Веганизъм, суровоядство и спорт

• 75 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
Фея, вижда се линкът в подписа ти. Peace  Момичета, просто трябва да влезете в профила на Фея и оттам да видите подписа й и там се вижда линкът Веган вкуснотии. Ако все още не можете да се оправите, си позволявам да го копирам тук - https://www.flickr.com/photos/feyakrystnica/sets/72157649829273981/

Днес
закуска - ябълка, и мюсли със соево кисело мляко;
обядът - салата (микс зелении, чери домат, морков, краставица, авокадо, зелена чушка с дресинг от лимон, зехтин, мед, горчица, сол и черен пипер!), тофу на тиган и малко домашен протеинов хляб.
следобедн снак - зелено смути (кейл, банан, горски плодове, круша, черен сусам, 1-2 фурми)
вечеря - още не съм я измислила. newsm78

# 61
Дрийми ,благодаря  Hug
не можах да разгледам всичко ,че започнах тежко да преглъщам  Simple Smile

Дрийми,как правиш тофуто на тиган? Слагаш ли някакви подправки?

# 62
Вчера любими приятели- вигани ми дадоха предизвесие от 30 мин, че идват на гости и успях да сътворя следната манджа за това време (ок, около 45 до слагането на маса)

Крем супа от тиква, карфиол, моркови, лук със някакви индийски подправки за разкош.

Салата от печено брюкселско зеле, нахут, маслини, зелен лук със зехтин, балсамико, черен пипер.

Десерт - захаросан джинджифил... мъжете ядоха и хляб, ние си го спестихме, изпихме и 2 бутилки червено за разкош -  отдавна не бях правила изцяло виган меню и ми беше супер приятна и импровизацията и факта, че се хареса и омете до троха...

# 63
Агент, жалко, че няма снимки.

Дрийми, благодаря ти! Странно защо не се виждат линковете в подписа ми...

Атити, една-две мерителни лъжички дневно би трябвало да са достатъчни. Аз бих взимала В12.

Аделинда, и аз го гледах това в новините.

# 64
Фея,
Скрит текст:
Благодаря ти Simple Smile,ще включа протеин.1 мерителна лъжичка 10 или 15 гр. Моя протеин няма мерителна лъжичка.
Също бих искала да те попитам,какъв Б12 ползваш,на коя фирма?

# 65
  • UK
atyty, тофуто го мариновам за 30-60 минути преди да го метна на тигана с каквото имам под ръка, някой път със салатен дресинг (любимият ми е лимон, зехтин, мед, горчица, сол, черен пипер); друг път с барбекю сос или нещо друго. Смело експериментирай според твоя вкус! Simple Smile

# 66
Фея, аз виждам линка в подписа ти.

Тъй...ние с моето бебе се кърмим. Чета ви с удоволствие, но се чудя ако мина на този режим, някакви токсини дали няма да идат в кърмата, защото съм си всеядна? Мнение  Thinking

# 67
Каая, да не мислиш, че в месото няма токсини? С какво хранят животните за човешка консумация? С най-нискито качество растителна продукция (която вече съдържа пестициди, хербициди, изкуствени торове) трупни остатъци, хормони, антибиотици...

Моля те, ако минеш на този режим, старай се да се храниш разнообразно. Яж много зеленолистни, ярко оцветени зеленчуци и плодове, бобови, ядки, семена...

# 68
Дрийми,благодаря ти Hug.Ще се пробва  Simple Smile

# 69
Успях и аз да разгледам веган вкусотиите на Фея  Laughing Мммммм, много е подходящо името - истински вкусотии са.
Момичета, дайте идеи за разнообразяване на менюто. Не, че се чувствам гладна или ми е омръзнало, но готвенето и експериментирането в кухтнята са ми страст. Бих опитала всичко ново и различно, стига да намеря подходящите продукти Simple Smile Ще съм благодарна на рецепти за крекери и различни неща за хрупане между храненията.
Да попитам и дългогодишните суровоядци - имахте ли кожни проблеми в началото? Аз така съм се опъпчивила, че чак в чудо се виждам. А принципно не съм с акнеична и проблемна кожа. Надявам се скоро и това да отшуми.

# 70
  • UK
Yoya, опъпчването може да е чистене от токсините, които си натрупала досега. Би трябвало скоро да отшуми.

# 71
Според мен са привнесли за хормонален дисбаланс. Както знаете за фитохормоните и как те ни влияят. Мисля е добре да се поинтересува кое с кое да комбинира, или е прекалявала с нещо, което привнесло.

# 72
Аделинда, и аз подозирам хомонален дисбаланс /закъснява ми този месец/. Ще се поровя за повече инфо. Явно бъркам нещо. Благодаря   Peace
Дрийми, дано да си права, да се изчистя и да се свърши  Hug

# 73
Аделинда, и аз подозирам хомонален дисбаланс /закъснява ми този месец/. Ще се поровя за повече инфо. Явно бъркам нещо. Благодаря   Peace
Дрийми, дано да си права, да се изчистя и да се свърши  Hug

Соята, кервиза имат женски хормони, нахута, дафинивия лист мъжки... Нещо по-често да си яла. Принципно трябва тестостерона да ти е висок. Пусни си едни хормонални изседвания.

# 74
Нахут... Но не мисля, че е често. Примерно чаена чаша покълнал нахут за около седмица. И то тази последната. Предните не съм яла.  newsm78 Тестовете са задължителни. Даже май ще се възползвам и ще си пусна и за вит.В12

Общи условия

Активация на акаунт