ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 822
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте ! Не знам дали тук е правилното място за моя проблем , тъй като все още не съм наясно дали е проблем или не . От скоро / около 20 дни / не се чувствам добре , не съм някак си същата ... Накратко - живея в малко морско градче , зимата тук е спокойно , тихо , но дойде ли лятото ... става кошмар ! И така ... лятото дойде , а и въпросният кошмар с него .  Една вечер , забелязах , че улицата ни е вече пълна с коли и непознати хора / около нас повечето къщи дават стаи под наем на хора работещи по хотели и т.н / и от там се започна - сърцебиене , задух , и изблици на рев . Сутринта отидох на лекар , тъй като не бях на ясно какво ми е точно - направиха ми кардиограма - ОК , изпратиха ме на изследвания за хормони - ОК  , оказа се , че всичко е явно на нервна почва . Мислих , че е било някакво моментно състояние  , но се оказа , че не е . Сега , когато дойде време да се прибирам ме обхваща някакво странно чувство на безпокойство , не мога да седя в къщи , сутрин като стана се оправям по най-бързия начин и излизам безцелно , само и само да не съм в нас . Снощи нощувах на друго място , за да видя как ще съм - чувствах се спокойна , спах спокойно без да се събуждам , нещо което през последните дни в нас не ми се беше случвало ... Въпроса ми е , след изследвания и прегледи се оказа , че физически съм добре , явно психически нещо ми куца ... та на къде ?!

# 661
Галка, браво, само така. Ето я Джери, запиля се по морето и ни се чу, ни се видЕ.  Grinning

# 662
И аз съм на Елените и ловя млади гаджета Laughing

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 12:35 от Jerry F

# 663
Имам нужда от вашето мнение...2 години се влача при моето психи,което ми изписа Золофт ,сега го замених със Стимулотон и Флуанксол,ама пак май никва файда.Преди седмица така ме цепеше главата ,че си запазих час за невролог да си направя ЕЕГ отново,правих си преди година и половина някъде ...но не можах да отида и така остана.Чудя се вече дали да я сменям тази психоложка.Уж тръгнах да спирам хапчетата и от половин през ден се влоших и пак започнах всеки ден да ги пия по цели таблетки.Ама ако отида пък при друга да не да се влоша ,това ми е страха...Със сигурност ще ми спре тея хапчета и ще изпише други.Чудя се и невролог ли ,психолог ли...писна ми да се влача вече ви казвам с тея хапове,да не можеш да си кажеш "'Наздраве'' с хората на масата ,защото и не може да пиеш...Не се чувствам пълноценна.

# 664
Аз бях ня психолог 4пъти нищо,пита ме твои хубави черти лоши и такива неща.Ходи на психотерапевт шушулино Simple Smile а психиатъра го замени с класически хомеопат.При теб е ясно изразен "страх от страха" и "свръхконтрол" Simple Smile отпусни се бе душа!

# 665
охх психолог ли съм писала ,на психиатър ходя  Laughing бъркам ги двата щата  Laughing Наистина ме е страх да не започне всичко от начало.Миналата седмица ми излезе някакво топченце изпод мишницата ,веднага си вкарах в главата ,че имам рак на гърдата и подут лимфен възел.После установих ,че имам такива пъпчици и по дупето  Mr. Green Ама още ми стои идеята ,че е рак.Направо ще се издухам.Страх ме е да не полудея.гледам си детето и все си мисля не дай си Боже ,ако стане нещо с мен кво ще прави  Cry Вече ми писна ,ама вие най-добре знаете

# 666
Стегни се шушулино.Simple Smile нямаш рак,а просто нещо дребно.Веднъж се умира а и твоя момент не е сега,щом ти казвам.Гледай си здравето и рахата,отпусни се не се вглеждай в себе си хипохондрик жалък Stuck Out Tongue

# 667
Би ли споделил какви хомеопатични приемаш в момента?

# 668
Индивидуално за всеки е как да ти кажа,трябва да отидеш до класически хомеопат или да ми дойдеш на гости(майтап) Simple Smile.. Хихихи

# 669
Знам, че е индивидуално....от около 20 години се интересувам от хомеопатия. Но ми прави впечатление, че Гелсемиум и Пулсатила се приемат доста добре от хора с ПР.

# 670
Гелсемиума е предимно за глава,слънце.Други са моите лекарства,помагат ми особено при начало на атаката,но започнах психотерапия,защото именно тя ще ме извади от състоянието.Хомеопатията също помага,премахна ми симптоми като:сърцебиене,изпотяване на дланите,стягане около ушите,нарушено либидо.

# 671
Гелсемиума е предимно за глава,слънце.Други са моите лекарства,помагат ми особено при начало на атаката,но започнах психотерапия,защото именно тя ще ме извади от състоянието.Хомеопатията също помага,премахна ми симптоми като:сърцебиене,изпотяване на дланите,стягане около ушите,нарушено либидо.
Сподели как се казва твоето лекарство Simple Smile

# 672
Някои от тях бяха Аконит и Арника,но с цел самолечение няма да дам точните указания при всеки е различно Simple Smile Бягай на класически хомеопат и задължително Психотерапевт!

# 673
Не можех да пиша, за това си траех на морето Wink Бъгна ми се виртуалната клавиатура на телефона и едно натиснеш, друга буква излезе.
Пообиколих, накрая се закотвих в Елените Laughing И барове, и млади гаджета Crazy
Излишно е да казвам, че за ПА и проблеми не се сещах Laughing А и махмурлик нямах от нощното пиене Wink
И днес трябва да се ходи на работа Cry

# 674
Аконит и арника аз съм пила, но нямам спомен как ми действаха. Сега май съм за Пулсатила  Wink.  А за психотерапията си много прав. За съжаление в провинцията няма добри психотерапевти, а цените са като в София.

Общи условия

Активация на акаунт