Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 236
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Джулс Cry един от най-хубавия аватар на Сурадж и Сандия с тези пожълтели и окапали листа като че ли символизира края на приказката СуРиЯ..днес това коментират и в индийския форум и гадаят как се стигна до тук,като категорично отричат версията на Депика..дори са я заставили да му се извини публично ooooh! ooooh! Sad

# 662
  • Prague Czech Republic
Днес сериите на Светлината на моя живот. Бяха страхотни, Браво на Сандия успя да спаси всички от атентата  smile3501

Булката ми харесва но като гледам как Джагдиш се отнася зле с Ананди ии ми се прииска  #2gunfire #2gunfire

# 663
Булката.

Нямам думи, с които да изразя тоталното си възмущение от тоя кретен Джаго. Чак се разтреперих от яд. Тоя както и да се промени за в бъдеще, моето мнение никога няма да се промени към добро за него. Такова отношение е недопустимо. Ако с мен някой се отнесе така, дори на смъртно легло няма да му простя.

# 664
Бубенце  Hug Много ти се радвам колко си темпераментна. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Извън рамките на филма - прошката е нещо много благородно, великодушието е достойно за възхищение качество, неслучайно така се нарича Wink. Иначе че Джаго е повече от дразнещ - споделям напълно мнението ти, и аз тц-кам наум през цялото време и ей така потривам ръчички  smile3508 в следващия 1/2 час да му се свети маслото.

# 665
  • Варна
аз пак ще си пиша за Булчето, щото друго не гледам!
голямо лайно е тоя Джагдиш, вече едва го издържам! Анандито му отиде на крака за рождния ден, той и вика: "как смееш да идваш без предупреждение!? това да не ти е на село?!! аз тук уча!!!" #2gunfire
не мога вече, честно ви казвам! smile3511 и това отвратително момиче Гаури- Маури....противна и ужасна! само му се тика и натиска! то бива да си толкова нахален, ама...нали ,ж момичетата в Индия са добродетелни, тихи, скромни....а Анандито само бръщолеви и не спира, хич не се и засяга от това той как се държи с нея! ааааа! полудявам вече!

# 666
Бубенце  Hug Много ти се радвам колко си темпераментна. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Извън рамките на филма - прошката е нещо много благородно, великодушието е достойно за възхищение качество, неслучайно така се нарича Wink. Иначе че Джаго е повече от дразнещ - споделям напълно мнението ти, и аз тц-кам наум през цялото време и ей така потривам ръчички  smile3508 в следващия 1/2 час да му се свети маслото.

Зависи, разбира се, за каква прошка става въпрос. Такъв човек не заслужава никаква прошка. Някой да бие път от толкова километри, само момиче, още повече не кой да е, а жена му и той да се отнесе към нея като с животно и да я зареже сам сама в хотела, просто няма как да му се прости на такова както Зиза се изказваше, недоразумение. Сега напълно споделям нейното мнение, както това, че не бива в никакъв случай при каквито и да е обстоятелства да се съберат отново с Ананди. Преди съм се шегувала затова, че може да се съберат, но сега разбирам, че няма място за шеги. Ще е най голямата грешка на сценаристите ако вземат да ги съберат сега, когато Шиф е мъртъв.

# 667
аз пак ще си пиша за Булчето, щото друго не гледам!
голямо лайно е тоя Джагдиш, вече едва го издържам! Анандито му отиде на крака за рождния ден, той и вика: "как смееш да идваш без предупреждение!? това да не ти е на село?!! аз тук уча!!!" #2gunfire
не мога вече, честно ви казвам! smile3511 и това отвратително момиче Гаури- Маури....противна и ужасна! само му се тика и натиска! то бива да си толкова нахален, ама...нали ,ж момичетата в Индия са добродетелни, тихи, скромни....а Анандито само бръщолеви и не спира, хич не се и засяга от това той как се държи с нея! ааааа! полудявам вече!

Тя, Гаури в момента не е виновна, понеже се още не знае, че е женен. Държи се така, както се държи момиче с момче, което знае, че е свободно. После може би и на нея ще ме е яд, но в момента вината е изцяло негова.

# 668
Сега Ананди ще се появи май на партито, дано някой каже в какво положение го заварва, че ми е любопитно, пък има само музика

# 669

Тя, Гаури в момента не е виновна, понеже се още не знае, че е женен. Държи се така, както се държи момиче с момче, което знае, че е свободно. После може би и на нея ще ме е яд, но в момента вината е изцяло негова.
Точно това щях да напиша - и мен ме дразни Гаури, но съм наясно, че е заради Ананди, де факто тя не е виновна, че той и нея лъже. Няма спор, Джагдиш е отврат и съм напълно съгласна, че ще бъде много тъпо да се съберат отново. Въпреки че не бих се изненадала, а и има доста серии докато дойде този евентуален момент, може пък стотици добрини да свърши, знае ли човек...  Crazy

# 670

Точно това щях да напиша - и мен ме дразни Гаури, но съм наясно, че е заради Ананди, де факто тя не е виновна, че той и нея лъже. Няма спор, Джагдиш е отврат и съм напълно съгласна, че ще бъде много тъпо да се съберат отново. Въпреки че не бих се изненадала, а и има доста серии докато дойде този евентуален момент, може пък стотици добрини да свърши, знае ли човек...  Crazy

Каквито и добрини да извърши, не напразно е казано, че раните зарастват, но лошите думи никога не се забравят. Поне за мен, обидата е много по тежка от какъвто и да е шамар.

# 671
  • София

Джули smile3525 Благодаря ти за хубавия колаж txtloves

# 672
Новата индийска серия е прекрасна Heart Eyes Peace Семейство Рати го виждам за първи път да се храни на маса с прибори Laughingе-еееее не всички но като начало е добре LaughingСурадж и Сандия  си гушкат розовите мечоци и им говорят мило като на деца,много са хубави Heart Eyesа Сурадж  пази Сандия като се вързаха двамата с един шал за краката Laughing Laughing Laughingи имаше ефект,защото Сандийката като тръгна да става,Сурадж веднага я усети и я накара да си легне обратно,като преди това поговори и на бебетата в корема на мама Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  loveuuuВсички са много щастливи,но края не го разбрах newsm78 чу се рев на бебе или вик на жена,но кой беше... ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 673
  • София

newsm51 Както винаги много хубава серия  Two Hearts на семейство Рати  им хареса къщата на Анкур Joy Joy Joy Joy нашите се упражняват върху плюшени мечета как се гледат бебета newsm32 но Булбул взе детето на прислужницата и се е затворила с него, ще си имат проблеми с малката.
  newsm07   Two Hearts txtloves txtloves txtloves

# 674
Ани  bouquet
Дано наистина скоро разберат, че момичето е фалшива дъщеря. Много ми е мъчно, че Дивиа не вярва на Джоги, но спомни си, че той не беше казал и за това, че с Пушкар са блъснали бащата на Ичха, все пак колкото и да е мил, това, че един път е скрил нещо, буди съмнение.

Така е съгласна съм Hug и все пак ми е мъчно за двамата, защото ги харесвам много като двойка, дори не знам дали наистина Джоги е имал друга преди Дивия. Ичха ми харесва все повече и повече, а Ванш не мога да го понасям. Къде отиде смелостта на Виир жал ми е за него. Cry

Общи условия

Активация на акаунт