001 Забавата е пълна newsm62 newsm62как хубаво си похапват Grinning Grinning Grinning Grinning  Grinning   и на мен ми се дояде
 Тези хора правят купон от всичко . И Анасчо с неговия гласец каква атмосфера им създава newsm62 сладури txtloves Two Hearts txtlovesБлагодаря ти    love001 newsm51 smile3525
   А на мен няма за какво да ми благодариш, споделям мисли и чувства за любимите се актьори и сериал txtloves txtloves txtloves  

# 228
Сурадж колко е доволен след като научи че 1+1=3 Laughing Heart Eyes bowuu Heart Eyes

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

# 229
Ето и от мен един невероятен клип от сета пуснат днес - Депика/ Сандия е заедно със Сантош, Менакши и Емили и показват някакво ядене, явно за Холи са се приготвили и празнуват на сета - хапват и опитват хратана - после идва и Анас и той си хапва. Много е сладък - по едно време застава до Депика и говори, а та му държи микрофона.  Накрая Анас отново пее песен - невероятна е атмосферата. Много обичам да ги гледам така ...   newsm44 Two Hearts   loveuuu Two Hearts txtloves   ura smile3521

Една звучна целувка от мен   love001 Забавата е пълна newsm62 newsm62как хубаво си похапват Grinning Grinning Grinning Grinning  Grinning   и на мен ми се дояде
 Тези хора правят купон от всичко . И Анасчо с неговия гласец каква атмосфера им създава newsm62 сладури txtloves Two Hearts txtlovesБлагодаря ти    love001 newsm51 smile3525
   А на мен няма за какво да ми благодариш, споделям мисли и чувства за любимите се актьори и сериал txtloves txtloves txtloves  

Радвам се, че клипа ти харесва.  Heart Eyes Да си кажа честно като ги гледам как сладко си похапват и на мен ми се прияде!  Mr. Green Големи сладури са всички и си личи, че се забавляват страхотно. Анас им пее сладко сладко - а как хубаво се нацапа докато хапваше. Депика се смее - всички са супер ... smile3521 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 230
Сурадж колко е доволен след като научи че 1+1=3 Laughing Heart Eyes bowuu Heart Eyes

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

Как няма да е доволен! Най-накрая се увери, че казаното от Сандия на Холи е истина - нямам търпение да ги видя днес ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart newsm44 Two Hearts hug

# 231
  • София

Как няма да е доволен! Най-накрая се увери, че казаното от Сандия на Холи е истина - нямам търпение да ги видя днес ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart newsm44 Two Hearts hug

Чакам довечера да го видя по-хубаво, как се измъква да си види любовта Two Hearts Two Hearts Two Hearts и разбира се какво ще си кажат. Нали нямаха възможност до сега милите да останат насаме.
  Както  и се бяха събрали всички сутринта  loveuuu  loveuuu  loveuuu txtloves newsm76 

# 232

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Two Hearts bowuu bowuu bowuu Two Hearts  loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 233
# 234

Чакам довечера да го видя по-хубаво, как се измъква да си види любовта Two Hearts Two Hearts Two Hearts и разбира се какво ще си кажат. Нали нямаха възможност до сега милите да останат насаме.
  Както  и се бяха събрали всички сутринта  loveuuu  loveuuu  loveuuu txtloves newsm76 

Определено е така! И аз си ги чакам с нетърпение. Сигурна съм, че като останат насаме ще изиграят Великолепно радостта от това щастливо събитие ... newsm51 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves smile3521

# 235

Сладураната ни! Колко е щастлива като видя, че има 3-ма Сурадж ... Joy Joy Joy  Two Hearts txtloves Two Hearts newsm44

# 236
Ново промо! Сантош се грижи на бременната Сандия да не й липсва нищо! smile3521 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

# 237
Поли newsm51 Преди време ми беше пратила въпроси за предстоящите епизоди  по VOYO мисля ,че сега е времето да ти отговоря на тях. Видях,че май утре ще ги пуснат( пак два).

В техните сериали имат навика да си гостуват два  един на друг thumbsup
 На "Светлината.." в предстоящия епизод ще им гостува сериала "Yex Rista Kya Kehlata Hai" излъчват го от 2009 г.  снима се и ден днешен с много висок рейтинг. На техните награди за сериали винаги са в челните места и печелят много награди thumbsup
    Едно намигване към тези които гледахме и "Цветовете..." продуцента е същия. И май на времето е толелирал повече този сериал от "Цветовете.." Grinning Grinning Grinning Grinning

Главните герои са Акшара и Нетик и те са с уреден брак и т .н. Но има и още нещо, в този сериал наблягат и на другите двойки..млади, стари.

В тези два много красиви епизода всъщност вмъкват повече от историята и проблемите на този сериал а не нашия. Така,че е нормално да се питаш какви са и от къде са дошли изведнъж в сериала Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Надявам се да съм била полезна Two Hearts txtloves newsm76

Здравейте момичета Hug
Първо да благодаря на АНИ HugДЖУЛС HugГЛОРИ HugРОКСИ  Hug:
Пуснали сте толкова хубави неща за нашите любимци   Hug
  АНИ HugМИХА HugСтрахотни клипчета Heart Eyes
Анас е красавец и толкова земен в същото време Kissing Heart как хубаво си бърборят с Каника. Не знаех,че са толкова близки. И как хубаво говори на английски Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИХА и РОКСИ радвам ви се от сърце Heart Eyes при вас няма празно Laughing ще обясня Laughing а бе момичета вие по малко можете ли да пишете smile3501, невероятни сте Hug браво на вас Hug newsm51

Миха Hug Какво направи ти бе момиче smile3501 тук включвам не само това което си ми отговорила а за цялата информация която си пуснала днес.Благодаря ти newsm51

# 238
Ново промо! Сантош се грижи на бременната Сандия да не й липсва нищо! smile3521 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

newsm51Благодаря ти РОКСИ newsm51
Сантош ми харесва newsm10 само така smile3532

# 239

Много са готини Heart Eyes Heart Eyes с нетърпение очаквам грижите на Сурадж Heart Eyes smile3521  food002 Scatter Scatter Scatter Scatter

Общи условия

Активация на акаунт