Професионални серии за коса - тема 76

• 74 637
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, ще си задам  въпроса и тук, тъй като темата е по-посещаема, а и знам, че има момичета , които ползват пресите на ISO Beauty. Насочих се май да купувам такава, дилемата ми е между тях и Ремингтън. Искам ghd, ама няма да е този път  Mr. Green
Та...кой модел ще ми препоръчате. Не живея в София и няма как на място да ги гледам. НАсочих се май към Турбо Про и Турбо Силк, но искам да чуя мнение и на ползващите ги.
Забелязвам, че моята вече макар да работи перфектно плочките и са се одрали и мии се струва, че от това ми цъфти толкова косата, въпреки всички грижи. Та  е време за нова и възможно най-щадяща.
Магнолиа, за теб съм сигурна, че ги ползваш. Ще се радвам да с включиш.  bouquet
Предлагам ти ако искаш да си вземеш от тези на ремингтън. Една моя приятелка работи за тези iso beauty и каза, че са изключително некачествени, а косата започва да цъфти ужасно много. Надявам се и другите момичета да се включат, но аз видях и на нейната коса какъв е резултата след 3-4 използвания на косата й, като искам да уточня, че е с изключително гъста,твърда коса и мноооого дебел косъм, боядисва се черна.

Днес си взех от ампулите на керастаз и лореал против косопад, за да видя кои ще ми утежняват по-малко да си взема цяла кутия Simple Smile взех и на напура Т00 , исках от Т0, но бяха свършили в рибката. Имате ли мнение за ампулите? Видях, че по-горе е писано за напура и като цяла видях доста положителни мнения Simple Smile

# 496
Можете ли да ми сравните крема на лореал от абсолют серия стария и новия? Знам, че липидиума уж имал термозащита, целулара - не и той се слага на суха коса, а липидиума на влажна. Питам за краен резултат и вид на косата. Изглаждащо, омекотяващо, смазващо ли действа, защото стария учудващо не ми действаше така.

И още едно сравнение, ако може  Thinking
Термото липидиум и крема про кератин рефил. Благодаря предварително Simple Smile

# 497
  • София
Аз ползвам Iso beauty от 3 години някъде. Пресата ми е като нова въпреки употребата и изправя и къдри идеално. Преди ползвах Ремингтън, не беше лоша, но не бих се върнала към марката. Косата ми е в добро състояние, но ползвам винаги термозащита. Пресата ми беше подарък от половинката и я избирал с помощта на момичетата в мола. Описал ми е косата и са му избрали модел. Моя приятелка е пак с Iso, но друг вид, защото има различен тип коса. Странното е, че с моята преса не се накъдри така добре, както с нейната и твърди, че с нейната преса косата й се плъзга по плочите, а с моята не. Та започнах да вярвам, че наистина са преценени спрямо типа коса. Бих си взела и техен сешоар. Освен това имат страхотна гаранционна политика Peace Ако решиш да вземеш такава преса им звънни по телефона или пиши имейл, за да те посъветват кой вид е за твоята коса според мен.

# 498
Една такава ампула колко пъти седмично се нанася? След това  този шампоан ли използва?

# 499
Мерси момичета. Ще им пиша във фейсбук за съвет най-добре, тъй като в сайта типове коса не са опоменати, поне не видях. Илли твоя модел какъв е Simple Smile Ако не бяха и толкова шарени щеше да е много добре Grinning Тия животински шарки направо.... #Crazy
Лола, старата ми е ремингтън и нямам забележка, вече 4 години я ползвам. На майка ми съм взела такава и половината ми приятелки имат Ремингтън. Като цяло съм много доволна. Но четейки из темите наклоних много към другите, а и сякаш ми се иска нещо рразлично  Party

# 500
  • Живее на Луната
Аз имам турбо про - зелената. Ползвам я от 2 години и съм доволна. Приглажда косата, сякаш я запечатва и след това стои лъскава. Моята е коса е леко чуплива и хвърчаща, след баня ставам като "гръмнал бойлер". Конструкцията й е здрава, изобщо не е мръднала от както я купих. Сега се замислям дали да си взема сешоар на същата марка или да заложа на Пролукс. Някой ако има мнение да сподели.

# 501
Момичета, бихте ли ми дали отзиви за спрея за обем в корените на Redken и спрея за 48 часов обем на Алтерна? Търся такъв продукт, който не отежнява и не омазнява корена. За лилавата топка на TIGI четох и хубави и лоши коментари. Моля някой да сподели и други предложения. Благодаря  bouquet

# 502
  • София
Adamant, погледнах я и пише spectrum pro, жирафска Laughing Мисля че има едноцветни също.

# 503
А температурите регулира ли им се, забелязвам май, че имат само on/off  Rolling Eyes Съжалявам че измествам темата от козметиката за коса, но да кажем че и пресата влиза в "грижата" за коса  Mr. Green

# 504
  • София
Да, регулира се, от 60 до 230 градуса.

# 505
О, това с толкова ниски градуси е много добре. Мога да пробвам метода с нагряването на маските на ниска температура на пресата  Mr. Green
Илли, много ти благодаря   bouquet

# 506
Интересно ми е как нагряването на маските с обикновена преса,спомага за по-дълбокото им проникване?

Да споделя за бамбуковия,термокрем на Алтерна-първо усещане,то е,че доста уплътнява,придава блясък,без да омекотява обаче. Икономичен е и лесно може да утежни според мен,ако се предозира. Другият момент е,че аз бях с маслена маска преди това,с доста масла и реших много глупаво да отмия с червеното Тиджи,като явно малко позамазах нещата. Тъй,че ще дам още един опит на крема на Алтерна. Иначе отива в размените.Търся малко повече омекотяване,не толкова уплътняване.

# 507
Преди време Руса мама и Магнолия, ако не бъркам пробваха. На принципа на Дисциплин терапията на Керастаз, ако си гледала клипчето. Помня, че Магнолия обясняваше как го е направила на ниски градуси. Слагаш маска сушиш със сешоар без да я отмиваш, минаваш и с преса и след това миеш. Затопля се продукта и се увеличава действието му, а на ниски градуси и с продукт отдолу не би трябвало да уврежда.
С пресата не съм пробвала тъй като на моята най-ниските и градуси са 160. Пробвах два пъти да изсуша напълно със сешоара и резултата сякаш беше доста по-добър  Peace  bouquet

# 508
  • София
някой ползвал ли е дпш на medicaceuticas? отзиви?

От скоро. Харесва ми - не премива косата, ухае чудесно и косата зглежда добре след това (но все съм го ползвала с други екстри, де). Не е много пенлив.

# 509
Една такава ампула колко пъти седмично се нанася? След това  този шампоан ли използва?
Този шампоан не съм ползвала никога, имах този за растеж, но около три месеца преди да почна ампулите. Аз лично слагах ампула за фоликули през миене или две, иначе в инструкциите пише два пъти седмично. Тази за растеж след всяко миене.

Общи условия

Активация на акаунт